Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Steta. Najbolja utakmica cijele polusezone

• +1 3
Posted

Nisu debili samo na terenu, već je debil i na klupi. Nije u stanju da uči na greškama. Kanga ulazi u 90. minutu:covid19:

Nadam se da će dobiti nogobulj još večeras.

Posted

jedino što je večeras bilo gore od rezultata je ova funjara sa RTS koja je namirisala krv i izdrkava se po svima, od bahara do krasoa

batice, to nije tvoj posao. to što ti tvorza neće poslati nekog sa severa da te sačeka u mračnoj ulici i pita za momačko zdravlje, to je samo zato što je humanista.

• Haha 1
Posted

Ja kažem kriv je Dragović i ono njegovo jebem ti fudbal ! Od tada svi fudbalski bogovi okrenuli su se protiv nas....

Sasvim solidna igra, YB nek se raduje ako ga nije sramota :fantom:

• +1 1
  • Haha 1
Posted
Just now, Dankan Ajdaho said:

Nisu debili samo na terenu, već je debil i na klupi. Nije u stanju da uči na greškama. Kanga ulazi u 90. minutu:covid19:

Nadam se da će dobiti nogobulj još večeras.

Ko? Kanga? :fantom:

Posted
Just now, Eleniko said:

jedino što je večeras bilo gore od rezultata je ova funjara sa RTS koja je namirisala krv i izdrkava se po svima, od bahara do krasoa

batice, to nije tvoj posao. to što ti tvorza neće poslati nekog sa severa da te sačeka u mračnoj ulici i pita za momačko zdravlje, to je samo zato što je humanista.

Uspeo je da ispadne više jadan nego glup. Ostvarenje za ne potceniti. 

Posted

Da vidimo šta će Stojic sada da kaže u studiju ,interesantan za slušanje ,ima dobru spiku .

Posted
13 minutes ago, elementary said:

Ne može nikako trener da bude najveći problem kad stvoris ovoliko sansi . Stvarno nema sreće ove sezone,jeste očajna odbrana ali i pored toga smo morali da damo bar tri gola veceras.

Hmm, realizacija u napadu je pre svega pitanje kvaliteta pri egzekuciji i samo ponekad da fali sreća, npr potreviš stativu, promašio penal...

Inače se slažem da trener ne može da bude glavni problem, ali problem jeste, jer postavlja tim... Za neke pozicije nema bolje, za neke pozicije verujem da ima...

Posted

Zvezda je trebalo da da bar 2-3 gola, ali trebalo je i oni. Veliki broj sansi i suteva ne znaci nista u jednoj otvorenoj utakmici - Jang Bojs je bolji i u tom segmentu sa 14 suteva u odnosu na 12, 5 prema 3 u okvir na gol. 

Posted
3 minutes ago, Eleniko said:

Ja bas me vidim tu humanost u njemu, a prilično sam siguran da tim likovima za tako nešto ne treba ok Terzića... 

Posted

Ovakav cirkus od ekipe skoro nisam gledao, sreca pa sam rekao sebi jos onomad kad je kap prelila casu, odnosno kad je Zvezda podrzala Dzajica pre Vidica za predsednika FSS-a, da necu krociti na Marakanu dok god je ova garnitura na celu kluba, pa me vise i ne tangiraju ovakve blamaze, ovakvi cirkusi...

Da igrac ekipe koja igra Ligu sampiona izadje sam ispred golmana i da mu lopta pobegne, to mislim da nisam video nikada...

Kakva crna sreca, u pitanju je elementarno neznanje, ovde bi se jedan solidan, sasvim solidan centarfor proslavio, da ne pricam o vrhunskim napadacima...

Sve u svemu, ovaj cirkus me ne interesuje do daljnjeg.

Posted

Krstovic bi dao 12 komada ove jeseni 

• +1 1
  • Haha 3
  • -1 1
Posted
Just now, Ratamahatta said:

Krstovic bi dao 12 komada ove jeseni 

a tek pjana

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...