Nikodije Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 (edited) Sviđa mi se što igrači nisu zakucani za 1 mesto već svih ima svuda, menjaju se strane, sa boka u sredinu, sa leva na desno, ubacuje se iz pozadine... Edited July 8, 2023 by Nikodije 1
warp Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Skoro svaka kontra koju smo napravili oduzimanjem lopte visoko bila je 4 na 3, 3 na 2, kod prvog gola čak 5 na 2....mnogo je lepo ovo gledati, uživam.... 1
harper lee Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 (edited) I sta kazu - nemamo igru bez Kange. 35 minuta smo igrali fudbal iz snova, nije realno da u tom ritmu za sada guramo svih 45. Nema nijednog igraca u timu koji zbog lose tehnike zadrzava tranziciju i odmah se vidi razlika, prenos iz faze odbrane u napad nam je ubitacan. Bukvalno tri poteza i vec smo ispred gola sa velikim brojem igraca, gol Ivanica je bio kao iz sabacke kontre. Stefanu Mitrovicu je ocigledno trebao samo normalan trener koji ce da ga stavi u pozicije gde njegova brzina i lagana promena pravca pravi razliku, od panjine koja ne zna s loptom u ciglo tri i po utakmice je poceo da lici na Mbapea. Ipak, Bukari je jos uvek za ovakve ekipe prvi cheat code, sad mi dodje da oshisham na celavo Milojevica kad se setim koliko ga je sushio kraj desne aut linije. Ono sto je zanimljivo iz ove utakmice je informacija kako cemo igrati protiv bunkera kakve cemo obicno igrati u nasoj ligi i odgovor je odlican. Visok pritisak, teranje protivnika na gresku u kriticnim delovima terena i odmah dva-tri pasa unapred na prednje igrace koji ukrstaju ili Ivanica koji se ubacuje iz drugog plana. Jos je klimavo u odbrani ali jebi ga, kad se igra ovako visoko nesto mora da se i rizikuje. Dosta lufta imamo kod rogljeva naseg sesnaesterca, bolji timovi od Nefcija ce znati da to iskoriste. S obzirom da je ovo ipak Nefci imali su jednu loptu koja je prosla, nju je skinuo Glazer spektakularno i to je otprilike sve sto smo videli od njih. Jos samo da produvamo Olainjinku da ga nekako umuva, da se niko ne povredi i to bi bilo to od ove utakmice. Videli smo opet mnogo dobrih stvari. Edited July 8, 2023 by harper 6
hrkljush boys_2 Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Sudije na ovim pripremnim utakmicama bi morale iskljucivati goveda poout onoga sto je startovao direkt đonom na Krasoa. A i komplet ekipa im je.mesarska. Odlicno poluvrijeme inace. 1
harper lee Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Inace, poslednjih desetak minuta smo malo izgubili konce zato sto se povecala distanca izmedju linija, to je ocigledno manjak snage. Nista sto ne moze da se ispravi.
Milosh76 Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Da li neko, osim nas budala sa sezonskom, planira opet da ide na Marakanu da gleda Zvezdu uzivo? 😁 1
hrkljush boys_2 Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Evo nam i meni omiljenog Popa na golu. Steta sto se mali Nedelja nije upisaonpred kraj. Nedeljkovici osuđeni na desnog beka u Zvezdi.
FPLS Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Bukari kao sa decom da igra, masakrirao ih je, da mu zavrsni pas nije tragican tacno bi zavrsio mec sa tipa 2 gola i 3 asistencije. Ali jbg, da ima i to, verovatno ne bi bio kod nas. Svidja mi se Kraso, ali ne svidja mi se sto mrga od 190 izvodi prekide, umesto da je glavna meta istih. Stamenic danas bez greske, Mitrovic takodje.
hrkljush boys_2 Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Na Viga se izgleda ne racuna, jebiga.. Dobri nas Guelor ih opet gura u izglednu situaciju..
hrkljush boys_2 Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Lijepa akcija, odlicno je Guelor zapoceo, Sljivic zavrsio... Bravo.
Meduzalem Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Dobri Guelor naš tupi, ali evo i gola posle asistencije. Zakucao Šljivić pod prečku. Baš mi je drago za malog. 1
Recommended Posts