Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Daće nam grobari bod, samo da ne menjamo trenera...

• +1 2
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted (edited)

Danasnja utakmica je replika vecine utakmica u domacoj ligi, od Vozdovca naovamo.  Ne znas da li je gore da povedu rano, pa da umesto dupliraju vodjstvo do kraja poluvremena i onda rutinski zavrse utakmicu, mi strepimo u zavrsnici utakmice da li cemo da sacuvamo minimalno vodjstvo.  Ili je gore da protivnik povede, mi krenemo grlom u jagode da poravnamo, i ostavljamo brisan prostor za kontre iz kojih je do sada vecina nasih protivnika uspevala da poentira.  Od 30. septembra kada smo pobedili niski Radnicki, ovo je prva utakmica u kojoj nismo primili gol (ne racunam treceligasa Trajala u kupu).  Tu se vidi da prilaz utakmicama ne stima i da ne postoji stabilnost i uigranost.  Mnogo se eksperimentise sa rotacijama i cini mi se da kada bi cak i dobio pobednicku garnituru igraca, Bahar bi do kraja utakmice to rasformirao uvodeci zamene koje dovode do stagnacije a ponekad i raspada igre.  Na primer, Mijatovic je danas pokazao kako cenarfor treba da dobija vazdusne duele i u protivnickom sesnaestercu i izvan njega.  Iako nije visok, ima odlican odraz, jak je, stabilan i motivisan.  Iz jedne guzve u buketu igraca koji su vislji od njega on uspeva da ih nadskoci, posalje loptu glavom gde se nalazio Olajinka koji postize gol za pobedu.  Mijatovica je zamenio Serif koji do kraja utakmice nije uspevao da dobije duel, da se nadje u sansi, i da uradi bilo sta korisno.  Drugo, izvukao je Olajinku i zamenio ga Lucicem.  Olajinka em je dao gol, em se odlicno otvarao u kaznenom prostoru samo sto je Bukari bio alav pa umesto da mu prosledi loptu, hteo je svaku akciju da zavrsi golom.  S druge strane, odLucica nije bilo nikakve koristi u to malo minuta koje je odigrao.

Edited by Dimitrije
  • +1 2
Posted

Utakmica za lom živaca kao i većina ove sezone, nije problem ni tjesan rezultat, neizvjesnost do kraja, iluzorno je očekivati da se sve rješava sa po tri gola razlike, ali ovdje živce pojede ta inertna igra i stihijski napadi,  kao da rade u kamenolomu nikakve želje ni volje da krenu, stisnu stvore pravu priliku pred golom protivnika, kao da igraju mali fudbal,  tako i Bukari koji je još uvijek naš najbolji igrač,  ali i on sa pet metara gađa u noge na onolikom golu golmana. Ostali nisu ni uzimali šut, kao da će nogu iščašiti od toga!

Posted

Imao je Hvang dobar sut; sam je sebi stvorio prostor u sesnaestercu i dobro sutirao, kao u Bernu, samo ovaj put je umesto stative golman Napretka odlicno odbranio.

Posted

Citam izjavu trenera Napretka.  Kaze da njegov tim nije zasluzio poraz jer je u prvom poluvremenu bio u najmanju ruku ravnopravan ako ne i bolji od Zvezde.  Tvrdi da su imali vise sansi.  Coovek potpuno zaboravlja da u toku cele utakmice nisu imali sut u okvir gola, da je Glazer ostao neocenjen.  Kako su to onda bili "ravnopravni ako ne i bolji"?

• Haha 2
Posted
4 minutes ago, Dimitrije said:

Citam izjavu trenera Napretka.  Kaze da njegov tim nije zasluzio poraz jer je u prvom poluvremenu bio u najmanju ruku ravnopravan ako ne i bolji od Zvezde.  Tvrdi da su imali vise sansi.  Coovek potpuno zaboravlja da u toku cele utakmice nisu imali sut u okvir gola, da je Glazer ostao neocenjen.  Kako su to onda bili "ravnopravni ako ne i bolji"?

