Dimitrije Posted November 25, 2023 Author Posted November 25, 2023 Bez Hvanga, ne bi pao drugi gol. Ko trazi dlaku u jajetu, neka nastavi. Ovo je arhivirano; pobeda je podigla samopouzdanje igracima, i sada je u prvom planu utakmica u Bernu. Ako mozemo da izvucemo barem nereseno, ali pobeda bi bila jos bolja. 1
bejzbolka Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Pa jedino bi nas Piksi ukanalio vise od ovog, tako da je logicno da on preuzme. 3
Milosh76 Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 (edited) Ako TSC izdrzi, imamo odlicnu sansu da preokrenemo Prvenstvo. Sad je samo 3-0 za njih. Pardon 4-0 za TSC... Edited November 25, 2023 by Milosh76 2
MiddleClass Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Odlicno... Da ne kukaju vise cigani na ovom topiku i ne tjeraju Bahara 4 1
Milosh76 Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Dzabe nama njihovi porazi, kad mi nikako da se trgnemo i pocnemo da igramo fudbal.
Shaq Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 ako kojim slucajem dobijemo na jna, imacemo 50% sanse za titulu 1 1
Ratamahatta Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 Cestitam titulu svima kojima je vazno 1 1
John Coltrane Posted November 25, 2023 Posted November 25, 2023 1 hour ago, hrkljush boys_2 said: Ko o cemu, kurva o postenju, tako i celava seljacina na njihovoj klupi kenja o casti i postenju poslije utakmice. 2x sutnulu na gol za 90 minuta, sva igra sw sastoji od destrukcije i povlacenja rukama, oprosten im jedan direktan crveni i jo 3,4 zuta, ali bleban posten. Jel opet pominjao mleko?
MiddleClass Posted November 26, 2023 Posted November 26, 2023 Polako, vidicemo postenje celavog za 7 dana 1
Eleniko Posted November 26, 2023 Posted November 26, 2023 (edited) 15 hours ago, Shaq said: ako kojim slucajem dobijemo na jna, imacemo 50% sanse za titulu Sumljam, naš Korejac ne centriše ovako iz korne kao orbanovac. Kim Džong Unu treba jedno 50 kornera za sličan učinak... Edited November 26, 2023 by Eleniko
Hroničar Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 Glazer, Rodic, Dragovic, Djiga, Nedeljkovic, Mijailovic, Stamenic, Hvang, Ivanic, Ndiae, Bukari. Sastav za sutra po mojim informacijama.
Dimitrije Posted November 28, 2023 Author Posted November 28, 2023 Ovaj se sastav ocekivao. Pitanje je bilo da li Kanga ili Mijailovic. Kanga je znacajno bolji igrac, ali na brzom terenu i u duelu sa brzim i fizicki jakim igracima, Kanga moze da bude problem. Ako krene lose, moze da izvadi Mijailovica, Ivanica vrati u sredinu a na krilo stavi jednog od Olajinka, Lucic, Kraso, Mijatovic, Mitrovic. U ovom trenutku, Mijatovic je u top formi pa bi on bio moj izbor kao drugi napadac.
Jesper23 Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 5 hours ago, Dimitrije said: Ovaj se sastav ocekivao. Pitanje je bilo da li Kanga ili Mijailovic. Kanga je znacajno bolji igrac, ali na brzom terenu i u duelu sa brzim i fizicki jakim igracima, Kanga moze da bude problem. Ako krene lose, moze da izvadi Mijailovica, Ivanica vrati u sredinu a na krilo stavi jednog od Olajinka, Lucic, Kraso, Mijatovic, Mitrovic. U ovom trenutku, Mijatovic je u top formi pa bi on bio moj izbor kao drugi napadac. Zar nije Olanjinka out za danas? Šerif Nedaje ga daje, mark my words
Meduzalem Posted November 28, 2023 Posted November 28, 2023 Kako vreme prolazi, sve više sam uveren da su ovog Endiajea zamenili s nekim drugim pa ga doveli pod tim imenom u Zvezdu. Kao ono što se pričalo za Barkosa i brata koji je isti on, pa taj drugi igrao koliko je igrao. Samo ga još treba staviti da igra štopera. Ima visinu i fizikalije, ume da se zagradi, daj šta daš jbg. Bolje i to nego pojesti govno po ko zna koji put i plaćati milionske penale, dok će ovaj da sedi i ladi jaja. Da skratim, ne da me nije kupio nego me muka uhvati kad mu facu vidim. Btw, tek po odlasku Čupavog u Zenit, po meni bespotrebnog i isforsiranog do bezobrazluka, vidimo koliko je zapravo pokrivao i Dragovića. Ovaj bez njega ne može da se sastavi a na svakoj tekmi ima bar po jednu svinjariju. Nije ni za kapitena, uzgred rečeno, iako je valjda to bio uslov da uopšte ostane u Zvezdi još godinu dana. Ima toga da ne može sve sam, fali mu bolji parnjak od Đige, definitivno. Ako je tačna vest da Momci igraju bez 5 igrača, od kojih su dva jako važna, Zvezda ima ozbiljnu prednost u Bernu. Mora se ići na pobedu i igrati svih 90 i kusur minuta, nikako zatvarati utakmicu ako je 1:0 jer Zvezdi nije dao gol samo onaj koji je potrefio busen na petercu umesto lopte, okrenuo se oko svoje ose i našao u čudu. 1
Recommended Posts