Milosh76 Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Odlucivace gol razlika, mi smo na -5, YB na -7.
Popular Post tsva Posted November 7, 2023 Popular Post Posted November 7, 2023 Nismo uspeli iskontrolisati njihova dva najbolja igraca Rodica i Mijailovica 5 7
warp Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Ovaj odlazak Glazera u napad je bila glupost teška kad nam svaki gol gore-dole znači... Inače milion posto sam siguran da ako bude nerešeno u Bernu, Jang Bojs uzima bod u Lajpcigu protiv ovih jadnika i mi ostajeno na četvrtom mestu 1
hrkljush boys_2 Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 (edited) I opet smo mogli do remija, da prvo poluvrijeme nije baceno niz vodu. Nadam se da su Micko i Rodic odigrali svoje, a znam da od toga nema nista. Drugo poluvrijeme daleko bolje, hrabrije, u 2p opet Bukari vjerovatno najgori u ekipi, sebican, nadrkan, 2. gol njegov ladno dade kratku loptu Olayinki i onda lagano secka. Lajpcih prilicno zajebana ekipa, Šiško odlican igrac. Realno znali smo i poslije izvlacenja grupa da je kidanje sa YB za 3. mjesto i to je realno to. Edited November 7, 2023 by hrkljush boys_2 1
Dankan Ajdaho Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Hajde da podsetimo; no Kanga, no fudbal. 4 1 1
Eleniko Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 zima u evropi, edicija plitak potok sve ide po planu
assignment Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Veoma sam zadovoljan reakcijom u drugom poluvremenu, Jos jedan prelazni rok da se konačno rešimo zadnjih rupa u timu i moze ovo da radi solidno... 2
Eleniko Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 prvo poluvreme smo izgubili drugo odigrali nerešeno treće bi dobili u četvrtom bi nabijali stoka razlike i tako...
Recommended Posts