Shaq Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 nereseno bi donelo laganu euforiju, ovako agonija se nastavlja.. ne da se usranom do potoka
Ros Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Just now, Eleniko said: treće bi dobili u četvrtom bi nabijali stoka razlike i tako... moze i tako. prvo u bernu 1:0 za nas, na kraju 5:1 za nas 1
Dankan Ajdaho Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 (edited) Neke zablude su sada (čak i Baharu) jasne; - Mijajlović je igrač za Železničar iz Pančeva - Olajnika mora imati mesto u timu prvenstveno jer je fizički moćan igrač - Šerif pre Krasoa, iz istih razloga - Lučić je zelen - Kanga je i dalje šef parade, daleko pre Hvanga npr - Ivanić protiv vrhunskih timova može da uđe u nekom 70 minutu jer je fizički inferioran - Rodić...pa Rodić. Edited November 7, 2023 by Dankan Ajdaho 4
samo_opusteno Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Ona moja ironicna prognoza da jedva cekam da Bahar uzme duplu krunu i 4 boda u LS je tako lose ostarila... 1
fandorin Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 14 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Neke zablude su sada (čak i Baharu) jasne; - Mijajlović je igrač za Železničar iz Pančeva - Olajnika mora imati mesto u timu prvenstveno jer je fizički moćan igrač - Šerif pre Krasoa, iz istih razloga - Lučić je zelen - Kanga je i dalje šef parade, daleko pre Hvanga npr - Ivanić protiv vrhunskih timova može da uđe u nekom 70 minutu jer je fizički inferioran - Rodić...pa Rodić. Kanga daleko pre Hvanga? Zezaš? 1
Moća Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 @gone fishing Da inace je bilo realno da zavrsimo ispred Sitija i Lajpciga. Kako vas ne mrzi? 3
Dimitrije Posted November 7, 2023 Author Posted November 7, 2023 28 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Neke zablude su sada (čak i Baharu) jasne; - Mijajlović je igrač za Železničar iz Pančeva - Olajnika mora imati mesto u timu prvenstveno jer je fizički moćan igrač - Šerif pre Krasoa, iz istih razloga - Lučić je zelen - Kanga je i dalje šef parade, daleko pre Hvanga npr - Ivanić protiv vrhunskih timova može da uđe u nekom 70 minutu jer je fizički inferioran - Rodić...pa Rodić. Zvezda igra u usbotu u Pancevu i verovatno gubi. Posle toga cemo da diskutujemo koji je igrac Panceva za Zvezdu. 1
pantelia Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Evo me, pokisao kao mis Realan rezultat je nekih 1-5, vrhunski smo se izvukli samo sa golom manjka. Ne pamtim da nas je neko ovako usrao, takticki, a pogotovu fizicki. Bukvalno su svi sem Djige i povremeno Dragovica izgledali kao petlici. Jezivo prvo poluvreme smo odigrali, ne zna se ko je bio gori. U drugom je to malo bolje bilo, mislim da su se malo i oni usrali kise, da ne ispuste pobedu koju su vec do tada mogli da osiguraju. Serif uneo zivinu, kao i Olajinka. Nedeljkovic svakako bolji od Mijailovica, malkice se ukakio, posle se oslobodio i bio bolji. Mora da radi na centarsutu pod hitno. Rodic Misljenja sam da nam najvise fali Ado (ili igrac kao on), uz takvog igraca bi Hvang prodisao (a i takav je verovatno bio najbolji veceras). Ivanic je bas u losoj formi, mogao bi malo na klupu. Kraso je u potpunom kontra ritmu, nijedan dobar potez nije imao. Gamal Abdel Djiga hrabar, samo malo vise koncentracije u momentu kada ga spic napada. Dragovic isto dobar, kao i Glazer. Bukari je cini mi se igrao protiv fizicki mocnih igraca, pa mu nije prolazilo ono sto inace prolazi, dosta je sebican bio. Sve u svemu, uzasno nam pati leva strana. Rodic, Mitrovic i Lucic, ne zna se ko je trenutno gori. E, da, cini mi se da smo od avgusta isprobali sve moguce kombinacije u napadu, osim one koja je funkcionisala napripremama, Kraso - Olajinka. Voleo bih to ponovo da vidim. 