Jump to content

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Featured Replies

On 28. 11. 2023. at 9:16, Medusa_trip said:

Kako vreme prolazi, sve više sam uveren da su ovog Endiajea zamenili s nekim drugim pa ga doveli pod tim imenom u Zvezdu. Kao ono što se pričalo za Barkosa i brata koji je isti on, pa taj drugi igrao koliko je igrao. Samo ga još treba staviti da igra štopera.  Ima visinu i fizikalije, ume da se zagradi, daj šta daš jbg. Bolje i to nego pojesti govno po ko zna koji put i plaćati milionske penale, dok će ovaj da sedi i ladi jaja. Da skratim, ne da me nije kupio nego me muka uhvati kad mu facu vidim.

Btw, tek po odlasku Čupavog u Zenit, po meni bespotrebnog i isforsiranog do bezobrazluka, vidimo koliko je zapravo pokrivao i Dragovića. Ovaj bez njega ne može da se sastavi a na svakoj tekmi ima bar po jednu svinjariju. Nije ni za kapitena, uzgred rečeno, iako je valjda to bio uslov da uopšte ostane u Zvezdi još godinu dana. Ima toga da ne može sve sam, fali mu bolji parnjak od Đige, definitivno.

Ako je tačna vest da Momci igraju bez 5 igrača, od kojih su dva jako važna, Zvezda ima ozbiljnu prednost u Bernu. Mora se ići na pobedu i igrati svih 90 i kusur minuta, nikako zatvarati utakmicu ako je 1:0 jer Zvezdi nije dao gol samo onaj koji je potrefio busen na petercu umesto lopte, okrenuo se oko svoje ose i našao u čudu. 

Za kojih 5 se prica da su upitni?

• Replies 7.7k
  • Views 417.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Kakvo je ovo govno od foruma. Nikad ludji prelazni rok u kosarci za Zvezdu a ja ne mogu tamo da pisem jer je moderacija procenila da se legija grobarskih trolera nece osecati komforno ako ima nekog da

• Danas je 60. rodjendan jednog od retkih preostalih legendarnih evropskih fudbalskih stadiona, retkih preostalih svedoka vremena kad je fudbal bio rucni rad i majstorski zanat a ne industrija, retkih o

• eeeee, ovo je baš veselo, ektra tekma za sada   Pep u epizodi "Upoznavanje sa bunkerom".......dođi ti burazeru u Ivanjicu da igraš u drugoj polovini novembra, blato ili ledena ploča, uzak te

Posted Images

On 28. 11. 2023. at 9:21, hrkljush boys_2 said:

Za kojih 5 se prica da su upitni?

Pročitao sam ovde, Sedrik Iten, Kastriot Imeri, Malik Deme, Lukaš Lakomi, a Sandro Loper odrađuje crveni protiv Sitija.

Edited by Medusa_trip

Gledam sastav koji je igrao u Beogradu, jedino je od pobrojanih igrao Iten, ovaj Deme nije još odigrao utakmicu u ovoj sezoni. Sigurno je da će izostanak Itena olakšati, ali ne mijenja se tu puno.

Nisam to gledao, da budem iskren. Nisam se setio. :D

Ali, samo mi se potvrđuje kakvo je smeće taj portal.

Jutros na poslu čuo Čolu Čija je ono Zvezda.

Dobijamo večeras!

Glazer - Nedeljković. Djiga, Dragović, Rodić - Stamenić, Mijailović - Bukari, Hwang, Ivanić - Ndiaye.

mamic-ajmo.gif

kako polivaju ovu  plastiku od terena zlotvori, presijava se kao da je od leda

dok se naši bambiji naviknu na pa podlogu biće već 2:0

Edited by levi

Aaaaa, daj to jbt

Ukurac

Mijatović bi dao dva gola do sad

teraj se konjevicu u tri picke materine!!!!!!

Sve ti jebem

dobar vam ovaj :sad:

Edited by Ted

Posle ovakve dve promašene šanse ne vredi igrati ,dajemo si autogol ili primamo iz penala uskoro .

Ovoliko dobre šanse nismo imali do sada na svim utakmicama zajedno. 

Edited by elementary

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout