kralj Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 6 minutes ago, samo_opusteno said: Pa recimo da ste zaboravili da je to prva utakmica Zvezde u LS ikada i da su svi bili impresionirani apsolutno svim sto to nosi a opet uzeli bod protiv sjajne ekipe. Ali oprosticemo vam jer ste najgora kombinacija neznanja i malicioznosti i za vas je Bahar trener po meri. Uh, kako bi me slatko banovao da smo na RSB. 1
samo_opusteno Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 1 minute ago, kralj said: Uh, kako bi me slatko banovao da smo na RSB. Da sam bio admin vrlo moguce, ne volim nebuloze pa jos maliciozne.
kralj Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Uzgred, u nastavku programa videćemo da li će Bahar imati bolju karijeru od Milojadi i Stankovića. Nadam se samo da će Uefa da otvori četvoro očiju oko svega što je nacrtano da mu se desi ako nastavi da insistira na ostanku, naročito ukoliko ne dobije Derbi.
samo_opusteno Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 4 minutes ago, kralj said: Uzgred, u nastavku programa videćemo da li će Bahar imati bolju karijeru od Milojadi i Stankovića. Nadam se samo da će Uefa da otvori četvoro očiju oko svega što je nacrtano da mu se desi ako nastavi da insistira na ostanku, naročito ukoliko ne dobije Derbi. Ne brini, uzece nam sve pare a dace i tebi 20 evra za podrsku na forumu.
kralj Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 10 minutes ago, samo_opusteno said: Ne brini, uzece nam sve pare a dace i tebi 20 evra za podrsku na forumu. I to baš sad pred izbore. A dobro, sendviči su na crtu. Gladni nećete ostati. 2
MiddleClass Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 8 hours ago, Dimitrije said: Pavkov je daleko bolji u skoku od Serifa. Visoke lopte u petercu Pavkov ume da pretvori u gol. Ima dobar sut. Dobija vazdusne duele na polovini protivnika i uspeva da sacuva i odlozi loptu. Serif to ne moze jer ga svako nadskoci i dueli zavrsavaju tako sto Serif pada i trazi faul. Medjutim, Pavkov je spor, lenj, cesto odsutan iz igre, dok Serif sve vreme grize i nastoji da igra za tim, bolje se postavlja, ima bolju kontrolu lopte od Pavkova. Na zalost, Serifova realizacija (u Zvezdi) je izuzetno losa, a posao spica je da daje golove. Do dolaska Serifa, Zvezdin tim je bio izuzetno efikasan. Od njegovog dolaska cesto pobedjujemo sa golom razlike i to na guzove. Njegov debi protiv Cukarickog kada je promasio citavu loptu ispred praznog gola je veca blamaza od one Risairove protiv TSC-a. Od Boacija, imali smo spiceve da te bog sacuva: Tomane, Pavkov, Kulibali, Ohi, Krstovic, Lazetic, Serif. Pavkov tu odskace samo zato jer je davao golove. Krstovic se trgao kada je otisao iz Zvezde i napravio pristojnu karijeru. 1
samo_opusteno Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 4 minutes ago, kralj said: I to baš sad pred izbore. A dobro, sendviči su na crtu. Gladni nećete ostati. Politika je gore iznad, komentarisemo trenera Zvezde. Samo ne znam kojom mentalnom akrobacijom si povezao Bahara, Terzica, izbore i sendvice. Ne znam zasto pises (a nisi jedini) kao da si ti isao u Izrael da moljakas Bahara a ne Terzić, kao da Bahar radi dobar posao a ne radi i kao da je Terzicu drago sto ovaj ne zna kud udara a nije mu drago.
