Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Mijatović postiže dva gola i onda ga primamo iz penala u finišu utakmice ,jedino tako se može završiti ova utakmica .

Posted
5 minutes ago, Miljenko said:

Ja sam pre par dana gledao lika koji igra za Heracles u spicu i covek je ubio realizacijom (plus je koliko vidim ultra jeftin, no pitanje je da li bi dosao u ovu nasu egzotiku).

Ne znam ko ti je zapao za oko, ali Heraklesu su oba špica pozajmljeni igrači iz Stutgarta i Verdera. 

• +1 1
Posted
12 minutes ago, elementary said:

Ndijaje ima neke svoje kvalitete ali je operisan od davanja golova ,on ovakav jedino ima smisla sa još jednim napadačem pored ,da zadrži loptu proigra ,ovako to sto uradi ok prospe time sto je neupotrebljiv ispred gola .

ljudi. ja stvarno ne znam da li mi gledamo iste utakmice, stalno se ponavlja da on eto barem zadrži loptu i zagradi se. o čemu pričate?!? čovek ne može da dobije dva duela po meču ni na zemlji ni u vazdudhu, gde vi to vidite tu  snagu i građenje lopte?

Posted (edited)

Koliko su samo natopili ovu plastiku ,haos.

Bukari treba da popase klupu .

Edited by elementary
Posted

Ja sam mislio da je Bahar trener, a on teška prevara 

• +1 1
Posted

Ja se malo zezam, al vi baš preteraste. Bukari je u prvom poluvremenu bio dosta lošiji, a ni ovo sad nije mnogo bolje. 

Posted
1 minute ago, Ćenta said:

Ja sam mislio da je Bahar trener, a on teška prevara 

Ma dobar je Bahar, jel si gledao pripreme

• +1 2
Posted
6 minutes ago, elementary said:

Mijatović postiže dva gola i onda ga primamo iz penala u finišu utakmice ,jedino tako se može završiti ova utakmica .

Mogao bi da ne preskace Mijat loptu u gol sansi

• +1 1
Posted
2 minutes ago, bejzbolka said:

Ma dobar je Bahar, jel si gledao pripreme

Postoje pripreme i priprema,  ovo kako je pripremio tim za utakmicu sezone ne liči ni na šta!

Posted (edited)

Gol izgleda nikako ne možemo da postignemo .

Cekamo da si ovi postignu sami gol.

Edited by elementary
Posted

Steta. Hvon je majstor

Ivanic se povrijedio, evo Krasa (i Lucica)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...