Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, levi said:

Glazer ipak igra za reprezentaciju protiv Kosova? Pričali su nešto da ga neće pustiti

To cemo saznati kad objave timove. A inace, tacno je da je otisao u Izrael da na pripreme reprezentacije.

Negde sam pricitao da smo ga pustili uz uslov da ne igra u Pristini.

Posted

Zvezdine nade za uspesnu sezonu u Evropi i u domacim takmicenjima mogu da se rasprse za manje od mesec dana.  Do 16 decembra, Zvezda igra 7 utakmica tj. dve utakmice nedeljno.  Od tih 7 utakmica, Zvezda gostuje 4 puta.  Od toga, prve tri utakmice posle pauze su tri gostovanja, Novi Sad, Bern i Krusevac.  Ako ne pobedi Vojvodinu i Napredak, domaca sezona je zavrsena.  Ako izgubi u Bernu, gotovo je sa Evropom (mada i nereseno u Bernu ne garantuje dalji prolaz).  Igrom i formom koje Zvezda pokazuje od kraja avgusta do danas, sanse da Zvezda pobedi sve protivnike do pocetka zimske pauze su nerealne.

Posted (edited)

Čovjek je ponovo promašio sa startnom postavom, zaista sam fasciniran sposobnošću trenera da konstantno fula startnu postavu. Katai na žalost djeluje jako loše, nadao sam se da će konkurencija u njemu probuditi borbeni duh, ali izgleda da je kontra. Možda dođe sebi nakon zimskih priprema, dosta je pauzirao, a fizika mu nikad nije bila jača strana.

Bahar nikako da shvati da mu treba jedan zadnji vezni koji je u stanju da čistom fizikom kontroliše protivnika, mi to pokušavamo sa igračima koji teško mogu dobiti duel, ok pokretljivi su, brzi, ali opet to nije dovoljno. Nama bi Sekula Sanogo odradio samo takav posao, em je jak, em se zna postaviti, em ne gubi vazdušne duele. Kapiten i dalja traljavo, evidentno je zašto nije imao bolju karijeru, odigrao je vrhunsku godinu dana, nakon toga suv prosjek. Eksperiment sa Rodićem i Lučićem zaista ne daje nikakve rezultate, ubiše nas po toj strani, curi na sve strane. Kad se na to doda da je zadnji vezni neodgovorni Kanga, jasno je da tu neće biti puno sreće. Protivnici običnim dupliranjem bokova prave višak i eto ga problem.

Nikad mi neće biti jasno ovakvo držanje igrača po sistemu toplo-hladno, zadnji primjer su Stamenić i Kanga. Stamenog nema ni u priči, a bio starter, dok je Kanga starter, a bilo je priče da je otpisan. Da li je toneka vaspitna metoda, zaista ne znam, ali evidentno je da utiče na formu igrača. 

Edited by Jesper23
Posted

Toksična je čitava atmosfera oko kluba. Kao da bi veliko iznenađenje bilo da su Delije naredile da ljubimac Kanga mora da igra. 

Posted

Ima još jedan koji misli da Kanga mora da igra. Možda su njega poslušali.

Posted

Ljudi Kanga asistirao kod oba gola, ne razumem sto je Kanga problem. Okej, izgubi ponekad loptu, ali zato treba da postoji zadnji vezni u timu da koriguje. Nemamo kreativnost bez Kange, igraci se dodaju na 5 metara jedan od drugog, niko ne salje napred loptu.

Posted
2 minutes ago, bejzbolka said:

Ljudi Kanga asistirao kod oba gola, ne razumem sto je Kanga problem. Okej, izgubi ponekad loptu, ali zato treba da postoji zadnji vezni u timu da koriguje. Nemamo kreativnost bez Kange, igraci se dodaju na 5 metara jedan od drugog, niko ne salje napred loptu.

aj piši ovako o nejpiru

• +1 1
Posted

Pratim vas par zadnjih tekmi i svakako da mi najviše bode oči Lučić. Ne razumem šta se tu dešava i kako mu niko ne objasni u svlačionici da nije Lajonel.

Drugo onaj olanjinka, teški krater u odbrani, kao kod nas Severina, u napadu i nekako odbrana ga ne zanima. 

Ovi klinci po desnom su tanki. A brat Rodara ne znam jel ima snage za ovaj ritam.

Neverovatno posle onakvog pripremnog roka šta mi gledamo. Zaista loša igra za tim u koji je ovoliko uloženo.

