Jump to content

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Featured Replies

• Author

Zanimljiva utakmica.  Zvezda igra bolje nego u prethodnim utakmicama ali odbrana i dalje slabo.  Srednji red je stabliniji uvodjenjem Stamenica. Ima individualnih kikseva koji otvaraju kontre igracima Vojvodine.  Vojvodina igra prilicno ostro ali je dobar protivnik.

• Replies 7.7k
  • Views 417.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Kakvo je ovo govno od foruma. Nikad ludji prelazni rok u kosarci za Zvezdu a ja ne mogu tamo da pisem jer je moderacija procenila da se legija grobarskih trolera nece osecati komforno ako ima nekog da

• Danas je 60. rodjendan jednog od retkih preostalih legendarnih evropskih fudbalskih stadiona, retkih preostalih svedoka vremena kad je fudbal bio rucni rad i majstorski zanat a ne industrija, retkih o

• eeeee, ovo je baš veselo, ektra tekma za sada   Pep u epizodi "Upoznavanje sa bunkerom".......dođi ti burazeru u Ivanjicu da igraš u drugoj polovini novembra, blato ili ledena ploča, uzak te

Posted Images

On 25. 11. 2023. at 15:46, Milosh76 said:

Jel to navijaci Vose skandiraju Vcc pdr? 😃

Ne znam smije li se.to pominjati ovdje, ali da, sa zapada skandiraju ako sam dobro skontao.

Malo smo se stabilizovali u drufoj polovini pp, fali taj 3. gol inace cemo opet biti u problemu.

Ovaj Lazar Nikolić je bezveznjak 2 klase ispod Gobeljića.

Tesko

Debili sa Arene utisali ton da se ni pistaljka ne cuje :isuse:  ulazi Mijailovic, a sad kao zadnji vezni.

Edited by Milosh76

Mijat i Micko usli

Daj mu crveni jbt

• Author

Treba nam treci gol.

On 25. 11. 2023. at 16:31, Dimitrije said:

Treba nam treci gol.

Kako kad cemtar ne prelazimo?

• Author

Ako iscupamo pobedu, mozda uspemo da sacuvamo sezonu.

Nesposobna prevara definitivno odlazi na zimu, samo će nas do tada potpuno zakopati.

Neviđena sramota je u šta je pretvorio tim.

• Author

Ovo nije za gledanje za one sa slabim srcem.

• Author

Bravo Zvezdo!

Hvang je dobar igrač, ali u ovoj haotičnosti ništa nam ne doprinosi...Istina njega sam apostrofirao kao najskupljeg ikad . Ista rečenica se može primeniti na još sedam-osam igrača....

Sve ce se ovo zaboraviti, ako dobijemo YB.

Cak nam i nereseno moze doneti prolece u LE, ako u poslednjem kolu primimo 2 gola manje od YB(pod uslovom da oni izgube).

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout