Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Na poluvremenu moraju vanka Mićko i i ovaj glupan u špicu, Guelor i Mijatović in.

Jebiga junior na desnom beku, leš br.1 Rodić na lijevom, leš broj 2 Mićko na zadnjem veznom, leš broj 3 u Ndiaye u špicu, tako to ne ide u LŠ.

• +1 4
Posted
2 minutes ago, warp said:

Moraću na poluvremenu da nađem menadžerski klip Šerifa Ndiaja, živo me zanima na koji način je čovek davao golove u karijeri :fantom:

Zar te ne podseca na nekoga? Čak se i raduje kao Drogba. 

Posted

Kakva je ovo skupina debila majko mila:laugh:

Gle "defanzivne" postavke pri drugom golu

0-02-05-256074f6023c8c4d8bed548153aa24836eb81020070283b6c21e29ff3c1039f4_3bfb53cbe24b527a.jpg

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
Just now, Milosh76 said:

Serif je morao da pogodi glavom u 5-6 minutu ili makar Bukari. Koliko srece nemamo, neverovatno.

I da smo ih dali, očigledno je da bi našli način da primimo više. Jednostavno nemamo kvalitet 

• +1 2
Posted
3 minutes ago, kralj said:

Da bi se radovao, mora prvo da da gol.

• Haha 2
Posted
1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

Kakva je ovo skupina debila majko mila:laugh:

Gle "defanzivne" postavke pri drugom golu

0-02-05-256074f6023c8c4d8bed548153aa24836eb81020070283b6c21e29ff3c1039f4_3bfb53cbe24b527a.jpg

Sneza Borjan loves this

Rodic ne moze vise ovo, 3x je sporiji nego zadnji put kad sam ga gledao

Posted
4 minutes ago, kralj said:

Sad sam odgledao, imao je dugu kosu dok je davao golove :fantom:

Posted

šerif najlošiji napadač od 2017. i objektivno,  a pogotovo kad se uzme u obzir odnos cene i kvaliteta, za njega je pavkov levandovski lično i to onaj iz bajerna. svaka čast terzi, mrkeli i marinu, uspeli su da prevaziđu inače visoko postavljene standarde kad su u pitanju "pojačanja".

mijailović i stamenić jednostavno nisu za ovaj nivo fudbala, s tim što stamenić nije dovoljno dobar ni za našu ligu. činjenica da su oni jedina rešenja za zadnjeg veznog u ekipi koja igra lš je dovoljan razlog za ostavku tzv. struke. ado bi i sa jednom nogom siguran sam bio bolje rešenje, makar bi dobio jedan duel i otresao nekoga.

barem je izraelska prevara konačno izvela formaciju koju je trebalo odavno da primeni, ali sa ovim sastavom igrača ni to nije dovoljno jer smo urnebesno loša defanzivna ekipa. prošlogodišnja zvezda je bolji tim od ovog, a ekipa od pre dve godine je značajno jača od prošlogodišnje. zvezda koja je igrala sa rendžersom bi ovu ekipu rešila kao i jang bojs - rutinski sa 2:0 ili 3:1 i to sa sve gardistima gobeljom i srnićem, bez kojih smo. kao što vidimo, baš procvetali.

Posted

A mogao bi i Bukari nekad da doda, pogotovo iz mrtvih uglova, nije svaki dan badnji dan

Posted

Koliko fali Erakovic. Jebo ih Djiga... Radije bih Miluna i Degeneka gledao

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Ja sam pre par dana gledao lika koji igra za Heracles u spicu i covek je ubio realizacijom (plus je koliko vidim ultra jeftin, no pitanje je da li bi dosao u ovu nasu egzotiku).

Posted
2 minutes ago, Ratamahatta said:

A mogao bi i Bukari nekad da doda, pogotovo iz mrtvih uglova, nije svaki dan badnji dan

Kome da doda?! Serifu?

Evo Mijata

Posted
On 5. 10. 2023. at 11:44, JohnnyD said:

Prodati sve strance, pare uloziti u domacu skolu i logistiku, prekomandovati omladince i zrtvovati 2-3 sezone zarad domacih igraca.

Pa vi lupajte minuse i dalje. Ovo su najgori stranci ikada u domacem fudbalu. 

• +1 2
Posted

Stvarno pacerski gol primio Glazer. Gotovo iz kategorije "skini ga s gola u picku materinu, niko nek ne brani..." 

Posted

To za 4 miliona je neko lupio ,njegov klub objavio da je manje od 2 miliona transfer . Inače znam da je bila priča da odlazi iz kluba zato sto ga navijači krive za promašene šanse i ispadanje iz Evrope :) 

• Haha 1
  • Hvala 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...