Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Hroničar said:

Sve u svemu, ovaj cirkus me ne interesuje do daljnjeg.

Znači do derbija :D

• +1 1
Posted
1 minute ago, Mr.Mxyzptlk said:

a tek pjana

A tek Boaći iz prvog mandata :wub:

Posted

Zgazicemo Sitija za oprostaj od Evrope :fantom:

Posted

Za pohvalu veceras je i trčanje ,odlično smo izgledali fizički na ovom nivou . Nedeljković treba da bude zacementiran ,treba naći još jednog takvog klinca i na drugoj strani .

• +1 3
Posted

Sve će ovo proći.

Ali ono što ostaje selekcija mladih igrača:

1. Izuzetno glupi

2. Bezmudići

3. Kilavci

Produkt idiota iz fudbalske škole.

• -1 2
Posted
Just now, elementary said:

Za pohvalu veceras je i trčanje ,odlično smo izgledali fizički na ovom nivou . Nedeljković treba da bude zacementiran ,treba naći još jednog takvog klinca i na drugoj strani .

Na kom nivou, pa ovi se muce sa svakom jacom ekipom iz svoje lige... Sramota je sto smo ispali od njih. 

Vidim mnoge zavarava ovih nekoliko sansi veceras, naravno da ce otpisana i kritikovana ekipa da se skupi i odigra nesto u biti ili ne biti utakmici protiv slabijeg tima od sebe. Ja sam cak mislio da ce Bahar ni kriv ni duzan da prezimi ali stepen unistenosti ekipe njegovim prisustvom je preveliki da se nesto takvo izvuce. 

Najbolje bi bilo da se sutne koliko večeras i da pokušamo da zaboravimo ovu ruznu epizodu i njegovu mutavu nezainteresovanostu facu. Odmah za njim da odu Marin, Mrkela i ko je vec doveo ovu kamaru potpuno nezainteresovanih stranaca. 

Posted
6 minutes ago, assignment said:

Znači do derbija :D

Ni to me vise ne interesuje...Ali kad god budem imao informacije oko sastava, prenecu vam, ne brinite. :D

• +1 1
Posted

...ostaje velika zhal................................................................

• Haha 1
Posted

Je l' ova voditeljka rekla hvala Dusane, hvala Vucicu (umesto Lucicu)? :laugh:

• Tužno 1
Posted
3 minutes ago, elementary said:

Brate mili, kakav Nedeljković? On baš nema šta da ponudi, segment gde bi mogao bitno da napreduje. Ja ni jedan jedini čak ni potencijalni forte kod njega ne vidim. Nemam ništa protiv momka, ali loš taktički, odluke krugovi pakla, tehnika tja, fizikalije ništa spektakularno. 

• +1 1
Posted (edited)

Pamtimo samo kad mi nemamo srece™

Sad ce da se lamentira kako je ovo novi Keln, dok smo sasvim zasluzeno tukli Liverpul i Salcburg i trijumfalno obrisali kurceve o pakosne imperijalisticke zastave 

Edited by Ratamahatta
  • +1 3
Posted

Ovaj Young boys najgora ekipa lige šampiona i lagano nas dobili :dry:

• +1 1
Posted
5 minutes ago, samo_opusteno said:

Na kom nivou, pa ovi se muce sa svakom jacom ekipom iz svoje lige... Sramota je sto smo ispali od njih. 

Vidim mnoge zavarava ovih nekoliko sansi veceras, naravno da ce otpisana i kritikovana ekipa da se skupi i odigra nesto u biti ili ne biti utakmici protiv slabijeg tima od sebe. Ja sam cak mislio da ce Bahar ni kriv ni duzan da prezimi ali stepen unistenosti ekipe njegovim prisustvom je preveliki da se nesto takvo izvuce. 

Najbolje bi bilo da se sutne koliko večeras i da pokušamo da zaboravimo ovu ruznu epizodu i njegovu mutavu nezainteresovanostu facu. Odmah za njim da odu Marin, Mrkela i ko je vec doveo ovu kamaru potpuno nezainteresovanih stranaca. 

složio bih se u potpunosti kada bi to podrazumevalo i ostavku terzića, ali znamo da su veće šanse da vučić sutra kod marića objavi ostavku i dobrovoljno se odluči za egzil. u svakom iole ozbiljnom klubu iz bilo koje ozbiljne države to bi bio najlogičniji čin da čelnik kluba i njegovi saradnici prihvate odgovornost za kazastrofalne prelazne rokove, koji su od jeseni 2018. bivali sve lošiji iz sezone u sezonu.

ovako oćekujem da, ukoliko partizan ne kiksne pre toga, da nam vođa osigura pobedu derbiju kako bi sačuvao terzu, kao što su famoznom serijom sačuvali svoju sns garnituru u partizanu kad su im pozicije bile ozbiljno ugrožene posle debakla protiv danaca.

Posted

Stojić i Mladenović zatežu omču oko Baharovog vrata...

ne razume veličinu kluba....

Nek se poređaju Lalat i ostali ispred Terzinih vrata koji će to bolje razumeti.

Sere mi se od specifičnog mentaliteta i nedoraslosti...

• +1 5
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...