Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Medusa_trip said:

Kako vreme prolazi, sve više sam uveren da su ovog Endiajea zamenili s nekim drugim pa ga doveli pod tim imenom u Zvezdu. Kao ono što se pričalo za Barkosa i brata koji je isti on, pa taj drugi igrao koliko je igrao. Samo ga još treba staviti da igra štopera.  Ima visinu i fizikalije, ume da se zagradi, daj šta daš jbg. Bolje i to nego pojesti govno po ko zna koji put i plaćati milionske penale, dok će ovaj da sedi i ladi jaja. Da skratim, ne da me nije kupio nego me muka uhvati kad mu facu vidim.

Btw, tek po odlasku Čupavog u Zenit, po meni bespotrebnog i isforsiranog do bezobrazluka, vidimo koliko je zapravo pokrivao i Dragovića. Ovaj bez njega ne može da se sastavi a na svakoj tekmi ima bar po jednu svinjariju. Nije ni za kapitena, uzgred rečeno, iako je valjda to bio uslov da uopšte ostane u Zvezdi još godinu dana. Ima toga da ne može sve sam, fali mu bolji parnjak od Đige, definitivno.

Ako je tačna vest da Momci igraju bez 5 igrača, od kojih su dva jako važna, Zvezda ima ozbiljnu prednost u Bernu. Mora se ići na pobedu i igrati svih 90 i kusur minuta, nikako zatvarati utakmicu ako je 1:0 jer Zvezdi nije dao gol samo onaj koji je potrefio busen na petercu umesto lopte, okrenuo se oko svoje ose i našao u čudu. 

Za kojih 5 se prica da su upitni?

Posted (edited)
19 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Za kojih 5 se prica da su upitni?

Pročitao sam ovde, Sedrik Iten, Kastriot Imeri, Malik Deme, Lukaš Lakomi, a Sandro Loper odrađuje crveni protiv Sitija.

Edited by Medusa_trip
  • Hvala 1
Posted

Gledam sastav koji je igrao u Beogradu, jedino je od pobrojanih igrao Iten, ovaj Deme nije još odigrao utakmicu u ovoj sezoni. Sigurno je da će izostanak Itena olakšati, ali ne mijenja se tu puno.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Nisam to gledao, da budem iskren. Nisam se setio. :D

Ali, samo mi se potvrđuje kakvo je smeće taj portal.

Posted

Jutros na poslu čuo Čolu Čija je ono Zvezda.

Dobijamo večeras!

• +1 4
  • Wub 2
Posted

Glazer - Nedeljković. Djiga, Dragović, Rodić - Stamenić, Mijailović - Bukari, Hwang, Ivanić - Ndiaye.

• +1 1
Posted (edited)

kako polivaju ovu  plastiku od terena zlotvori, presijava se kao da je od leda

dok se naši bambiji naviknu na pa podlogu biće već 2:0

Edited by levi
Posted (edited)

dobar vam ovaj :sad:

Edited by Ted
Posted (edited)

Posle ovakve dve promašene šanse ne vredi igrati ,dajemo si autogol ili primamo iz penala uskoro .

Ovoliko dobre šanse nismo imali do sada na svim utakmicama zajedno. 

Edited by elementary
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...