kralj Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 35 minutes ago, warp said: Kako bi rado pročitao šta @harper misli o svemu ovome, sigurno njegovo mišljenje cenim pre nego raznih burek-kladionica novinara.... Ali avaj, moderacija je neumoljiva Najjače od svega je što je pravilo zbog kojeg je banovan 3 meseca netom docnije prestalo da važi. Inače se često ne slažem sa Harperom po pitanju mnogih stvari u fudbalu, doduše ne pratim ni blizu kao nekada, ali njega i Dimitrija je bilo milina čitati. 7
kralj Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 33 minutes ago, samo_opusteno said: Nista smesno u ovoj izjavi. Opušteni, ti bi trebalo da se prekvalifikuješ na košarku, da ne mora Bujaka da strada kad se botovi izređaju na riport. 4
Dimitrije Posted November 29, 2023 Author Posted November 29, 2023 3 hours ago, Eleniko said: mogo bi da prodam medijima foru, da ispitaju kakav je bahar izraelac jevrejin a ima arapsko muslimansko ime i prezime Barak je starozavetni vojskovodja i junak. Nema veze sa Islamiom. 2
Eleniko Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 13 minutes ago, Dimitrije said: Barak je starozavetni vojskovodja i junak. Nema veze sa Islamiom. pa što nam onda tako loše ide,majkumu
adasevic Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Pa zastareo je. Da je po Novom zavetu... 4
bejzbolka Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 4 hours ago, kralj said: Bahar ih precrtao? Treba da pišeš ovo za neki portal. Oni ovakve stvari naručuju. Pa ko je? Vigo je igrao kod Cokne.
bejzbolka Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Cokna je Milos Milojevic, mislio sam da je to opstepoznato. 2
Eleniko Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 tvrd je bahar voćka čudnovata nigde ne ide....
Meduzalem Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 (edited) 4 hours ago, samo_opusteno said: Pa recimo da ste zaboravili da je to prva utakmica Zvezde u LS ikada i da su svi bili impresionirani apsolutno svim sto to nosi a opet uzeli bod protiv sjajne ekipe. Ali oprosticemo vam jer ste najgora kombinacija neznanja i malicioznosti i za vas je Bahar trener po meri. Pa sad... LŠ je nastala tako što su (u)videli da je ligaški format bolji od eliminacionog a veće su i pare, te su na krilima '91-'92. od naredne sezone započeli sa takmičenjem kakvo danas znamo i pratimo... A u toj sezoni, Zvezda je završila na drugom mestu u grupi sa Sampdorijom, Anderlehtom i Panatenaikosom. Tako da, Zvezda ipak jeste igrala LŠ skoro 30 godina pre utakmice sa Napolijem, iako se takmičenje tada poslednji put igralo pod imenom KEŠ. Btw, da je to takmičenje igrano po današnjim pravilima, igralo bi se i polufinale a Zvezda je bila druga. Ovako, otišli su samo prvoplasirani iz dve grupe, Sampdorija i Barsa, koja je u finalu golom Kumana u 112. minutu pobedila sa 1:0 i osvojila Klempavog. typo Edited November 29, 2023 by Medusa_trip
Milosh76 Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 43 minutes ago, bejzbolka said: Cokna je Milos Milojevic, mislio sam da je to opstepoznato. Jedino gore od njegovog "trenerovanja" je idiotski nadimak. 4
Jesper23 Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Ljudi moji ima li negdje video kad su prvotimci igrali protiv klinaca koje vodi Milijaš, trening utakmica. Na toj utakmici je Nedaje dao gol, iz zicer situacije gađao jednu stranu gola, lopta mu prešla preko noge i otišla u drugu stranu, to je klada samo takva. Pa pogledajte njegove golove iz Adane, nema niti jednog gola gdje čisto stopalom udara loptu, sve frljoke.
bejzbolka Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 (edited) Ma lik je igrao za klub iz sredine tabele hrvatske lige, ne tako davno, pre 3-4 godine. To je kao da je ovde igrao za Spartak iz Subotice. I mi smo njega doveli kao kapitalno pojacanje. Edited November 29, 2023 by bejzbolka 3
Ted Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 meni uopšte nije jasno dovođenje Šerifa. imate Krasoa, imate Olajinku, tu je i mladi Mijatović.....plus imate dosta igrača u sredini koji mogu da zabijaju. Bukari, Ivanić, Katai, Hvang, Kanga, Mitrović. u teoriji, vi bi trebalo da imate tim u kome su golovi relativno ravnomerno raspoređeni na veći broj igrača, a ne tim u kome jedan igrač postiže više od polovine golova. i generalno su opsniji timovi kada ne znaš odakle sve može da te strefi, nego oni kod kojih znaš tačno ko može da ti zabije i možeš da se koncentrišeš na njega. naročito nije jasno dovođenje za toliki novac. mislim da bi Zvezda bolje izgledala i bila opasnija da je taj isti novac uložen u levog beka i zadnjeg veznog. 6
Recommended Posts