Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

imaju tj imali su u planu osnivanje akademije, vrzmaju se neka deca tamo al je pitanje ko i kako sa njima radi

najbolju ocenu će dati igrači koje budu izbacivali, ako je akademija počela sa radom kada i sc(‘21) već bi trebali sledeće sezone da počnu da izbacuju neke klince koji su u vreme osnivanja imali 14-15 godina

Posted

Spajic sutra ne igra.  Ima problem sa kolenom.  Gadna je prethodna povreda koju je zadobio i koja ga je odvojila od terena skoro godinu dana.  Takve povrede umeju da postanu hronican problem i da se obnavljaju ka nekada manje a nekada vece smetnje.

Posted

Sto se tice Stankovica, on je za mene zauvek izbrisan iz teftera gotivnih igraca zbog monstruma koje gradi na Slaviji.  Varvarin sa lovom.

• +1 4
Posted
2 hours ago, Dimitrije said:

Spajic sutra ne igra.  Ima problem sa kolenom.  Gadna je prethodna povreda koju je zadobio i koja ga je odvojila od terena skoro godinu dana.  Takve povrede umeju da postanu hronican problem i da se obnavljaju ka nekada manje a nekada vece smetnje.

Bas steta za Spajica, sigurno ga se moglo i bolje iskoristiti, sigurno bi i koristio. Bas nesreca sa tim koljenom.

Posted
3 hours ago, Dimitrije said:

Sto se tice Stankovica, on je za mene zauvek izbrisan iz teftera gotivnih igraca zbog monstruma koje gradi na Slaviji.  Varvarin sa lovom.

Pola Neimara su unakazili, on i njegovi ortaći. Odavno mi se lik zgadio.

• +1 1
Posted

Moj drugar (loži se isključivo na Arsenal) ima teoriju da samo ex veznjak (ofanzivni vezni) može biti vrhunski trener, nikako štoper i sl. 

Posted

Gvardiola je bio zadnji vezni koliko se secam?

• +1 3
Posted
4 hours ago, Dimitrije said:

Slavija je svima uvek bila ruglo, nekakva odurna vasarska energija, zgrade bez ikakvog smisla, reda... Ne vidim kako je to sto treba da se gradi monstrum. Licno mi je tu monstrum ono cudo sto jos nije sruseno a stoji uz buducu zgradu. 

• -1 1
Posted
50 minutes ago, Pokojni Zvonce said:

Moj drugar (loži se isključivo na Arsenal) ima teoriju da samo ex veznjak (ofanzivni vezni) može biti vrhunski trener, nikako štoper i sl. 

Helenio Herera (stoper), Rinus Mihels (spic), Miljan Miljanic (zadnji vezni), Aleks Ferguson (spic), Alf Remzi (desni bek), Marselo Lipi (stoper), Ernst Hapel (stoper),....

Posted (edited)
12 minutes ago, samo_opusteno said:

Slavija je svima uvek bila ruglo, nekakva odurna vasarska energija, zgrade bez ikakvog smisla, reda... Ne vidim kako je to sto treba da se gradi monstrum. Licno mi je tu monstrum ono cudo sto jos nije sruseno a stoji uz buducu zgradu. 

Pa monstrumi koje ce da izgrade nece da je prolepsaju.  Naprotiv.  Uostalom, verovatno ste videli jedan od Stankovicevih monstruma na Vracaru.  Ako niste, evo linka https://nova.rs/vesti/biznis/ovako-izgledaju-luks-zgrade-dejana-stankovica-i-vise-od-5-000-nedozvoljenih-kvadrata-foto/

Edited by Dimitrije
Posted

Ne sviđa mi se višak gabarita i namerno krsenje propisa, sama fasada nije toliko losa. 

Posted

Svaka mu je zgrada za sprat visa od susedne(!!!), a na poslednjem spratu je pent-house za lovatore nastale u "Zlatnom dobu" ekonomskog "Tigra".  Posebno zgrada u Strahinjica Bana ima pent-huse za povracanje od silnih arhitektonskih dzidza-midza i kulovluka.  Inace monstrumi na Slaviji su najruzniji od okolnih zgrada: https://www.politika.rs/scc/clanak/566562/Najzad-pocinje-gradnja-na-delu-od-Slavije-do-Manjeza  a to je, priznacete, vrlo tesko postici u konkurenciji bancinog staklenca i one zgrade sa Pobednikom na fasadi.  Uzgred, to je mislim jedina zgrada koja je podignuta za vreme okupacije 1941.-1944.  Podigli je okupatori za potrebe svojih oficira.

Posted
9 hours ago, samo_opusteno said:

Prvo, nije vasarska energija, daleko od toga. Pitao bih urbaniste malo pre donosenja provizornih sudova. Nije tema topika, al monstrum je sama postavka planiranja lokacije i preskakanja urbanizma i ignorisanje strucne javnosti. Jedini princip su novci i  jacina ekipe koja pretenduje na odredjenu parcelu.

Dakle, kriminal 100% i ogledalo snage, tj slabosti i nepostojanja institucija ovog drustva. Otprilike, BW u malom, a takvih ima na stotine po ovom gradu.

E, Stankovic Dejan je u celoj toj prici glavni investitor kriminalnog delovanja i onaj ko izvlaci korist, te u tom smislu, negativac i ljakse koga ne mogu, kao nekog za koga je bio tu negde i generacijski idol medj fudbalerima, gledati istim ocima. Sljam oportunisticki. Ko ga jebe

Posted

Danas u Pancevu, protiv Zeleznicara na vestaku.

Bice zanimljivo, posto nam vestacka podloga nimalo ne lezi, a ista takva, samo mnogo kvalitetnija, nas ceka u Svajcarskoj.

Veceras ocekujem pobedu bez primljenog gola.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...