1 hour ago, samo_opusteno said: Ne znam da li se ikada u istoriji Zvezde desila ovakva statistika na poluvremenu na Marakani, 1-17 u sutevima, 0-5 u kornerima... Za one koji ce reci da je prevelika razlika u kvalitetu, domaci teren sluzi da nivelise razliku, uzimali smo bodove mnogima a i kad smo gubili retko ko nas je ovako ponizio. Rb je izgubio od Volzburga i Majnca pre ove utakmice, nisu bauk. Ovde nema ekipe, hemije, uigranosti, samopouzdanja...a jos im nad glavom vise pisma i dijalozi. Samo da te ispravim (ne mislim da si namerno napisao), ovo nije tacan podatak. Goal attempts nije isto sto i sutevi na gol. To su valjda neke potencijalno opasne situacije, jebem li ga sta je. Upalo mi u oci na semaforu, u jednom trenutku smo navodno imali 7 goal attempts, a mi do tada nismo ni sutnuli koliko se secam. 1
Pokojni Zvonce Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 26 minutes ago, Dankan Ajdaho said: - Mijajlović je igrač za Železničar iz Pančeva Na način kako je otišao iz kluba, bez obeštećenja kao zadnja pobegulja, ušao bi mi na Marakanu samo uz plaćenu kartu. Zašto je on vraćen, rehabilitovan? Inače, msm da potcenjujete Hvanga ozbiljno, iako mu je ovo bio možda najslabiji meč. 3
Dimitrije Posted November 7, 2023 Author Posted November 7, 2023 Neverovatno da trener kaze da mu je utakmica sa Lajpcigom prelomna za sezonu, a onda otvori utakmicu isto kao u Lajpcigu sa istim dunsterom na desnom beku kao u Lajpcigu i istim ishodom u prvih 15 min kao u Lajpcigu. Posle toga menja igrace ad hoc, krpi zajapece rupe, pokusava da ubode pravu postavu. Barak mora da ostane do kraja jesenje sezone a onda rastanak. On je verovatno dobar trener, ali se u zvezdi nije snasao. zapravo pogubio se. Bolje je i za njega i za Zvezdu da se rastanu. Doduse Zvezda ce do tada da izgubi i titulu i prolece u Evropi, ali to je cena kojom ovaj neuspeo eksperiment sa Barakom i skupim pojacanjima mora da se plati. 1
hrkljush boys_2 Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Olayinka brat pokazao veceras kakav pristup treba, i imala ga je vecina, prava je steta sto gosa odbrani onaj sut onako refleksno. Guelor i Hwang bi morali u paru igrati standardno. 3
villiem Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 23 minutes ago, gone fishing said: da mi je neko pričao da će najskuplji tim miljenice, u zadnjih 30 godina, već posle 4 kola ispasti iz lige šampinjona... To je, nema drugo objasnjenje, pokvario nakovanj 1
FPLS Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Donosi Kanga malo mirnoce na lopti, ali daleko je od najboljih dana i na ovom nivou je defanzivna rupetina. Konstantno je van svoje pozicije kad se branimo, napravili su nam visak sa dva pasa kroz sredinu bar 10 puta jer je on negde lutao, a Hvang nije mogao da trci za dvojicu. Pritom nikad ne znas kad ce neku pizdariju da napravi, da li da dobije crveni karton ili proda loptu u opasnoj zoni. Njegovo vreme je proslo i nadam se da cemo se na zimu rastati. Nama treba klasican zadnji vezni koji ce da preore teren (Stamenic to nije) i rastereti Hvanga, kao i oba beka. Ta tri pojacanja na zimu, povratak u 4-3-3 i moze da se igra dobar fudbal. Drugo poluvreme je bilo ok, od ovog Lajpciga postoje mozda 3 ili 4 neugodnija protivnika.
