dragance Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 (edited) Pomoćnik Klopu tolike godine koji je bio zadužen za taktiku, sa još većim egoistima medju igračima? Meni dovoljno. Edited December 5, 2023 by dragance 2
warp Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 (edited) Evo da budem prvi Nek se tera ovaj nosač čunjeva sa svojim gegenpresom dalje od Zvezde Bez šale, ja bi ovo pozdravio skroz.... Edited December 5, 2023 by warp 2
*edited by mod Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 (edited) 6 hours ago, dragance said: . . Edited December 5, 2023 by *edited by mod
*edited by mod Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 6 hours ago, dragance said: Prodace nekoga da plate obeštećenje Baharu. Jebi ga. Bolje i to nego da svima padne cena i izgube titulu i mogućnost za LŠ sledeće sezone. Mogućnost za LŠ sledeće sezone su oba blizanca već obezbedila, koliko će to da bude realno kad krenu kvalifikacije to je već druga priča. Buvač mi je misterija od kako je otišao od Klopa pred finale LŠ, mislio sam da će jako brzo da uzme neki klub, ali iz nekog razloga deluje da njega trenerski posao baš ne zanima.
samo_opusteno Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Mozda covek nije za trenera, tu treba biti vodja, drzati 25 ljudi pod kontrolom itd. Valjda bi ga neko od stotina klubova po evropi angazovao sa cv-jem koji ima. Deluje mi potpuno marinovski sto ga hoce, on izgleda ima te neke ideje o proterivanju domaceg kadra iz kluba koje su nam unistile identitet i ne odustaje od njih. 1 1
Milosh76 Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Црвена звезда са великим задовољством обавештава малишане да ће капије на источној страни стадиона "Рајко Митић" бити отворене за сву децу старости до 14 година на мечу осмине финала Купа Србије против Радничког из Ниша, који је заказан за среду, 6. децембар од 18 часова.
dragance Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 4 hours ago, samo_opusteno said: Mozda covek nije za trenera, tu treba biti vodja, drzati 25 ljudi pod kontrolom itd. Valjda bi ga neko od stotina klubova po evropi angazovao sa cv-jem koji ima. Deluje mi potpuno marinovski sto ga hoce, on izgleda ima te neke ideje o proterivanju domaceg kadra iz kluba koje su nam unistile identitet i ne odustaje od njih. Koji “identitet”? 1
Milosh76 Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Direktan prenos utakmice na stadionu "Rajko Mitić" ljubitelji fudbala u Srbiji mogu da gledaju na televiziji B92.
Milosh76 Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Glazer – Nedeljković, Spajić, Dragović, Nikolić – Stamenić, Knežević – Katai, Kraso, Lučić – Endiaj. 1
Constantin Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 1 minute ago, Milosh76 said: CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Glazer – Nedeljković, Spajić, Dragović, Nikolić – Stamenić, Knežević – Katai, Kraso, Lučić – Endiaj. Mi s trećim timom, neke igrače i ne znam, nisu nikad igrali. Valjda smo dogovorili da nas ne nalupate mnogo... 1
Dimitrije Posted December 6, 2023 Author Posted December 6, 2023 Opet Serif u spicu. Voleo bih da konacno pokaze da ume da da gol, asistira ili uradi bilo sta drugo korisno.
Dimitrije Posted December 6, 2023 Author Posted December 6, 2023 Just now, warp said: Šta igra Knežević ? Levog beka nadam se ? Nikolic igra levog beka. Knezevic ce da igra valjada ono sto igraju Hvang ili Kanga. 1
warp Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 2 minutes ago, Dimitrije said: Nikolic igra levog beka. Knezevic ce da igra valjada ono sto igraju Hvang ili Kanga. Video sam prezime Nikolić ali sam se ponadao da nije Lazar već neko novo dete.
Dimitrije Posted December 6, 2023 Author Posted December 6, 2023 Trojka iza Serifa, Katai-Kraso-Lucic su tehnicari i dribleri ali ne i brzi igraci. Niti su dobri u pritisku na zadnju liniju protvnika, niti u odbrambenim zadacima. Ali ako imaju dan, mogu da budu zabavni za gledanje. Videcemo kako ce ovaj Baharov eksperiment da prodje.
Recommended Posts