Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

U LS Barakov tim do sada nije ostavio los utisak.  Jeste juce prvo poluvreme bilo ocajno, ali se tim vratio u drugom i imao prilike za gol i izjednacenje.  Slicno je bilo i u Lajpcigu.  Igrali smo protiv kvalitetnijeg i uigranijeg tima i iskreno nisam ocekivao da mogu da pobede ili cak iscupaju bod od Lajpciga u obe utakmice.  Problem je domace prvenstvo.  Ja sam potpuno izgubuio poverenje da je Barahov tim sposoban da pobedi domace ekipe koje se brane citave utakmice i koje koriste neki glupi kiks nasih igraca da nam daju gol, kao ni da su nasi igraci sposobni da napune te ekipe kako smo ih punili prethodnih godina.   Od septembra, Barah nema resenje za taj problem, kao ni za problem lose realizacije.  To su ozbiljni minusi za trenera i za strucni stab.  Licno, Barah mi nije antipatican ali ocigledno nema harizmu i lose govori engleski tako da to moze da bude problem u komunikaciji sa igracima i javnoscu (njegovi izraelski saradnici su tu mnogo bolji).  Ja sam da Barah ostane do kraja jesenje sezone.  Ako do tada uspe da pobedi sve utakmice u domacem prvenstvu i osvoji trece mesto u LS grupi, onda ne bih imao protiv da ostane do kraja prolecne sezone.  No, prvo da vidimo prvo kako cemo da prodjemo u Pancevu.  Moj optimizam za tu utakmicu je 50:50, ali mozda me Zvezda prijatno iznenadi.

Posted

Kolarov ne deluje da bi mogao da nauči i kada bi hteo....:riba:

• Haha 6
Posted
27 minutes ago, Eleniko said:

Kolarov ne deluje da bi mogao da nauči i kada bi hteo....:riba:

Da, zato je igrao samo 15 godina na najvišem nivou.

• +1 3
Posted (edited)

Kolarov izgleda kao klasičan šaban, ali da zna fudbal zna. Ne treba veći dokaz od njegovog fudbalskog cv-a. Nema šanse da bi igrao tamo gde je igrao da je nemač pojma ili da nije umeo da nauči.

NIje sve u izgledu. I Deki Stanković je, onako proćelav, tetoviran i u trenerka fazonu pored aut linije, izgledao kao prodavac šrafovske robe na buvljaku. Ali čovek zna znanje što se tiče fudbala, šta god odenuo i kakav god džibersko šabanski stil forsirao.

Ok, ja da sam vlasnik nekog kluba ne bi bilo dozvoljeno da trener forsira buvljak stilove proleće-leto, već bi morao da izgleda u skladu sa renomeom kluba. Ali to se lako sredi kad neko zna znanje. Pozoveš ga i kažeš, vidi, može odelo, može pantalone i košulja, može pantalone i rolka, može pantalone i majica (al pristojna, ne sme da piše na njoj sex machine, ne može tigrasta, da budu nacrtane sise ili dupe i tako to), može i farmerke neke sa košuljom, može cipele, ne može sandale, papuče, kačkavaljke, isusovke i taj rad..... 

Edited by Ted
  • +1 3
Posted

Deki, ponekad trava, nikad kokain

• +1 1
  • -1 1
Posted
2 hours ago, Dimitrije said:

U LS Barakov tim do sada nije ostavio los utisak.  Jeste juce prvo poluvreme bilo ocajno, ali se tim vratio u drugom i imao prilike za gol i izjednacenje.  Slicno je bilo i u Lajpcigu.  Igrali smo protiv kvalitetnijeg i uigranijeg tima i iskreno nisam ocekivao da mogu da pobede ili cak iscupaju bod od Lajpciga u obe utakmice.  Problem je domace prvenstvo.  Ja sam potpuno izgubuio poverenje da je Barahov tim sposoban da pobedi domace ekipe koje se brane citave utakmice i koje koriste neki glupi kiks nasih igraca da nam daju gol, kao ni da su nasi igraci sposobni da napune te ekipe kako smo ih punili prethodnih godina.   Od septembra, Barah nema resenje za taj problem, kao ni za problem lose realizacije.  To su ozbiljni minusi za trenera i za strucni stab.  Licno, Barah mi nije antipatican ali ocigledno nema harizmu i lose govori engleski tako da to moze da bude problem u komunikaciji sa igracima i javnoscu (njegovi izraelski saradnici su tu mnogo bolji).  Ja sam da Barah ostane do kraja jesenje sezone.  Ako do tada uspe da pobedi sve utakmice u domacem prvenstvu i osvoji trece mesto u LS grupi, onda ne bih imao protiv da ostane do kraja prolecne sezone.  No, prvo da vidimo prvo kako cemo da prodjemo u Pancevu.  Moj optimizam za tu utakmicu je 50:50, ali mozda me Zvezda prijatno iznenadi.

