Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, samo_opusteno said:

Pa recimo da ste zaboravili da je to prva utakmica Zvezde u LS ikada i da su svi bili impresionirani apsolutno svim sto to nosi a opet uzeli bod protiv sjajne ekipe. 

Ali oprosticemo vam jer ste najgora kombinacija neznanja i malicioznosti i za vas je Bahar trener po meri. 

Uh, kako bi me slatko banovao da smo na RSB.

• Haha 1
Posted
1 minute ago, kralj said:

Uh, kako bi me slatko banovao da smo na RSB.

Da sam bio admin vrlo moguce, ne volim nebuloze pa jos maliciozne. 

Posted

Uzgred, u nastavku programa videćemo da li će Bahar imati bolju karijeru od Milojadi i Stankovića.

Nadam se samo da će Uefa da otvori četvoro očiju oko svega što je nacrtano da mu se desi ako nastavi da insistira na ostanku, naročito ukoliko ne dobije Derbi.

Posted
4 minutes ago, kralj said:

Uzgred, u nastavku programa videćemo da li će Bahar imati bolju karijeru od Milojadi i Stankovića.

Nadam se samo da će Uefa da otvori četvoro očiju oko svega što je nacrtano da mu se desi ako nastavi da insistira na ostanku, naročito ukoliko ne dobije Derbi.

Ne brini, uzece nam sve pare a dace i tebi 20 evra za podrsku na forumu.

Posted
10 minutes ago, samo_opusteno said:

Ne brini, uzece nam sve pare a dace i tebi 20 evra za podrsku na forumu.

I to baš sad pred izbore. 

A dobro, sendviči su na crtu. Gladni nećete ostati.

• +1 2
Posted
8 hours ago, Dimitrije said:

Pavkov je daleko bolji u skoku od Serifa.  Visoke lopte u petercu Pavkov ume da pretvori u gol.  Ima dobar sut.  Dobija vazdusne duele na polovini protivnika i uspeva da sacuva i odlozi loptu.  Serif to ne moze jer ga svako nadskoci i dueli zavrsavaju tako sto Serif pada i trazi faul.  Medjutim, Pavkov je spor, lenj, cesto odsutan iz igre, dok Serif sve vreme grize i nastoji da igra za tim, bolje se postavlja, ima bolju kontrolu lopte od Pavkova.  Na zalost, Serifova realizacija (u Zvezdi) je izuzetno losa, a posao spica je da daje golove.  Do dolaska Serifa, Zvezdin tim je bio izuzetno efikasan.  Od njegovog dolaska cesto pobedjujemo sa golom razlike i to na guzove.  Njegov debi protiv Cukarickog kada je promasio citavu loptu ispred praznog gola je veca blamaza od one Risairove protiv TSC-a.

Od Boacija, imali smo spiceve da te bog sacuva: Tomane, Pavkov, Kulibali, Ohi, Krstovic, Lazetic, Serif.  Pavkov tu odskace samo zato jer je davao golove.  Krstovic se trgao kada je otisao iz Zvezde i napravio pristojnu karijeru.

Screenshot_2023-11-29-11-11-19-828_com.brave.browser-edit.jpg

• +1 1
Posted
4 minutes ago, kralj said:

I to baš sad pred izbore. 

A dobro, sendviči su na crtu. Gladni nećete ostati.

Politika je gore iznad, komentarisemo trenera Zvezde. 

Samo ne znam kojom mentalnom akrobacijom si povezao Bahara, Terzica, izbore i sendvice. Ne znam zasto pises (a nisi jedini) kao da si ti isao u Izrael da moljakas Bahara a ne Terzić, kao da Bahar radi dobar posao a ne radi i kao da je Terzicu drago sto ovaj ne zna kud udara a nije mu drago. 

Posted

Cuo sam neke price da Bahar ne vodi treninge, vec izklucivo pomocnici, a on gleda to iz kancelarije preko TV-a???

Da li je moguce?

• Haha 3
Posted

Nije... To je izjavio Vranjes koji nije bio na Zvezdinom treningu 15 godina, a  i tada je bio mrtav pijan.

• Hvala 3
Posted

Ček, hohštaplersko govedo bez trunke morala i osećaja odgovornosti je još uvek trener!!!!????  :gospode: :rolf: :rolf:

Doduše nije ni čudo kada ga je isti takav i doveo, a i onaj duh što je dove ovog što ga je doveo :rolleyes:

• Hvala 1
Posted

Kako bi rado pročitao šta @harper misli o svemu ovome, sigurno njegovo mišljenje cenim pre nego raznih burek-kladionica novinara....

Ali avaj, moderacija je neumoljiva :srdoc:

Posted
1 minute ago, Eleniko said:

Nista smesno u ovoj izjavi. 

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...