hrkljush boys_2 Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 4 minutes ago, Medusa_trip said: Kako vreme prolazi, sve više sam uveren da su ovog Endiajea zamenili s nekim drugim pa ga doveli pod tim imenom u Zvezdu. Kao ono što se pričalo za Barkosa i brata koji je isti on, pa taj drugi igrao koliko je igrao. Samo ga još treba staviti da igra štopera. Ima visinu i fizikalije, ume da se zagradi, daj šta daš jbg. Bolje i to nego pojesti govno po ko zna koji put i plaćati milionske penale, dok će ovaj da sedi i ladi jaja. Da skratim, ne da me nije kupio nego me muka uhvati kad mu facu vidim. Btw, tek po odlasku Čupavog u Zenit, po meni bespotrebnog i isforsiranog do bezobrazluka, vidimo koliko je zapravo pokrivao i Dragovića. Ovaj bez njega ne može da se sastavi a na svakoj tekmi ima bar po jednu svinjariju. Nije ni za kapitena, uzgred rečeno, iako je valjda to bio uslov da uopšte ostane u Zvezdi još godinu dana. Ima toga da ne može sve sam, fali mu bolji parnjak od Đige, definitivno. Ako je tačna vest da Momci igraju bez 5 igrača, od kojih su dva jako važna, Zvezda ima ozbiljnu prednost u Bernu. Mora se ići na pobedu i igrati svih 90 i kusur minuta, nikako zatvarati utakmicu ako je 1:0 jer Zvezdi nije dao gol samo onaj koji je potrefio busen na petercu umesto lopte, okrenuo se oko svoje ose i našao u čudu. Za kojih 5 se prica da su upitni?
Meduzalem Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 (edited) 19 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Za kojih 5 se prica da su upitni? Pročitao sam ovde, Sedrik Iten, Kastriot Imeri, Malik Deme, Lukaš Lakomi, a Sandro Loper odrađuje crveni protiv Sitija. Edited November 28, 2023 by Medusa_trip 1
hrkljush boys_2 Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 Gledam sastav koji je igrao u Beogradu, jedino je od pobrojanih igrao Iten, ovaj Deme nije još odigrao utakmicu u ovoj sezoni. Sigurno je da će izostanak Itena olakšati, ali ne mijenja se tu puno. 1 1
Meduzalem Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 Nisam to gledao, da budem iskren. Nisam se setio. Ali, samo mi se potvrđuje kakvo je smeće taj portal.
John Coltrane Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 Jutros na poslu čuo Čolu Čija je ono Zvezda. Dobijamo večeras! 4 2
hrkljush boys_2 Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 Glazer - Nedeljković. Djiga, Dragović, Rodić - Stamenić, Mijailović - Bukari, Hwang, Ivanić - Ndiaye. 1
levi Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 (edited) kako polivaju ovu plastiku od terena zlotvori, presijava se kao da je od leda dok se naši bambiji naviknu na pa podlogu biće već 2:0 Edited November 28, 2023 by levi
Ted Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 (edited) dobar vam ovaj Edited November 28, 2023 by Ted
elementary Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 (edited) Posle ovakve dve promašene šanse ne vredi igrati ,dajemo si autogol ili primamo iz penala uskoro . Ovoliko dobre šanse nismo imali do sada na svim utakmicama zajedno. Edited November 28, 2023 by elementary
Recommended Posts