Tako jedan moj poznanik gleda utakmicu, eto samo da je igrač A uradio X, igrač B bi bio sam pred golom i vodili bi 1:0 umesto što smo sad.primili gol :clown:

• +1 1
Posted

Demamgog je Gaćinović kao i većina tih klošara iz ove klošarske lige. Ovdje je čak i Lazetić proglašen za nekakvog trenera, razni Binići sviraju Sebastijanu o velikom stručnjaku.:isuse:

Vidim Milojević slobodan nakon što je u kiparskom prvenstvu završio dobar - solidan 7.,  gdje 4 utakmice u nizu nisu dali gol. Neka hvala, neka ga što dalje od klupe, nek dođe na Marakanu pozdravi se, cvijeće, poljubac, druželjubivost, ali samo ne na klupu.

• +1 7
Posted
1 hour ago, Dimitrije said:

Tako je i Petrovic Njegos izjavio da nismo iskoristili svoje sanse da predjemo centar pa nas je Bajern kaznio sa 6-0 

• Haha 4
Posted

Nismo primili gol, to je dobro. Ali - igra nam je nula. 😞

Posted

Ove izjave su potpuno nerazumne, Gaćinović kaže bili su bolji i zaalužili su bod. Nisu uradili baš ništa, dva ubacivanja u 16 i izblokirani šutevi i 2 odbijanca posle kilavih centaršuteva. Video sam negde i naslov - Zličić promašio izjednačenje. Očigledno se vrši pritisak na Bahara da podnese ostavku pošto se Terzi ne isplati da ga otpušta. 

Posted
14 hours ago, Milosh76 said:

Vladan Milojević je od ovog popodneva na trenerskom tržištu, pošto je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Apolona iz Limasola, preneli su kiparski mediji.

Slobodan će biti i Veljko Paunović, ako može da se bira ja nemam dilemu.

Inače Gaćinović je opasan šaban, kod jedne situacije lopta izlazi u aut on je zaustavlja, potom prilazi mali nedeljković da je uzme i on je šutira iza sebe dok ga Kosta gleda u fazonu koji je kurac ovom liku. Nije ni bila sitaucija za kontru pa da se razumije, pozicioni mrtvi napad. Valjalo bi da je na Kostinom mestu bio neki šaban tipa Gobeljarda da ga napuši.

Tužna utakmica, tužan teren, tužne ekipe, tužne rotacije Bahara.  Jedino što je donekle funkcionisalo to je bio visoki presing u većem dijelu prvog poluvremena, sve osim toga jedna velika tuga. Doduše jako disciplinovan protivnik, težak teren nakon velikog emotivnog pražnjenja poslije poraza u Bernu. Spajić sasvim solidan, jedna greška u dodavanju, ali vjerujem da je to prihvatljivo, i dalje nam trebaju lijevi bek, štoper i zadnji vezni. Iskreno se nadam da će se ekipa podići i prikazati koliko zna, ali kako utakmice odmiču, pomaka nema ni na mapi.

Posted

Mene više žulja Baharova izjava. Na početku sezone je bio nezadovoljan posle 4:0 zato što je ritam pao, sad je zadovoljan rezultatom, piše se pobeda i zahvaljuje navijačima. 

Posted
1 hour ago, kralj said:

Mene više žulja Baharova izjava. Na početku sezone je bio nezadovoljan posle 4:0 zato što je ritam pao, sad je zadovoljan rezultatom, piše se pobeda i zahvaljuje navijačima. 

Nije Bahar imao pojma gde je dosao, sem da je klub bogate istorije. Sada je uvideo i polako se prilagodjava. Pritom je u njegovoj zemlji puko rat, sigurno mu nije lako....

Posted (edited)

Mislim da je Paunovic zakleti grobar, nece on kod nas. A i ne znam cemu toliki hajp oko njega, nakon onog SP za omladince nije uradio nista posebno, a proslo je vec dosta vremena.

Ja sam opet za trenera stranca, ako nema nasih dobrih na trzistu, a nema. Ali ne nekog ovakvog kao Bahar, nego neko iskusno ime, moze neki zabar takticar, da je vodio neke solidne ekipe po Italiji. Oni ne bi imali problema ni da se uklope, svi zabari znaju sta je Stella Rossa, a znaju i kakvi su Srbi.

Ako ne mozemo da dovedemo takvog stranca, onda Miloje. Bolje on, nego ovo sto sad gledamo.

Edited by bejzbolka
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...