harper lee Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 14 minutes ago, dragance said: Glupo je onda da su ga ostavili na pripremama ako već ne racunaju na njega. Šteta, odličan je. Pa, nece igracu da upropaste karijeru. Na pozajmici je do decembra, spremace se i igrace povremeno kao i svi drugi igraci. Stvari ionako mogu da se promene, moze da mu padne cena, nikad se ne zna. On je sasvim dobar igrac i lepo se uklopio iako ima sa jezikom problema jer je tek poceo da uci engleski. Njemu je zelja da se vrati u Argentrinu i trudice se da se vrati kao sto je moguce bolji igrac. Malo mu ne ide u prilog i to sto je Bahar poceo da eskeprimentise sa formacijom 3-4-3 u raznim podvarijantama a zeli da ima ofanzivne igrace na oba wingback-a. Uzgred, klub je organizovao redovan kurs engleskog jezika za mlade igrace na koji su obavezni da idu. Jedan od razloga za smenu Mladenovica je to sto klinci nose bas lose navike iz omladinske skole i uglavnom su takticki i fizicki nespremni da konkurisu za prvi tim. Odavno nismo imali toliko talentovanih mladih igraca sto se tehnike tice ali nijedan nece igrati kod Bahara ako ne bude mogao da istrci ono sto se od njih zahteva kad dobiju priliku. Nije slucajno sto su najvecu sansu za sada dobili Mijatovic i Nedeljkovic koji su genetski jaki i mogu maltene odmah da igraju seniorski fudbal sto se toga tice. On je jako zadovoljan kako klinci rade i generalno je atmosfera za sada odlicna, nekako svi imaju utisak da se vazne stvari desavaju za njih i svi rade kao sumanuti. Posle Zenita jedno pola tima je zavrsilo na reanimaciji koliko su svi trcali i trudili se da ispune ono sto se od njih trazi. 2
dragance Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) Napokon ličimo na pravi klub izgleda. Edited July 6, 2023 by dragance 2
harper lee Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 1 hour ago, dragance said: Napokon ličimo na pravi klub izgleda. Lici ali videcemo, kod nas se stvari ponekad preokrenu preko noci iz ciste gluposti i nitkovluka. 1
adasevic Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Mali mijatović je dobio batina protiv zenita za sve pare. Al izdržao je. Čak je na kraju malo i vratio 6
Dankan Ajdaho Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 To mi se svidelo, kada je patosiro onog mesara koji ga je par puta opaučio. Lepo stavljanje do znanja. 4
Meduzalem Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 2 hours ago, Dankan Ajdaho said: To mi se svidelo, kada je patosiro onog mesara koji ga je par puta opaučio. Lepo stavljanje do znanja. Samo da ne pređe u naviku, jer se lako postaje sirovina. 4 hours ago, harper said: Lici ali videcemo, kod nas se stvari ponekad preokrenu preko noci iz ciste gluposti i nitkovluka. Biće protesti ispred Marakane. 1
FPLS Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Lateov menadzer u jucerasnjem intervjuu kaze da ga bas i ne privlaci dolazak u Zvezdu, kao jos je rano, izvagacemo ponude, tek je 7. jul. Sve su sanse da ce se to ipak izjaloviti, iako je sa Atalantom sve dogovoreno.
MiddleClass Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 (edited) Dje je i sta radi Milan Pavkov? Edited July 8, 2023 by MiddleClass
harper lee Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 1 hour ago, FPLS said: Lateov menadzer u jucerasnjem intervjuu kaze da ga bas i ne privlaci dolazak u Zvezdu, kao jos je rano, izvagacemo ponude, tek je 7. jul. Sve su sanse da ce se to ipak izjaloviti, iako je sa Atalantom sve dogovoreno. Nabija cenu. Ako su pametni odjebace ga, za 3.5 miliona obestecenje i platu koja za igrace tog kalibra ide izmedju 500 hiljada i milion moze da se nadje odlican igrac. 3 1
Milosh76 Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Mozzartsport Još nije zvanično, ali je izvesno da će italijanski tim gostovati na stadionu „Rajko Mitić“ 26. jula, sezonci imaju dzabe ulaz 😁 ------- S obzirom da obnova sezonske za Istok(konacno je stigla) kosta 16000+1800 za clanarinu, ocekujem i flasu ladne vode na poklon 😁 1
Nikodije Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 3 minutes ago, Milosh76 said: Mozzartsport Još nije zvanično, ali je izvesno da će italijanski tim gostovati na stadionu „Rajko Mitić“ 26. jula, sezonci imaju dzabe ulaz 😁 ------- S obzirom da obnova sezonske za Istok(konacno je stigla) kosta 16000+1800 za clanarinu, ocekujem i flasu ladne vode na poklon 😁 kako dzabe kad si platio sezonsku kartu? 5
Milosh76 Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 (edited) Bas tako... Ja necu morati da platim ulaznicu, jer sam je vec kupio. Inace to se odnosi na premijum sezonske koje vaze za sve utakmice pa i za LS, obicne sezonske, koje vaze samo za SLS i Kup, se prodaju od 17.7. Edited July 8, 2023 by Milosh76
Nikodije Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Just now, Milosh76 said: Bas tako... Ja necu morati da platim ulaznicu, jer sam je vec kupio. to ti kazem
Milosh76 Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 Moja premijum sezonska ce se brzo isplatiti, posto sumnjam da ce paket za LS za istok biti manji od 100e. A inace su najavljene jos neke prijateljske utakmice u avgustu.
dragance Posted July 8, 2023 Posted July 8, 2023 3 hours ago, FPLS said: Lateov menadzer u jucerasnjem intervjuu kaze da ga bas i ne privlaci dolazak u Zvezdu, kao jos je rano, izvagacemo ponude, tek je 7. jul. Sve su sanse da ce se to ipak izjaloviti, iako je sa Atalantom sve dogovoreno. Oterati u 3pm i neka posle kuka što neće igrati LŠ. 1
Recommended Posts