Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, elementary said:

Serif nije ni brz,ne zna ni glavom ,pada svaki duel,nije ni snažan , eto nama Pavkova na zimu . Video neki članak pre neki dan :) 

Ma kakvi, skroz je dobar. Zna i kapira fudbal, dobro se kreće i lepo razmišlja Meni se čini da je ovo u teoriji sasvim kompatibilna grupa igrača minus leva strana, ali prvo štucanje se predramatično shvatilo i plašim se da se već previše kočija zahuktala nizbrdo. 

Posted
14 minutes ago, Eleniko said:

u rangu napiera, realno

Bullseye. 

Posted
1 hour ago, kralj said:

Najpotcenjeniji naš igrač ikad. 

Ko je njega potcenjivao?

• +1 1
Posted
4 minutes ago, fandorin said:

Ko je njega potcenjivao?

Pa inače. SFRJ nije imala ni blizu tako dobrog centarfora, a mislim da u izborima jako retko pobeđuje. 

Da ne govorim o narativu da bi svako u tom timu trpao kao nezdrav, pa omalovažavanju tehnike, etc. 

Posted
8 minutes ago, kralj said:

Pa inače. SFRJ nije imala ni blizu tako dobrog centarfora, a mislim da u izborima jako retko pobeđuje. 

Da ne govorim o narativu da bi svako u tom timu trpao kao nezdrav, pa omalovažavanju tehnike, etc. 

Verovatno je tome “kumovala” Darkova slaba internacionalna karijera, pre svega u Interu. 

Posted
On 7. 11. 2023. at 19:35, warp said:

Evo ja sam pročitao...

Suma sumarum, nema nam sreće sa strancima jer za kvalitetne nemamo para a ovi dostupni nam ne donose ništa, okrenimo se našoj deci i igračima koji osećaju Zvezdu kao što su bili Gardisti npr...

Pitanje njemu i svima koji misle slično:

Kako ćemo zadržati našu decu ako se dobro pokažu u Evropi i koji to klub i poluuspešan igra samo sa domaćim igračima ?

Ko će tu decu naučiti da igraju dobar fudbal u mlađim kategorijama ?

Koliki značaj danas imaju ti Gardisti koji će da poginu na terenu a ne znaju ništa drugo sa loptom, zašto onda ne izaberemo 11 navijača sa Severa, oni će sigurno trčati 100 minuta bez prestanka....

Eto. Da nisi procitao, ne bi imao ta silna pitanja bez odgovora

• Haha 2
Posted
1 hour ago, elementary said:

Purke i Ćićmi ,kakvi džokeri , najbolje je bilo kad se povredio Drulić kod Muslina pa igrala ona cepanka Stevanović beše , Muslin i pored toga osvojio titulu :) 

Spalevic

Posted

@MiddleClass Spalevic je druga zverka ovo je bio Dragan Stevanović ,igrao možda jednu godinu za nas .

• +1 1
Posted

Stevanovic je dao gol za pobedu te godine kada smo pod Muslinom osvojili titulu u Niksicu protiv Sutjeske ako se dobro secam. Valjda je kao klinac na derbiju skupljao lopte na Jna pa se radovao golu Zvezde, tako nekako

Posted

šta mislite

jel slučajno na koga ovoliko liči bahar

novosti.jpeg.7a869b2d02782e011d75bbc38fb16132.jpeg

• Haha 4
Posted

Možda su ih zamenili na aerodromu :) 

• +1 1
Posted
Just now, elementary said:

Možda su ih zamenili na aerodromu :) 

i ja sam tako nešto pomislio. možda sad kako je vulin bez posla imamo situaciju da je bahar otišao da bombarduje gazu a timom nam rukovodi ex BIA.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...