MeanM@ Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Lučanci crkli ili ovi klinci igraju brže. A i promenio je nesto u formaciji, ima nas vise na terenu
warp Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 1 minute ago, MiddleClass said: Glavom smo bezopasni Kad smo uzeli onu titulu sa Slovencem mislim da smo više od pola golova dali glavom 1
kralj Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Šta rade Lučani, da smo dali neki gol posle njihovog fijaska, bio bi stampedo preko tarabe.
warp Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Dade ga i Hvang...možda najmalerozniji igrač polusezone u smislu šta su mu sve golmani branili, par stativa itd....
kralj Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Treba snimiti dokumentarac o Zvezdinima dobošarima. Baš me zanima kontekst iz kog nastaju tako lude glave. 2
Milosh76 Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Bravo Hvang! Sto bi rekao Zvonko Mihajlovski (mislim da je on), zasluzio je da mu se pomene celo ime"Hwang In-beom" 5
Cane Vukic Prebranac Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Каква реченица коментатора: "Доминира искуство у Младости" 1 1
elementary Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 (edited) Lepo je sto klinci igraju ,za razliku od ranije ekipa se nije pogubila totalno posle primljenog gola ,napadali smo do kraja meča .Bahar treba još malo da raščisti kadar odradi još jedne pripreme i biće to dobro . Treba samo da dobije derbi i dobiće prelaznu ocenu. Koliko god da su mu se svi okacili o vrat i traže njegovu ostavku znam da će doći posle njega neki poslušnik tako da mu treba pružiti šansu . Čak i tamo u Izraelu mu je trebalo vremena da skocka ekipu . On ima neke ideje ali je bio totalno nespreman za nas fudbal i ligu i sporo ,bas sporo uči. Edited December 9, 2023 by elementary 8
Recommended Posts