Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)
6 minutes ago, dragance said:

Oterati u 3pm i neka posle kuka što neće igrati LŠ.

to je samo 6 utakmica. osim toga igra se superliga, koja je skandalozna. meni je razumljivo da neko ko ima sportske ambicije zeli vise takmicarskih utakmica tokom sezone, i da 6 nije dovoljno

Edited by Nikodije
Posted
10 minutes ago, Nikodije said:

to je samo 6 utakmica. osim toga igra se superliga, koja je skandalozna. meni je razumljivo da neko ko ima sportske ambicije zeli vise takmicarskih utakmica tokom sezone, i da 6 nije dovoljno

Uzmi neki njegov klip i pogledaj gde je sve i u kakvim vukojebinama ovaj lik igrao. Ne dovodimo Mesija nego lika koji je celu dosadasnju karijeru proveo na pozajmicama. Stadione na kojima su igrali Dragovic i Bukari Late Lat je video samo na razglednici.

• +1 1
Posted (edited)
4 minutes ago, harper said:

Uzmi neki njegov klip i pogledaj gde je sve i u kakvim vukojebinama ovaj lik igrao. Ne dovodimo Mesija nego lika koji je celu dosadasnju karijeru proveo na pozajmicama. Stadione na kojima su igrali Dragovic i Bukari Late Lat je video samo na razglednici.

sad vidim, pistojeze, karareze, imoleze, pjaneze  :D do sent galena jedva da je presao 10 golova u zbiru

Edited by Nikodije
Posted

Дабогда читав живот играо у Швајцарској :fantom:

• +1 5
  • Haha 2
Posted

Ni meni nije nešto punio oko, ali rekoh da ne jinxujem...

• Haha 1
Posted

A ovde moze da budzi statistiku... Jos ako dobro odradi LS, nebo je granica

Posted

Glazer – Eraković, Mijailović, Dragović, Nedeljković, Mitrović – Stamenić, Ivanić, Kraso – Bukari, Olajinka

Posted

Prisetimo se da je Robi još 2011.tada 17-godišnjeg Mićka prekomandovao na štopera sa zadnjeg veznog, da bi ga stručnjaci kasnije vratili u sredinu. I evo sada ga BB vraća nazad 12 godina kasnije

• +1 6
Posted

Brat Bahar definitivno uigrava ovo sa 3 štopera kao osnovnu formaciju, ili je to samo zbog nedostatka bekova, dok ne dođe Degenek itd. šta je sa Rodićem i Vigoom?

Posted

Ovo mi liči na nas najjači 11.

Posted (edited)

0-1, ivanic na super dodavanje krasoa. odlicna odluka da ne dodaje bukariju koji je bio u ofsajdu

Edited by roux senyurt
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...