Milosh76 Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Valjda se nije povredio Hvang na ovoj njivi trece kategorije. 2
roux senyurt Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 mene bole oci od ovog blatista koje predstavljaju kao fudbalski teren
Dimitrije Posted December 3, 2023 Author Posted December 3, 2023 Teren je los a i mi nismo bolji. Umalo da primimo gol u zaustavnom vremenu, a nakon toga imali smo dve sanse da ga damo. Napredak nije mnogo pokazao. Napravili su par sansi zbog nasih grubih gresaka. Mi cemo da nastavimo da pravimo greske, a nisam siguran da cemo da zabijemo jos koji gol. 1
roux senyurt Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 5 hours ago, Milosh76 said: Nema potrebe da lomi noge na krusevackoj njivi... ako treba nek udje u drugom ili pred kraj. milos tarabic 1
Dimitrije Posted December 3, 2023 Author Posted December 3, 2023 Sporo prenosimo loptu. Svaki nas igrac dugo drzi loptu dok ne je ne prosledi drugom igracu, najvise zato sto se saigraci ne otvaraju na vreme. Kada dodjemo do sesnaesterca, ne znamo sta cemo dalje. Nema pasa u peazan prostor, nema uspesnih driblinga. Ako Bukari ne napravi nesto zbog svoje brzine, nista drugo u napadu ne postoji. Doduse Bukari igra samo za sebe, nastoji da postigne gol i onda kada bi asistencija bila bolja opcija. Kraso igra rekreativno. 3
MiddleClass Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Mijat ne umije pas od pola metra da potrefi danas
Dimitrije Posted December 3, 2023 Author Posted December 3, 2023 Sta cekamo, izjednacenje ili drugi gol?
kralj Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 3 minutes ago, Dimitrije said: Sta cekamo, izjednacenje ili drugi gol? Jedno je sigurno, Delije će istrajati sa svojom melodijom šta god da se desi. 4
elementary Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Kakva nam je realizacija ove sezone jedan gol je puna kapa ,valjda konačno uspemo da ne primimo gol.
elementary Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 (edited) Dragović propusti meč i odmah ne primimo gol Gol samo slučajno dajemo ,dzabe i zicer šanse . Edited December 3, 2023 by elementary
Recommended Posts