Jesper23 Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Malo nam fali da izgledamo kao grupa građana, ipak činjenica da pojedinci u ovoj ekipi imaju kvalitet nas malo izdiže iznad tog društva. Opet je Barak briljirao sa Tugailovićem na desnom beku, momak se ne snalazi u sredini gdje ima mnogo prostora, a on ga na sve to gurne uz aut liniju gde je bukvalno bambi na ledu. Ok, on pretrči dosta prostora, ali momak ne zna da se brani na tako širokom prostoru, nema taj osjećaj, stalno se povlači ka sredini bez ikakve potrebe. Neću vuše kritikovati Bahara zbog Krasoa, sad mi je jasno. Čovjek je nacrtan za rezervu, ako ne ide ubaciš njega, možda mu baš tad "bude dan". Za dobre rezultate u pripremnom periodu najzaslužnija su bili vingbekovi Bukari i Mitrović, prvom je promjenio poziciju, a drugi je nestao. Opet kažem, nije lako pronaći kvalitetne igrače za te pozicije, konstantno startamo sa igračem manje. Što bi Anćeloti rekao ako imaš 3 kvalitetna desna krila, pa neka igraju sva trojica, oni će se snaći, bolje je i to nego da gledamo igrače na alibi pozicijama. Lučiću baš nedostaje fizike, djeluje metiljavo, dovoljno je da igrač uđe u njega i ode sve, jako zanimljiv igrač za gledanje, vjerujem da može imati svoju ulogu, ali ne kao starter protiv ovakvih ekipa. Neka nam je bog na pomoći, nas trenutno samo čudo može spasiti, možda Barak skonta gde je falinka, možda se "skupi svlačionica". I djeluje da svako igra za sebe, možda smo doveli prevelik broj novajlija.
Ratamahatta Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Mora da dobije Duledza jbg A sto se tice LS, setite se Zvezdana na zrebu, da nam je neko posle 4 kola ponudio da budemo di smo sad, prihvatili bismo oberucke Da dobijemo mi tamo gde je smrdljivko proveo celu karijeru i bice to sve ok
samo_opusteno Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Mi tamo nismo dobijali ni u znatno boljim situacijama, bas bi bilo iznenađenje da Baharove trupe dobiju tu utakmicu.
dragance Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 (edited) Za ono Mitrovicevo kenjanje sudiji posle sviranja kraja bih vukao uši do kraja meseca. Sudija se već uhvatio za žuti, spasao ga Kanga ili ko već koji je došao da se rukuje sa sudijom. Edit: da ne serem previše, uradio sam isto pre par nedelja i zamalo dobio crveni Kaznjen od kluba. Edited November 8, 2023 by dragance 4
levi Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 mislim da je bio Mijatović, ali da, nema tada više šta da se priča, pogotovo najmlađi igrač 5
Pokojni Zvonce Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Orsato nas nije konkretno oštetio, ali toliko je jeo govna i prilagodio kriterijum koji je isključivo odgovarao Lajpcigu. Ili prosto imamo korektno suđenje godinama u Evropi (od 2017e) da mi ovo sinoć bilo sramotno.
dragance Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Jebi ga. Nije nam sudija nista kriv za poraz. 2
Jesper23 Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Inače, ne znam da li ste primjetili kontradiktorne izjave kapitena i trenera poslije utakmice. Još jedan ozbiljan pokazatelj da postoje nesuglasice na linii igrači-trener, a meni se čini na relaciji domaći igrači-trener/stranci. 1
dragance Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Moguće. Svakako je problem u glavama, a ne u znanju (osim kod one dvojice štetočina).
Milosh76 Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 32 minutes ago, Jesper23 said: Inače, ne znam da li ste primjetili kontradiktorne izjave kapitena i trenera poslije utakmice. Još jedan ozbiljan pokazatelj da postoje nesuglasice na linii igrači-trener, a meni se čini na relaciji domaći igrači-trener/stranci. Obojica su se slozili da je prvo poluvreme bilo dosta losije od drugog. Ili mislis na neku drugu izjavu
bejzbolka Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 (edited) 50 minutes ago, Jesper23 said: Inače, ne znam da li ste primjetili kontradiktorne izjave kapitena i trenera poslije utakmice. Još jedan ozbiljan pokazatelj da postoje nesuglasice na linii igrači-trener, a meni se čini na relaciji domaći igrači-trener/stranci. Gledao sam gostovanje Petkovica na Sportalu juce. O Petkovicu kao liku se moze svasta reci, ali mislim da nije lazov. Kaze da ima informacije da je Baharov odnos sa igracima los. Edited November 8, 2023 by bejzbolka
kralj Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Potpuno je normalno i zdravo da su odnosi u timu narušeni kada ekipi ne ide. Samo se u Zvezdi od par loših rezultata pravi skandal, pa se dešavaju otužne posete kriminalaca svlačionici. Dešava se da najbolji tim ne osvoji titulu. Svake godine u mnogim ligama. Ja sam u tom eventualnom sukobu totalno team Bahar. Nije se baš on dobro raspitao gde dolazi. Ukoliko ga sad najure nadam se da će bar malo uticati da se pročuje da je bio postrojavan od strane uprave i da niko nije ni osudio, a kamoli sprečio da mu huligani zavode red u svlačionici.
Ted Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 (edited) 14 minutes ago, bejzbolka said: Gledao sam gostovanje Petkovica na Sportalu juce. O Petkovicu kao liku se moze svasta reci, ali mislim da nije lazov. Kaze da ima informacije da je Baharov odnos sa igracima los. ovo mi deluje kao moguće. od prethodna tri trenera dva su bila lokalne batice, Miloje i Stanković, sa vrstom autoriteta koji bilo koji strani trener teško da može da ima. Miloje2 aka. Brnaba je delovao benigno i slabo ukljopljeno, ko pripadnik kruga dvojke na seoskoj svadbi, a i videlo se da neće dugo da se zadržava. ovo sa Barakom je drastična promena i kliknulo bi da rezultati prate očekivanja. mada, možda i nije toliko problem u rezultatima koliko u očekivanjima. izgleda da je tu dosta razočaranih na obe strane. Edited November 8, 2023 by Ted 1
Recommended Posts