Popular Post Sokrat Posted July 6, 2023 Popular Post Posted July 6, 2023 14 hours ago, harper said: Preterujete. Da ga Bahar ne zeli Vujadin ne bi bio u strucnom stabu, pokazao je Izraelac vec da nema ni trunku problema da skloni onog ko mu ne odgovara. Ceo strucni stab nam je sastavljen od stranaca, potreban je neko od domacih da napravi konekciju izmedju strucnog staba i domacih igraca, narocito ovih mladjih. On ce, naravno, imati nula uticaja na strucne stvari, njegovo je da vodi igrace u futing i da pokazuje koje fizicke vezbe se rade, eventualno da nasi klinci imaju nekog u strucnom stabu sa kim mogu "drugarski" da porazgovaraju. Jedan od Baharovih kvaliteta, sudeci po izjavama ljudi iz Izraela koji prate njegov rad, je da pravi veoma dobru atmosferu u ekipi i da igraci hoce da poginu za njega. Ako je ostavio Vujadina verovatno je procenio da ce od njega imati koristi na tom planu a ne stetu. Ono sto je sigurno je da Izraelac ne jebe zivu silu, da ga nije hteo u ekipi Vujadin ne bi bio u ekipi. Takodje, zaboravljate da igraci Zvezde nisu matore drtine od po 50 godina sa PPP-a koji dobro znaju ko su Dule i Vujadin pa pizde sto je mladji ostao u klubu kao deo strucnog staba, najveci deo su klinci koji tek pocinju da stasavaju. Za ove klince Dule Savic je legenda Zvezde a Vujadin stariji kolega i bivsi kapiten koji ce da im prodaje price partizanke o velicini kluba i slicno a oni ce da gutaju te price otvorenih ustiju. I ja bih voleo da je umesto Vujadina u toj ulozi Sokrat ali ti klinci razmisljaju tako kako razmisljaju, mi razmisljamo onako kako mi razmisljamo. To su dva razlicita sveta. Harpere, hvala na poverenju, mnogo mi znači 2 1 7
FPLS Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Quote Srpske pasoše već su dobili Prucev i Kanga, koji neće zauzimati mesto stranaca u Mozzart Bet Superligi. Čekaju se Edmund Ado i Osman Bukari koji se nalaze u procesu dobijanja srpskog državljanstva, što će značajno olakšati postao izraelskom stručnjaku. Elegantno se resava problem sa strancima Nije li jednostavnije ukinuti to kretensko pravilo, nego izvoditi ovakve merifetluke 2 3
John Coltrane Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) Ne, no, Andriana Lima, Stiven Sigal i Ralf Fajns… Edited July 6, 2023 by John Coltrane
hrkljush boys_2 Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Nikola Stankovic u Čuki, nekako mi je djelovalo da ima stofa za 1.tim Zvezde, steta..
dragance Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 2 hours ago, John Coltrane said: Ne, no, Andriana Lima, Stiven Sigal i Ralf Fajns… Adrijana ga je jedino zaslužila sa ove liste. 1
MiddleClass Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Jesmo mi zavrsili sa dolascima? Nema vise pozicije dje smo tanki... 1
dragance Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Mislim da je to-to. Nikada organizovaniji prelazni rok, bar ne od ‘90! 2
harper lee Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 (edited) 27 minutes ago, MiddleClass said: Jesmo mi zavrsili sa dolascima? Nema vise pozicije dje smo tanki... Jos Degenek verovatno i zatvaramo butiku do zime a verovatno i za sezonu. Cudi me da ga jos nismo ozvanicili posto hocemo i mi njega i on kod nas, verovatno je zapelo negde sa klubom u kojem trenutno igra. Vigo sigurno nece biti produzen, kako trenutno stoje stvari, jer je otkup preveliki iako se dopao i kao igrac i kao momak svima u klubu. Sad su zanimljiviji odlasci. U principu smo rasteretili koliko smo mogli, otarasili se skarta a neke mlade igrace smo umesto pozajmica prodali drugim klubovima u Srbiji s pravom prece kupovine i 50% od potencijalnog transfera u neki drugi klub kako im ne bismo davali plate. To je nedovoljno. Moramo da namaknemo predvidjeni minimum od 10 miliona od prodaje igraca koliko trazimo za Erakovica. Rezervne opcije su Kangva, Prucev, Azarov i Mitrovic, mada je Mitrovic iznenada poceo da igra na tri razlicite pozicije i Bahar je zadovoljan kako se snasao (gol i 3 asistencije na tri pripremne utakmice), jer za njih ima i interesovanja i konkretnih ponuda. Problem je sto se sada nikome ne ide u neku vukojebinu tako da izlazni transfer mora da bude ili bas jaka liga ili jak klub u losijoj ligi. Zvezda ce igrati LS sa prilicno respektabilnim klubom i igraci vide sansu da im zbog toga cena naglo skoci do zime ako pokazemo bilo sta opipljivo. Sportski sektor je maltene preuzeo Marin kojem Terzic mnogo veruje, Mrkela sluzi da formalno odobrava potpise, slika se sa pojacanjima i na predstavljanju kaze ono sto mu daju na papiru da nauci napamet (X dolazi iz Y kluba, dugo smo ga pratili, smatramo da moze da pomogne Zvezde, bla, bla,...). Marin je taj koji uglavnom pregovara sa igracima ili je deo pregovarackih timova, ima brojne kontakte svuda po Evropi i svi jos pamte kako je igrao, formalno je tehnicki direktor i sef skauting sluzbe ali prakticno transfer politika zavisi od toga sta on predlozi. Zlobnici bi rekli da je ta tiha promena u sportskom sektoru vrlo glasno odjeknula u kvalitetu ovog prelaznog roka. Edited July 6, 2023 by harper 7 1
samo_opusteno Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Ako zele igraca koji ce javno da se buni i tracari sto nije u prvih 11 onda je Degenek idealan. Eto pre neki dan je rekao da ga Stankovic nije postovao kao coveka. On mora da igra, ako ne igra objavljivace tugaljive postove na instagramu, busiti trenera i svlacionicu i posle pricati da nije postovan kao covek. Nadam se da su pametni i da ce ga zaobici. 1
dragance Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Odakle tebi ovakve ideje? Sve kontra normalnog funkcionisanja kluba.
samo_opusteno Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Just now, dragance said: Odakle tebi ovakve ideje? Sve kontra normalnog funkcionisanja kluba. To uopste nisu ideje nego stvari koje je radio. Objavljivao je pateticne postove gde je navlacio navijace protiv Stankovica a u izjavi od pre par dana je potvrdio da mu nije oprostio sto nije bio starter.
MiddleClass Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 @harper Vigo je prva opcija na beku do januara, a onda razlaz?
dragance Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 11 minutes ago, samo_opusteno said: To uopste nisu ideje nego stvari koje je radio. Objavljivao je pateticne postove gde je navlacio navijace protiv Stankovica a u izjavi od pre par dana je potvrdio da mu nije oprostio sto nije bio starter. Pa Stanković i jeste tvrdoglava mazga.
harper lee Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 1 hour ago, MiddleClass said: @harper Vigo je prva opcija na beku do januara, a onda razlaz? Mislim da cak nece biti ni prva opcija do januara ako se nesto drasticno ne promeni.
dragance Posted July 6, 2023 Posted July 6, 2023 Glupo je onda da su ga ostavili na pripremama ako već ne racunaju na njega. Šteta, odličan je. 2
Recommended Posts