beeva Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Mi kontru možemo dati samo ako golman ne bi smetao 1
elementary Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Golman nije smetao sada ,smetali smo sami sebi 1
kralj Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Gledao sam samo drugo, jako mučno iskustvo. Loša Zvezda, loš Napredak, nikakav teren. 2
roux senyurt Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 36 minutes ago, kralj said: Jedno je sigurno, Delije će istrajati sa svojom melodijom šta god da se desi. ako me komentator svojim dosadnim lupetanjem ne podseti da iskljucim ton, to ucine dileje. mozak mi probise monotonim skandiranjem bez ikakve veze na desavanja na terenu
JohnnyD Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Vidi ovog decka sto cuva Olajinku kod gola... mogao je bar da glumi da ga cuva
Dimitrije Posted December 3, 2023 Author Posted December 3, 2023 Lose smo odigrali. Najgore od svega je realizacija. Imali smo 5-6 sansi, vise od polovine Bukari, ali on ih je sam i stvarao i fulao. Mogao je u dve prilike da asistira Olajinki. Inace nijedna sansa nije rezultat izradjene akcije. Sve individualni pokusaji. Dobra stvar je da smo konacno odigrali utakmicu bez primljenog gola. Doduse ne bi ga primili i da smo igrali bez golmana jer Krusevac nije uspeo nijednom da pogodi okvir gola.
Milosh76 Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Vladan Milojević je od ovog popodneva na trenerskom tržištu, pošto je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Apolona iz Limasola, preneli su kiparski mediji.
Nikola77 Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 (edited) ako postoji iole pristojan trener koji je trenutno slobodan, bio bih za smenu bahara ovog momenta, ne bih čekao polusezonu. jezivo na šta mu liči ekipa posle šest meseci, ubeđen sam da bi tim bolje izgledao bez trenera. lošije ne bi moglo sigurno, barem bi se prirodno nametnuo neki vođa na terenu, ovako ekipa nema ni glavu ni rep, ne postoje uigrane, automatizovane kretnje, bez utrčavanja... verujem da bi ga terza sutra šutnuo, ali ne može jer bi priznao da je pojeo govna i da je on za to najodgovorniji, što bi impliciralo da bi i on u paketu sa baharom trebalo da ode, plus ogromne pare koje bi se baharu dugovale u slučaju otkaza. Edited December 3, 2023 by Nikola77 1
hrkljush boys_2 Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Djiga i Spajić su danas bili dobri, to je onako, malo za utjehu. Nevjerovatna je ta jalovost i neefikasnost u napadu. Bezveze je što je Krassoa izveo.
Milosh76 Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Dobro je da ga je izveo, samo nam fali da nam se i on povredi. Sledece tri kod kuce... Radnicki Nis u sredu Kup, u nedelju Lucani u BG, u sredu ManCity...onda Subotica pa JNA 20.12.
*edited by mod Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 1 hour ago, Milosh76 said: Vladan Milojević je od ovog popodneva na trenerskom tržištu, pošto je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Apolona iz Limasola, preneli su kiparski mediji. Deluje da će Deda Mraz da ispuni nekoliko želja. 1
kud u maglu Simoviću Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 15 minutes ago, *edited by mod said: Deluje da će Deda Mraz da ispuni nekoliko želja. pikira se na miloja već neko vreme, sad počinju da se ispunjavaju uslovi za dolazak al je još daleko(zbog baharovog ugovora)
Dimitrije Posted December 3, 2023 Author Posted December 3, 2023 (edited) Bahar jos uvek nije dobio ni jednu veliku utakmicu u Zvezdi, mada je u velikim utakmicama njegov tim odigrao najbolji fudbal u sezoni. U Makabiju je Bahar dobijao velike utakmice (Olimpijakos, Zvezda, Juventus). Sve to pokazuje da trener nije dunster, ali da kuburi da sklopi Zvezdin tim kao dobitnu kombinaciju. Baharu do kraja godine ostaju jos dve velike utakmice, Man. Siti i Partizan. Tesko da ce Zvezda da pobedi Siti ili da strpne bod, mada i da se to desi bila bi Pirova pobeda. Baharu je imperativ da pobedi Partizan i da zavrsi polusezonu na prvom mestu (pod uslovom da pobedi Mladost i Spartak). Poraz od Partizana bi oznacio totalno neuspesnu sezonu i pretpostavljam otkaz. Edited December 3, 2023 by Dimitrije
Recommended Posts