Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Ted said:

Miloje2 aka. Brnaba je delovao benigno i slabo ukljopljeno, ko pripadnik kruga dvojke na seoskoj svadbi

:lolol:

• Haha 5
Posted

po meni, najveci problem je u igri. rezultati u domacem prvenstvu nisu perfektni, ali nista strasno. sto se tice evrope, niko nije ni ocekivao pobede protiv svaba i engleza

Posted
49 minutes ago, Milosh76 said:

Obojica su se slozili da je prvo poluvreme bilo dosta losije od drugog. Ili mislis na neku drugu izjavu

Imaš na mocartu izjave, meni djeluju jako kontradiktorno. 

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/bahar-posle-utakmice-su-svi-pametni-da-smo-izjednacili-na-22-bila-bi-drugacija-prica/466304

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/dragovic-samo-pricamo-i-racunamo-ako-ovako-budemo-igrali-izgubicemo-i-u-bernu/466299

edit: ne znam mogu li se samo ovako ostaviti samo linkovi do vijesti, ako ne mogu izvinjavam se.

Posted

Jako mi je čudno da se sa ovolikim žarom tera Bahar.

Razumem da igra nije na očekivanom nivou, ali rezultati nisu tolko loši. Koliko sam shvatio, u prvenstvu primate golove iz malo šansi, a ne realizujete svoje. To bi trebalo da dodje na svoje.

Na nesreću Zvezde, Partizan je krenuo odlično, ali nema sumnje da će i to doći na svoje. Zato mislim da se baš preteruje sa odlaskom Bahara.

A ako je neko mislio da će Ultra Kop da ga otera, bez da bude isplaćen do zadnjeg dinara, do kraja ugovora, nema šanse.

• +1 4
Posted

Miloje2 je više bio "žena u crnom".

• Tužno 1
Posted

Ubedljivo najjaci insajder sa Voxa kaze da su igraci odjebali Bahara posto ovaj vecinu posla prepusta pomocnicima. Takodje i da Degenek nije hteo neke stvari da ocuti pa je sklonjen.

Ono sto zabrinjava su potencijalne zamene za Bahara koje on najavljuje. Jedan je pravi Miloje, a drugi takodje nas bivsi trener. Verovatno se radi o Grofu, mada se ja nadam Kratku Ostanicu ili Miloljubu Ostojicu.

Posted

I taj sukob igraci trener nije ništa spektakularno. Pa treneri i0/90ih su bili vojni generali spram ovih danas. Jbni kapelo je sa svima bio u sukobu non stop. 

Posted

Da, samo što klub mora da zaštiti trenera, a ne da mu šalje huligane u svlačionicu i da mu govore šta da radi i kako tim treba da igra.

• +1 5
Posted

Dragovićeva izjava je skandalozna, svejedno da li je u pravu ili ne, tako se ne priča. Jel on sad kapiten? Tim pre.

Posted

Ekipa strepi do poslednjeg trenutka na 9 prvenstvenih u nizu. Ne znam o cemu vi pricate, covek je na putu da potpuno upropasti nesto sto se gradilo mukotrpno 6 godina, a cekalo 20. Da li bi vi u vasoj privatnoj firmi tolerisali da vam covek kog masno platite da unapredi posao razjebe isti? 

Meni je od svega najgora njegova mutava faca i ogavna energija. Deluje mi da ga nista ovde ne tangira a takav vajb je posejao i oko sebe pa tako deluju i skoro svi stranci. Nema nikakve strasti do te mere da sam kada je objavljeno da je drzao sastanak od sat ipo posle kiksa osecao da je nesto sumnjivo jer njega to ne pogađa u toj meri. 

Sto se tice Degeneka verovatno se pobunio sto ne igra, nije da nisam upozorio kad je krenula prica oko njega da je takav karakter. Opet i tu je Bahar ispao znalac sto je trazio da ga dovedu pa trazio drugi profi (Djigu) a ovog skrajnuo. 

Sutnuti ga sto pre i ako moze bez Miloja da se ne kvari lepa slika i prica koju imamo sa njim. Ja bih dao Milijasu prolece. 

• +1 1
  • -1 1
Posted
2 minutes ago, samo_opusteno said:

Sutnuti ga sto pre i ako moze bez Miloja da se ne kvari lepa slika i prica koju imamo sa njim. Ja bih dao Milijasu prolece. 

Bolje onda Vujadin, eto on je dobar i sa navijačima i sa igračima :fantom:

• +1 3
  • Haha 1
Posted
Just now, warp said:

Bolje onda Vujadin, eto on je dobar i sa navijačima i sa igračima :fantom:

Milijas je bio deo sampionskih stabova, dobar lik, elokventan. Od ovih neafirmisanih prvi mi je pik, ne znam ima li potrebne licence. 

• Haha 1
Posted

ako je bahar promasaj, to ne znaci da se treba vracati domacoj neskolovanoj struci.

gledao sam kolarova u emisiji kod marija stanica, kaze da ni od jednog domaceg trenera nista nije naucio i da je struka najveci problem srpskog fudbala, i sklon sam da mu verujem

• +1 8
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...