darkonet Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 40 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Evo nam i meni omiljenog Popa na golu. Steta sto se mali Nedelja nije upisaonpred kraj. Nedeljkovici osuđeni na desnog beka u Zvezdi. Meni je Pop odlican golman, pouzdan, ne bih nista imao protiv da bude rezerva dok god i on sam ima tu zelju Utiska sam da ce se Olanjinka i Kraso nadavati golova, ljudi igraju sa pola snage Bas sam zadovoljan u kom pravcu trenutno idemo 2
Ćenta Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Zalila ga mali Šljivo pod prečku ko nekad Miloš Šestić W. Bronviču 2 1
dragance Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Deca su nam glavni šrafovi, jebo te!! Ovde smo želeli da ih vidimo kada je osigurana sezona/titula, a sada su u prvom planu odmah. Bravo! 3
harper lee Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 10 minutes ago, dragance said: Deca su nam glavni šrafovi, jebo te!! Ovde smo želeli da ih vidimo kada je osigurana sezona/titula, a sada su u prvom planu odmah. Bravo! Polako, pripremne su utakmice pa moze svasta da se proba, ipak je dosta velika razlika izmedju nasih prvih igraca i vecine klinaca. Oni za koje Bahar misli da mogu, Mitrovic i Nedeljkovic, igrali su u prvom poluvremenu sa najjacim timom, ostali ce i dalje tu i tamo da se pojavljuju u domacem prvenstvu kad treba odmoriti nekog od startera. Dobro ovo izgleda za sada ali ima jos dosta toga da se uradi, pre svega u defanzivnoj tranziciji i korekciji kad nam pukne presing. Ono sto je zanimljivo je da je sa dva razlicita tima Bahar probao dve razlicite formacije, izgleda da se prilagodjava performansama igraca koji mu nisu u prvom planu a mogu odlicno da odigraju. U drugom poluvremenu veznom redu je trebalo jedno 15 minuta da se postavi a nisu se proslavili ni stoperi s reakcijama. Lepo je to sto se Sljivic upisao skolskim golom, prijem odbitka na grudi, spustanje na volej i zavarov pod precku. Nadam se samo prvi od mnogih golova u Zvezdi. Igrao je danas na nesto losijoj poziciji za sebe i to protiv daleko najboljeg igraca Nefcija ali se dosta dobro snalazio. Mene licno podseca na mladog Pizona po stilu igre i nacinu razmisljanja, s tim sto je Pizon ipak bio generacijski talenat a pred Sljivicem je jos dosta posla. Ali ono sto smo gledali prvih 35 minuta je verovatno nesto najbolje sto sam gledao od Zvezde vise ne pamtim otkad. Ako budemo mogli tako da igramo nekih 75 minuta bicemo jako, jako zajebana ekipa. 4
harper lee Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 32 minutes ago, Medusa_trip said: Dobri Guelor naš tupi, ali evo i gola posle asistencije. Zakucao Šljivić pod prečku. Baš mi je drago za malog. Kanga je jos uvek broj jedan u ovom timu kad treba dati taj vertikalni pas kroz odbranu. Veliki dobitak ce biti ako Bahar uspe da ga natera da se manje guzi i inati na terenu, da ne davi previse loptu i da uprosti svoju igru ali nisam optimista, tezak je to karakter. 1
John Coltrane Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Ali treći gol u nadoknati prvog poluvremena dolazi praktično iz visokog presinga Nisam gledao celu pošto sam gledao Engleze u finalu U21, sad čitam vaše komentare, ladim pivo i spremam se da vratim tekmu od početka kao da je neka bitna takmičarska. 2 1
Meduzalem Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Bio je i četvrti u prvom. Visoki presing i realizacija mlađanog Nedeljkovića, ali ipak ofsajd. Onaj Nefči izgledao kao Coknina Zvezda. Ne ponovi(l)o se.
TS-CS Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 priznajem da mi je na prvu dolazak Bahara mirisao na scenario - avram grant po drugi put medju srbima, i mnogo mi je drago sto sam se zayebao u proceni trazice se karta vise na marakani ove sezone 4
Dankan Ajdaho Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 2 hours ago, Ćenta said: Zalila ga mali Šljivo pod prečku ko nekad Miloš Šestić W. Bronviču Baš mi je to palo na pameti isto. 2
dragance Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Ovi mladi, Šljivić i ostali mogu svakako da se ubace u nekom drugom poluvremenu kad/ako crknemo od presinga, pa makar to bila i LŠ. Tako se stvaraju karakteri. Samo da odbrana bude na nivou. 1
Milosh76 Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Nova sezona u Superligi Srbije počeće 29. jula, sedam dana kasnije od planiranog 22. jula. Ono što je zanimljivo jeste da bismo već u 1. kolu mogli da na programu imamo večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana. Sad dolazimo do zanimljivog dela, Zvezda je kao šampion Srbije u prethodne dve sezone u 1. kolu Superlige Srbije igrala protiv četvrtoplasiranog tima iz prethodne sezone. Tako je u poslednjoj sezoni za nama Zvezda na startu dočekala Radnički Niš, a godinu dana pre toga ekipu Vojvodine. Jao diiiivnooo.. prvo kolo pa Partizan... 1
kralj Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Kraso je ljubav na prvi pogled. Fudbal u malom prstu. 5
dragance Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 1 hour ago, Milosh76 said: Nova sezona u Superligi Srbije počeće 29. jula, sedam dana kasnije od planiranog 22. jula. Ono što je zanimljivo jeste da bismo već u 1. kolu mogli da na programu imamo večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana. Sad dolazimo do zanimljivog dela, Zvezda je kao šampion Srbije u prethodne dve sezone u 1. kolu Superlige Srbije igrala protiv četvrtoplasiranog tima iz prethodne sezone. Tako je u poslednjoj sezoni za nama Zvezda na startu dočekala Radnički Niš, a godinu dana pre toga ekipu Vojvodine. Jao diiiivnooo.. prvo kolo pa Partizan... Super. Daj da ih sameljemo odmah na početku. Došao bih odmah. 1
hrkljush boys_2 Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Da odmah napravimo.nedostiznu prednost pa da se na miru pozabavimo LS. 1
dragance Posted July 9, 2023 Posted July 9, 2023 Nisam se dovoljno udubio u Baharovu taktiku, jer i kamere nisu sasvim dobro pokrivale sve (osim Zenita), ali da li je njegov stil ovakav? Odličan taktički video koji istražuje relationism u fudbalu. Obratite pažnju na 5’30” (gde bi on mogao biti?), kao i od 7 minutu - da li ovo liči na nas? 2
Recommended Posts