Dimitrije Posted December 9, 2023 Author Posted December 9, 2023 Ja sam da Bahar ostane. Medjutim, dokle ce da pravi kombinaciije i eksperimente sa startnom postavom? Taman se ucini da je dobio dobitnu kombinaciju igraca, on izvlaci Nedeljkovica i stavlja Mitrovica. Ovaj drugi ne samo sto nikada nije igrao na poziciji desnog beka, nego je totalno van forme. I drugo, nema razloga da Mijatovic ne bude starter. Momak je zver; jak je, dobar u skoku i u duelu, trci, uklizava, sutira obema nogama, daje golove kada je gusto, asistira, nije konfliktan tip. Sta jos treba da bi takav igrac bio zacementiran u startnoj postavi? 6
hrkljush boys_2 Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Meni je ovo večeras, sad sa ove distance bila dopadljiva predstava, bilo šansi, posje, korneri, opet djeca dobila šansu. Mijatovića ne bi smjeli prodati zimus, sve više mi se sviđa kako igra mali Knežević, večeras je bio odličan. I ja sam naravno za to da Barak ostane, dodatna selekcija na zimu i pripreme za LŠ na ljeto. 2
Dimitrije Posted December 9, 2023 Author Posted December 9, 2023 Uzgred, Knezevic je solidno odigrao dve utakmice, u kupu dao gol (pre toga jos jedan protiv Trajala). Voleo bih da Bahar pocne cesce da ubacuje Sljivica u igru. Mi na pozajmicama imamo nekolicinu igraca od kojih moze nesto da ispadne, Mituljikici, Prucev, Djuric, mozda i Lekovic ako ne prodje u Viljarealu. Tu je i Maksimovic. 1
kralj Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Ključni problem sa ostankom Bahara su narušeni odnosi sa upravom i navijačima. Deluje mi da je Terzić uveliko započeo misiju kontrole štete i pritiska preko tribine i medija da ga raskid izađe što jeftinije. 2
Dimitrije Posted December 9, 2023 Author Posted December 9, 2023 Moguce je i to. Sta ce biti ako SNS & co. izgube izbore buduci da je Zvezdina uprava totalno odana Vucicu, da su neki od legendi kluba (Dzaja, Borjan) isto tako potpisnici podrske? Izvori finansiranja od strane drzave ce prestati, Terzic i sinovi ce mozda ponovo da kubure sa zakonom, A trebace para da se isplate skupa pojacanja.
pantelia Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Imamo 3 teske utakmice u 7 dana. Siti, Spartak po njivi i derbi. Ocekivano je bilo da danas malo promesa sastav. Prodisalo smo kad su izasli Micko i posebno Katai. Lepo sto je Hvang skinuo mrak. 3
MeanM@ Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 3 minutes ago, Dimitrije said: Moguce je i to. Sta ce biti ako SNS & co. izgube izbore buduci da je Zvezdina uprava totalno odana Vucicu, da su neki od legendi kluba (Dzaja, Borjan) isto tako potpisnici podrske? Izvori finansiranja od strane drzave ce prestati, Terzic i sinovi ce mozda ponovo da kubure sa zakonom, A trebace para da se isplate skupa pojacanja. Nece se desiti, ali bi bilo nesto najbolje sto moze da snadje fkcz. 3
Dimitrije Posted December 9, 2023 Author Posted December 9, 2023 1 minute ago, MeanM@ said: Nece se desiti, ali bi bilo nesto najbolje sto moze da snadje fkcz. I malo vise od FKCZ. 4
Bogotac Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Prodace sve sto budu mogli,rupcaga u kasi je prevelika. Isplivace jednog dana cija kombinacija je serif konjevic
dragance Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Nije ničija kombinacija. Smanjite teorije zavere. 2
Dimitrije Posted December 9, 2023 Author Posted December 9, 2023 Pre svega, Serif se ne preziva Konjevic. Drugo, taj tip igraca je bio Baharova zelja i zato je doveden.
beeva Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Šerif je solidan fudbaler do šuta. Tu je nivo memorijalnog turnira u malom fudbalu.
nahbar Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 4 hours ago, MeanM@ said: Jalovo, sablonski, sporo, neprecizno, bez ideje, bez trcanja…nastaviti niz.. ...pobeda 1 1
Milosh76 Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Stefan Mitrović se iznenada našao na poziciji desnog beka. "Kosta Nedeljković se nije osećao dobro, tako da nismo želeli da reskiramo sa njim od starta, ali Lazar Nikolić je igrao dosta dobro i stabilno na levoj strani. Kada je Kost ušao, igrao je dosta dobro". Pritisak javnosti je izuzetno veliki, a u medijima su počele da se pojavljuju priče o statusu Baraka Bahara. "Ne mogu da kontrolišem šta se piše i govori u medijima, radim svoj posao. Dajem sve od sebe i radim najbolje što mogu za ovaj klub i njegove uspehe. To je ono što mogu da uradim, ne razmišljam o drugim stvarima". Komplikovanu situaciju u Izraelu treneru crveno-belih značajno olakšava činjenica što Bahar sada češće može da viđa porodicu nego na početku konflikta u pojasu Gaze. "To je situacija koja traje već dugo i može još da potraje. Moramo da napravimo neku barijeru, ali moj posao svakako ne trpi zbog toga što se dešava. Porodica mi dolazi u ponedeljak, zbog čega sam srećan", zaključio je Izarealac. 1
Nikodije Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 (edited) oboren realov rekord nepobedivosti na svom terenu iz frankove ere. cestitke svima Edited December 10, 2023 by Nikodije 1
Recommended Posts