• +1 2
Posted
1 hour ago, Azdaja said:

Pratim vas par zadnjih tekmi i svakako da mi najviše bode oči Lučić. Ne razumem šta se tu dešava i kako mu niko ne objasni u svlačionici da nije Lajonel.

Drugo onaj olanjinka, teški krater u odbrani, kao kod nas Severina, u napadu i nekako odbrana ga ne zanima. 

Ovi klinci po desnom su tanki. A brat Rodara ne znam jel ima snage za ovaj ritam.

Neverovatno posle onakvog pripremnog roka šta mi gledamo. Zaista loša igra za tim u koji je ovoliko uloženo.

Ne bih se slozio za Olajinku. Zapravo, njegov najveci kvalitet, barem do sada, je sto gine za svaku loptu i jedini je sposoban da pravi ozbiljan presing na stopere. Tehnika mu je uzasna, zavrsnica tek malo bolja. Ali na zalaganje stvarno nema zamerki.

Meni i dalje nije jasno zasto smo odustali od kombinacije koju smo probali na pripremama, Kraso - Olajinka. Lepo je to funkcionisalo, onda smo odjednom sve kombinacije izmenjali u spicu (Bukari, Serif, Mijatovic, cak i Lucic cini mi se), samo ne njih dvojicu. 

Leva strana nam je mnogo veci krater od desne. Tamo bar u teoriji imas Nedeljkovica koji sasvim fino odradjuje sta je do njega, i Bukarija koji nam je verovatno najbolji igrac. Sad sto iz nekog razloga Micko igra desnog beka, to je druga prica. A levo su pokojni Rodic, Lucic i Mitrovic, da se upucas. Gledao sam vasu utakmicu sinoc, ocekujem da protiv nas krenete zatvoreno i na kontre. Em vam remi odgovara, em mi ne znamo da igramo na postavljenu odbranu. Cini mi se da su vam bekovi najslabija tacka, a jos i nemaju neku pomoc od Vahida/Severine. Bukari bi mogao tu da profitira, ali levo nemamo nikoga normalnog (ja bih probao sa Kataijem).

• +1 1
Posted

Levo Antić/Menig je teška tuga, da li će Duki da stavi Bjelića da pomogne ne znam, al to je žuta karta u najavi već u 15om minutu.

Generalno naša leva strana je isto tako straobalna. Međutim ako loptu dobiju Zahid i Natko, e tu već kreće show. Tako da vama Mićko mora na DMCa da prebije matorog Tatka. Videćemo. Očekujem epskih 0-0

Posted (edited)

Dobija Zvezda 2:1 i vraca se na -7

Bahara menja sal Boska Djurovskog, ispada glat od Frajburga ali brije celo prolece i na kraju gol u 92' za titulu u Kragujevcu mece povratnik Gobeljic 

U finalu kupa u miroljubivoj i nadasve kosmopolitskoj atmosferi bez imalo tenzije Zvezda dobija 3-0 sluzbenim rezultatom jer je posle bakljade u 55. minutu pri, a kako drugacije, najnepopularnijem rezultatu doslo do koskanja gde su rivali dobili 5 crvenih kartona, a nasi 4. Samo je prisebnoscu Addoa spreceno neosvajanje trofeja jer nije hteo da gurne Ringlu Ninkovica nakon serijski upucenih uvreda i provokacija baraznom paljbom na 4 razlicita jezika

Studio

Edited by Ratamahatta
  • +1 2
Posted

Derbi se igra za mesec i po dana, malo ste pozurili da cestitkama, analizama i pozdravima.

Posted

za mesec i i po svašta može da se desi....čak i da Vučič ne bude na vlasti

• +1 1
  • Wub 1
Posted
24 minutes ago, Ted said:

za mesec i i po svašta može da se desi....čak i da Vučič ne bude na vlasti

E, tek onda Zvezde nece da osvaja trofeje, zar ne?

• Haha 1
Posted
Just now, Dimitrije said:

E, tek onda Zvezde nece da osvaja trofeje, zar ne?

iskreno, ako bi on pao sa vlasti toliko bi me bilo briga za fudbal, da mislim da bi mi bilo sasvim sve jedno ko će šta da osvoji. to bi bio događaj koji po značaju nadilazi bilo kakvo prvenstvo i titulu.

u kontekstu večitih, oni su obitavali u raznim sistemima, obitavaće i u tom, eventualnom, novom. sa kakvim pozicijama, ostalo bi da se vidi. propasti neće, pušteni niz vodu neće biti.

verovatno bi osujećeni bili oni koji sada lagodno žive i isisavaju novac iz večitih. kao što je verovatno da bi ih zamenili neki drugi.

• +1 3
  • Hvala 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...