Imam relativno prosto objašnjenje što se tiče učinka u domaćem prvenstvu, a to su da igrači nemaju adekvatan pristup. Misle lako ćemo... A u evropskim takmičenjima daju neki svoj maksimum.... 

Posted
1 hour ago, MocaVukotic said:

Deki, ponekad trava, nikad kokain

Pametno :D

Posted
3 hours ago, Eleniko said:

Dragovićeva izjava je skandalozna, svejedno da li je u pravu ili ne, tako se ne priča. Jel on sad kapiten? Tim pre.

Dragovićeva izjava je zlato, i hvala mu na tome.

Čoveku je dokurčilo i ekstremno je bitno što je javno istupio i rekao ono što i treba da se kaže o pravom stanju u timu.

Nadležni sada imaju mogućnost da ga sklone za kaznu, za šta narano da nemaju muda ili da ipak pokušaju da urade nešto po tom pitanju, od trenera pa nadalje.

• +1 2
Posted

Ne slažem se ali čudno bi bilo da je drugačije 

Posted
2 hours ago, Nikodije said:

Da, zato je igrao samo 15 godina na najvišem nivou.

Poznato je da je ovo sport članova Mense 

Posted (edited)
2 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Dragovićeva izjava je zlato, i hvala mu na tome.

Čoveku je dokurčilo i ekstremno je bitno što je javno istupio i rekao ono što i treba da se kaže o pravom stanju u timu.

Nadležni sada imaju mogućnost da ga sklone za kaznu, za šta narano da nemaju muda ili da ipak pokušaju da urade nešto po tom pitanju, od trenera pa nadalje.

A čekaj, šta očekuješ/te da se desi? Nemaju muda da ga sklone za kaznu zbog izjave ali, i da imaju, šta posle? O smenama i čistkama mislim da nema potrebe da se zanosimo. Prevelik je novac uložen i sad nema nazad, inače sledi epski raspad. Bahara ne smeju da maknu i da hoće. 

Ovi odozgo su se zato i našli u nebranom grožđu. Štagod uradili neće biti dobro; trener plaćen krvavo a nema komunikaciju s igračima. Nikad skuplji prelazni period a pola igrača u totalnom limbu. Na terenu vrišti slika tima bez hemije. Da stvar bude još crnja, čini (mi) se da ni međusobno ne komuniciraju nikako. Atmosfera u ruševnom stanju, da skratim.

Jedina satisfakcija je što Tvorzi dva meseca bulja žvaće gaće intenzivno, mada me ni to nikako ne radi kad vidim na šta ličimo.

Edited by Medusa_trip
Posted

Očekujem da se ekipa trgne. Doslovno.

Posted

Meni je djelovalo da su igrači preorali teren i da su se zaista trudili i trčali, ali isto tako djelovali smo raštimovano, stihijski smo napadali i stihijski smo se branili. Ne mogu zaista reći da se momci ne trude. Ne djeluje mi da je kurcobolja u pitanju, pa da tek tako mogu da se trgnu. Možda Bahar pogodi pravu postavu, možda se igrači uklope u svoje role, ali mislim da to ne može ekspresno da se rješi. Opet kažem, mislim da bi nam neka promjena na 4-2-3-1 bi radila posao, pa onda postepeno da se prelazi na 3-5-2 ili šta god sada igramo. 

• +1 1
Posted (edited)
10 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Očekujem da se ekipa trgne. Doslovno.

za to je dovoljna jedna dobra partija, ali protiv odgovarajućeg protivnika. ne protiv Javora ili Železničara iz Pančeva. recimo, prilka je bio YB kući ili Lajpcig pre dva dana. prilika ranije je bio dvomeč sa TSC i Partizanom. jedan je odložen a drugi otkazan bez realnog razloga. da je ekipa tada napravila napor i vezala dve pobede mogla je da se digne i zajaše na tom talasu. sad ste već zašli na teritoriju straha i konstatnstnog preispitivanja, što nije poželjno u sred sezone nakrcane tekmama na dva fronta.

hrabro rođaci, u kost, pa il se digneš il slavno pogineš.

Patizan može da jaše na talasu pobeda protiv objektivno slabijih, jer druge protivnike sada i nema. a nema ni opterećenja iz Evrope. 

Edited by Ted
  • +1 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...