Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Imamo ponude za igrace u vrijednosti od 70 miliona evra

Madjija :hail:

Posted

spin doktor, kada već nema rezultata, posle najvećih ulaganja u istoriji srbskog sporta, hajde da se pohvalim fiktivnim ponudama za moje letošnje promašaje :lolol:

• Haha 1
Posted
4 minutes ago, gone fishing said:

spin doktor, kada već nema rezultata, posle najvećih ulaganja u istoriji srbskog sporta, hajde da se pohvalim fiktivnim ponudama za moje letošnje promašaje :lolol:

Htedoh da ti stavim +1, ali ne mogu od smeha nakon onog “najvećeg ulaganja u srpskom sportu”.

• +1 3
Posted

Kad na vijest o spinu spinujes...:isuse:

Posted
4 hours ago, gone fishing said:

promasio si tepic™, tema kkp je nesto nize..:fantom:

• +1 7
Posted
20 hours ago, MiddleClass said:

Mađija prezubio, pa slučajno rekao koliki nam je dug.

Šalu na stranu, mislim da bi sutra mogli zavaljati Bukarija, ali za mnogo manju lovu.

Posted
20 hours ago, MiddleClass said:

Ko će da diže vrednost svog konja ako ne ciga™

Možda se javi Zenit lol da opet kupi nekog našeg igrača u okviru neke mutne kombine, kao što su uzeli Erakovića, to je šansa za prodaju.

• +1 1
Posted

Dosadno kad je ova stupidna, reprezentativna pauza u pm...

• +1 1
Posted
18 hours ago, hrkljush boys_2 said:

Dosadno kad je ova stupidna, reprezentativna pauza u pm...

što....uživali smo u susretima Gibraltar-Holadija, Bosna-Slovačka, Albanija-Farska ostrva, San Marino-Finska, a gledali smo i epski okršaj Lihtenštajna i Luksemburga.....umesto da gledamo tamo neki Partizan, Zvezdu, Inter, Liverpul, Real, Bajern

• +1 1
Posted
2 hours ago, FPLS said:

https://velikeprice.com/sport/barak-bahar-zuti-karton/

Super tekst Vlade Novakovica, vredi procitati.

Odličan tekst, drago mi je da je opljunuo po Batađori, najvećem neprijatelju srpskog fudbala. Uopštena priča je na mjestu, ideaj je na mjesut. Problem je realizacija, očajna organizacija igre, krateri u odbrani, sebičluk igrača, promjene pozicija pojedinim igračima, učestalo rotiranje igrača.

• +1 2
Posted

Mnogo je bolje kad ga citas nego kad ga slusas 

• +1 1
  • Haha 1
  • Tužno 1
Posted
1 hour ago, Ratamahatta said:

Mnogo je bolje kad ga citas nego kad ga slusas 

Kad se setim onih predavanja o Danskom fudbalu, a kad smo izvukli Kopenhagen bio je u fazonu dobro će biti ako prođemo sa manje od 5 golova i ovde i tamo....

Posted

Igrali smo trening utakmicu sa Milijasevim klincima i uspeli smo da nam se povredi Olajinka :isuse:

Iskocilo mu rame, ne zna se koliko ce pauzirati.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...