MiddleClass Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Imamo ponude za igrace u vrijednosti od 70 miliona evra Madjija
gone fishing Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 spin doktor, kada već nema rezultata, posle najvećih ulaganja u istoriji srbskog sporta, hajde da se pohvalim fiktivnim ponudama za moje letošnje promašaje 1
dragance Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 4 minutes ago, gone fishing said: spin doktor, kada već nema rezultata, posle najvećih ulaganja u istoriji srbskog sporta, hajde da se pohvalim fiktivnim ponudama za moje letošnje promašaje Htedoh da ti stavim +1, ali ne mogu od smeha nakon onog “najvećeg ulaganja u srpskom sportu”. 3
Shaq Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 4 hours ago, gone fishing said: spin doktor, kada već nema rezultata, posle najvećih ulaganja u istoriji srbskog sporta, hajde da se pohvalim fiktivnim ponudama za moje letošnje promašaje promasio si tepic™, tema kkp je nesto nize.. 7
Jesper23 Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 20 hours ago, MiddleClass said: Imamo ponude za igrace u vrijednosti od 70 miliona evra Madjija Mađija prezubio, pa slučajno rekao koliki nam je dug. Šalu na stranu, mislim da bi sutra mogli zavaljati Bukarija, ali za mnogo manju lovu.
Nikodije Posted November 20, 2023 Posted November 20, 2023 20 hours ago, MiddleClass said: Imamo ponude za igrace u vrijednosti od 70 miliona evra Madjija Ko će da diže vrednost svog konja ako ne ciga™ Možda se javi Zenit lol da opet kupi nekog našeg igrača u okviru neke mutne kombine, kao što su uzeli Erakovića, to je šansa za prodaju. 1
hrkljush boys_2 Posted November 21, 2023 Posted November 21, 2023 Dosadno kad je ova stupidna, reprezentativna pauza u pm... 1
Ted Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 18 hours ago, hrkljush boys_2 said: Dosadno kad je ova stupidna, reprezentativna pauza u pm... što....uživali smo u susretima Gibraltar-Holadija, Bosna-Slovačka, Albanija-Farska ostrva, San Marino-Finska, a gledali smo i epski okršaj Lihtenštajna i Luksemburga.....umesto da gledamo tamo neki Partizan, Zvezdu, Inter, Liverpul, Real, Bajern 1
FPLS Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 https://velikeprice.com/sport/barak-bahar-zuti-karton/ Super tekst Vlade Novakovica, vredi procitati. 5 1
Jesper23 Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 2 hours ago, FPLS said: https://velikeprice.com/sport/barak-bahar-zuti-karton/ Super tekst Vlade Novakovica, vredi procitati. Odličan tekst, drago mi je da je opljunuo po Batađori, najvećem neprijatelju srpskog fudbala. Uopštena priča je na mjestu, ideaj je na mjesut. Problem je realizacija, očajna organizacija igre, krateri u odbrani, sebičluk igrača, promjene pozicija pojedinim igračima, učestalo rotiranje igrača. 2
Ratamahatta Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 Mnogo je bolje kad ga citas nego kad ga slusas 1 1 1
warp Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 1 hour ago, Ratamahatta said: Mnogo je bolje kad ga citas nego kad ga slusas Kad se setim onih predavanja o Danskom fudbalu, a kad smo izvukli Kopenhagen bio je u fazonu dobro će biti ako prođemo sa manje od 5 golova i ovde i tamo....
Milosh76 Posted November 22, 2023 Posted November 22, 2023 Igrali smo trening utakmicu sa Milijasevim klincima i uspeli smo da nam se povredi Olajinka Iskocilo mu rame, ne zna se koliko ce pauzirati.
Recommended Posts