Dankan Ajdaho Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 36 minutes ago, fandorin said: Kanga daleko pre Hvanga? Zezaš? Zato što ima žar i sportsku drskost koju ovaj ne poseduje. Fudbalski kvaliteti su slični, a ono što me do sada užasava kod Hvanga npr a što Kanga ima jeste što Koreanac ne ume da pošale loptu dužu od 20 metara a da ona stigne gde treba. Katastrofalan nedostatak za njegovu pozciju.
JohnnyD Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 21 minutes ago, pantelia said: Evo me, pokisao kao mis Realan rezultat je nekih 1-5, vrhunski smo se izvukli samo sa golom manjka. Ne pamtim da nas je neko ovako usrao, takticki, a pogotovu fizicki. Bukvalno su svi sem Djige i povremeno Dragovica izgledali kao petlici. Jezivo prvo poluvreme smo odigrali, ne zna se ko je bio gori. U drugom je to malo bolje bilo, mislim da su se malo i oni usrali kise, da ne ispuste pobedu koju su vec do tada mogli da osiguraju. Serif uneo zivinu, kao i Olajinka. Nedeljkovic svakako bolji od Mijailovica, malkice se ukakio, posle se oslobodio i bio bolji. Mora da radi na centarsutu pod hitno. Rodic Misljenja sam da nam najvise fali Ado (ili igrac kao on), uz takvog igraca bi Hvang prodisao (a i takav je verovatno bio najbolji veceras). Ivanic je bas u losoj formi, mogao bi malo na klupu. Kraso je u potpunom kontra ritmu, nijedan dobar potez nije imao. Gamal Abdel Djiga hrabar, samo malo vise koncentracije u momentu kada ga spic napada. Dragovic isto dobar, kao i Glazer. Bukari je cini mi se igrao protiv fizicki mocnih igraca, pa mu nije prolazilo ono sto inace prolazi, dosta je sebican bio. Sve u svemu, uzasno nam pati leva strana. Rodic, Mitrovic i Lucic, ne zna se ko je trenutno gori. E, da, cini mi se da smo od avgusta isprobali sve moguce kombinacije u napadu, osim one koja je funkcionisala napripremama, Kraso - Olajinka. Voleo bih to ponovo da vidim. Samo da te ispravim (ne mislim da si namerno napisao), ovo nije tacan podatak. Goal attempts nije isto sto i sutevi na gol. To su valjda neke potencijalno opasne situacije, jebem li ga sta je. Upalo mi u oci na semaforu, u jednom trenutku smo navodno imali 7 goal attempts, a mi do tada nismo ni sutnuli koliko se secam. The rezultat iz real, ni vise ni manje. Lajpcig da ljubi bulju golmanu, tri neverovatne odbrane od kojih i ona Olajinki na kraju gde je sacuvao tri boda. Lajpcig ima jednog vanserijskog igraca koji se usrao u Zvezdu na oba meca, i van toga nista posebno, osim ustaljeniji sistem gde svako zna sta radi, i to naravno, donosi rezultat. Bahar luta, tumba svaki mec, kao da cita medije i da je uvek pod nekim pritiskom da izmisli nesto novo, umesto da ustali najbolje. I zaboravio si da spomenes Kangu, ubedljivo najbolji igrac Zvezde danas, koliko god da nije u formi i bez snage, bez njega bi Lajpcig carovao u sredini. Hvang je bio dobar, ali kao da nema ostrinu da napravi iskorak u napadu, sve je tu negde, a nije. Olajinka napravio par dobrih poteza, ali najveci krivac sto su otisli na 2:0. Sto se Bukarija tice, ovo nije bilo njegovo vece ali jedini koji ima borbenost i brzinu da napravi neki visak u Evropi, tako da cak i kad je los on napravi neki prodor sa vremena na vreme. 1
Recommended Posts