Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Imamo solidnu realizaciju pred nasim golom 

• +1 2
Posted

Mijailovic... Mogao bih da poverujem da nema adekvatnijeg igrača, ali to što Bahar izjavljuje da mu je drago što ovog ima u timu baš debelo dovodi u pitanje njegovu stručnost. 

Ništa ne zna. 

• +1 3
Posted (edited)
1 minute ago, kralj said:

Mijailovic... Mogao bih da poverujem da nema adekvatnijeg igrača, ali to što Bahar izjavljuje da mu je drago što ovog ima u timu baš debelo dovodi u pitanje njegovu stručnost. 

Ništa ne zna. 

Gine jbg :fantom:

Edited by Ratamahatta
Posted
4 minutes ago, MiddleClass said:

I mi i oni gubimo 2:0.

jbg, desi se velikanima nekad takav dan :fantom:

Najopasniji

Posted
1 minute ago, kralj said:

Ništa ne zna. 

Plus kasni za pi pola svaki put ...

• +1 1
Posted

Kod oba gola 7 igrača u i oko peterca.

• +1 1
Posted

Ne znam tačno šta nam fali - srce, hemija,  koncentracija, trener, kvalitet, ili svega pomalo. 

Ili smo možda baš promašili sa pojačanjima. Ili sa trenerom. Ali baš veliko razočarenje. 

• +1 1
Posted

Džabe dobra igra Hvanga i solidni Stamenić kad mi iz onih mrtvih šansi Nedajemo gol

• +1 1
Posted

Jednim dijelom želim da se vratimo, a opet mislim možda nam baš treba ubjedljiv poraz pa da se razilazilo sa Baharom. 🤷

• -1 3
Posted
1 minute ago, Ratamahatta said:

Gine jbg :fantom:

Dzabe. Ndijaje je imao par dobrih poteza, igra dobar presing, ovog čak i kad sticaj okolnosti dovede do prilike da uradi nešto smisleno, izabere najgluplji ponuđeni odgovor. 

Posted

Moraću na poluvremenu da nađem menadžerski klip Šerifa Ndiaja, živo me zanima na koji način je čovek davao golove u karijeri :fantom:

Posted (edited)

Ndijaje ima neke svoje kvalitete ali je operisan od davanja golova ,on ovakav jedino ima smisla sa još jednim napadačem pored ,da zadrži loptu proigra ,ovako to sto uradi ok prospe time sto je neupotrebljiv ispred gola .Daj Mijatovića da postignemo bar jedan gol i oprostimo se .

Mladi momci kanta i ispadanje od njih je velika bruka .

Oni jadni imaju još goru odbranu od nas samo mi ne znamo da damo gol.

Edited by elementary
  • +1 1
Posted

Serif je morao da pogodi glavom u 5-6 minutu ili makar Bukari. Koliko srece nemamo, neverovatno.

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...