assignment Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Cuo sam neke price da Bahar ne vodi treninge, vec izklucivo pomocnici, a on gleda to iz kancelarije preko TV-a??? Da li je moguce? 3
Milosh76 Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Nije... To je izjavio Vranjes koji nije bio na Zvezdinom treningu 15 godina, a i tada je bio mrtav pijan. 3
Popular Post adasevic Posted November 29, 2023 Popular Post Posted November 29, 2023 Po meni je ono juce bila nasa najbolja utakmica u LS ove godine. TO sto smo izgubili dovoljno govori o ukupnom utisku koji smo ostavili. Bilo je nekih dobrih elemenata sinoc, ali mene fascinira broj bas amaterskih gresaka. Promasene sanse, autogolovi, ziceri, klizanja, nedostatak koncentracije... Sinoc je dosta toga moglo da se vidi - za pocetak, ovo je formacija koja nam najvise pogoduje. Drugo, ako je i bilo dilema, Serif definitivno nije igrac ne za LS, nego ni za ovakvu Zvezdu. Plafon bi mogao u Cuki da igra. Bori se on, zelja se vidi, ali spor je ko puz, a sa loptom nije u dobrim odnosima. Na zalost zelja nikako nije dovoljan sastojak da on igra ove utakmice. Mijailovic je sinoc bio medju bolji igracima, sto i ne cudi jer je igrao na svojoj poziciji. On bi trebalo da bude rezervni zadnji vezni u nekoj idealnoj formaciji, al kad vec nemamo startnog zadnjeg veznog, sasvim je ok da on to odradi. Oni pokusaju guranja na stopera i narocito na desnog beka su ga toliko ogadili ljudima da ce ga rado pljuvati i posle sinocnje partije. Stamenic mi je sa druge strane skroz zelen. Poceo je odlicno, delovalo je da smo uboli dzek pot. Mozda i jesmo, ali tu mora bas mnogo da se radi, a on nije sada ni blizu onoga sto bi mogao i sto bi trebalo da bude. Po meni sinoc nekako preplasen, precesto je pas isao nazad kada je morao napred, defanzivno prilicna rupa. Postavka nasih igraca u defanzivi od lopte je neobjasnjiva. Prostor ispred kazenanog je konstantno prazan. Nasih igraca tu nema. I onda se cudimo sto se svi odbici odbijaju njima... Ovo nije bilo samo sinoc, konstantno je tako. To je bas opasan kiks trenera i postavke. Jos jedan detalj koji je meni bas isao na zivce - izvodjenje kornera. Pa pobogu, izvedi jendom korner kako se izvodi. Svaki korner pomocna igra. I svaki put od naseg kornera ispadne sansa za protivnika. Na kraju gledam neki korner, ovaj igrac YBa vec izlazi na naseg igraca koji je prisao, Hvang vidi da je tu sulud pas, pomisli da centrira, ali opet to ne uradi nego da loptu i iz toga im otvorimo odlicnu kontru... Slicno je i sa iznosenjem lopte od strane golmana. Sasvim je ok da ne bunarimo i da iznosimo loptu kroz pas. Ali ako te protivnik stisne visoko jer zna da to uvek radis, promenis pa ispucas par puta loptu. Predvidivost u fudbalu je pola posla za protivnika. Ako ja kao duduk sa tribina znam sta ces ti uraditi, zna i protivnik, pa ce svakako da iskoristi to i napravi ti problem... Sto se Mijata tice, neka je promasio. U ovom timu Zvezde on mora da igra 90 minuta svaku tekmu. Oba zicera koja je promasio su bila skroz fudbalske akcije i njegove kretnje i potezi. Bolje bi bilo da je uslo, ali njemu takvi promasaji mogu da se tolerisu. Ne da mogu, nego moraju. I na kraju, gde je najveci promasaj Bahara? Po meni sto je razbucao formaciju sa starta, sto je igracima koji su tu nasu igru nosili dodelio epizodne uloge. Znam da se mnogi nece sloziti, ali kompletan sunovrat ovog tima i konceta je usledio onoga casa kada je doveden Endijaj i kada je dobio prednos tu odnosu na Krasoa. Kraso je jedinstven igrac, koij moze da ti doenese svasta nesto. Secem se harperovog komentara kada stigao - dobili smo majstora, koji ce da nas odusevljava ali i da nam jede dzigericu. Prosto, to je igrac koga smo morali da trpimo i da nadjemo nacin da nadje formu. Posle 2 lose utakmice covek je popio klupu i igra svaku trecu utakmicu nesto malo. I onda se cudimo sto promasi onu sansu sinoc (iako je i tu sve bilo fudbalski). Suma sumarum - uzasan izbor startnog napadaca, guranje zadnjeg veznog na desnog beka, nedostatak vrhunskog zadnjeg veznog i recimo vrlo kilava stoperska linija su ogledalo ovog rezultata. Za neke greske nije samo kriv trener (jbg, verujem da bi i on bio srecniji da je dosao bolji napadac), a za neke jeste. Sustina je da postojeci igracki kadar nije iskoristio kako treba i da se mi mucimo cele jeseni bez nekog uocljivog pomaka. Jeste gurnuo klince, ali i tu je imao rezerve, pa bi ih sklanjao pa opet vracao. Previse lutanja, nesigurnosti, ali i gresaka. Od Bahara sam iskreno mnogo vise ocekivao. Proslo je tek pola sezone, nisam iskljuciv kao u slucaju Milojevica (mladjeg) gde mi je posle 2 utakmice bilo jasno da veze sa mozgom nema. Ima nekih stvari kod Bahara koje bi mogle da naslute da ipak mozemo da dodjemo do nekog zacrtanog cilja, ali da je potrebno vreme. Doduse, u ovom momentu je to vise neki osecaj, nego sto ima realnih elemenata. Ne vidim ni nekog naslednika koji bi doneo odusevljenje sirokih narodnih masa. Eto, moze MiIiajs na primer 12
VoodooDerina Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Ček, hohštaplersko govedo bez trunke morala i osećaja odgovornosti je još uvek trener!!!!???? Doduše nije ni čudo kada ga je isti takav i doveo, a i onaj duh što je dove ovog što ga je doveo 1
warp Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Kako bi rado pročitao šta @harper misli o svemu ovome, sigurno njegovo mišljenje cenim pre nego raznih burek-kladionica novinara.... Ali avaj, moderacija je neumoljiva
samo_opusteno Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 1 minute ago, Eleniko said: Nista smesno u ovoj izjavi. 1
Recommended Posts