Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, assignment said:

Gledate utakmice Partizana??? U domacem prvenstvu? Auuuu.....

Ponekad.  Ja ih ne volim ali ih cenim a navijao sam za njih u utakmicama za KES 1966.  Jos uvek mislim da je to bio najbolji jugoslovenski tim svih vremena.  Ili bar da je igrao najbolji i najlepsi fudbal.

Posted (edited)
2 hours ago, assignment said:

Gledate utakmice Partizana??? U domacem prvenstvu? Auuuu.....

Ja pratim na lajv skoru, pa ako vidim da gube ili da je nereseno tipa 10 minuta pred kraj, ukljucim da se nasladjujem. U suprotnom ne gledam.

Edited by bejzbolka
  • Haha 5
Posted

Koga zanima kako Nikola Petkovic kritikuje Baraka, izraelski mentalitet i Zvezdine strance, neka pogleda Blicov "Sportal". 

Posted

Evo ja sam pročitao...

Suma sumarum, nema nam sreće sa strancima jer za kvalitetne nemamo para a ovi dostupni nam ne donose ništa, okrenimo se našoj deci i igračima koji osećaju Zvezdu kao što su bili Gardisti npr...

Pitanje njemu i svima koji misle slično:

Kako ćemo zadržati našu decu ako se dobro pokažu u Evropi i koji to klub i poluuspešan igra samo sa domaćim igračima ?

Ko će tu decu naučiti da igraju dobar fudbal u mlađim kategorijama ?

Koliki značaj danas imaju ti Gardisti koji će da poginu na terenu a ne znaju ništa drugo sa loptom, zašto onda ne izaberemo 11 navijača sa Severa, oni će sigurno trčati 100 minuta bez prestanka....

Posted

Zanimljivo da kaze da smo Erakovica jedino mogli da prodamo Rusima zbog dobrih veza preko Gasproma.  Tu je bio malo kontradiktoran.  Prvo je kritikovao Bahara sto vise ne forsira Mijatovica i ostale klince, da bi potom naveo da Zvezda dugo nije izbacila kvalitetnog igraca iz omladinske skole i naveo Erakovica kao primer niskog kvaliteta Zvezdine skole za koga su bili zainteresovani samo ruski klubovi.

Posted

Zvanican sastav isti kao onaj koji su predskazivali, s tim da Kanga igra umesto Stamenica.  Na zalost, Mijailovic igra desnog beka kao u Lajpcigu tako da RB znaju da njihovi napadi treba da idu preko levog krila.  Hajde neka nas Mijailovic prijatno iznenadi.

Posted
1 hour ago, pantelia said:

image.png.6ea6ec97332155e6d2738791c47cbf70.png

Bratko Georgijev :ziga:

Prepoznajem samo Pantelu i Smucija Randjelovica.

Posted (edited)
4 minutes ago, Moća said:

Prepoznajem samo Pantelu i Smucija Randjelovica.

Ovaj sa belim zubima sto se sijaju mislim da je Georgiev. Iza njega Andjelkovic, Pantela, ne znam lika u bordo rolci, na celu stola Piksi Kovacevic, pa onda opet ne prepoznajem lika, pa Smuci Randjelovic, pa ne znam lika, pa Lukovic i ne znam ova dva lika.

Edited by bejzbolka
Posted

Bratko, Noj, Pantela, Djokaj :ziga:, Piksi Kovacevic, Bojan Miladinovic, Smuci, Milanko Raskovic, Lukovic, Radovan Krivokapic (najgora desetka u istoriji), lik koji slika

• +1 1
  • Hvala 3
Posted

Jbt al se Krivokapic dobro drzi. Mislio sam da je to neki klinac koji je zablejao tu sa njima. A stariji je od vecine sa slike.

Posted
6 minutes ago, bejzbolka said:

Jbt al se Krivokapic dobro drzi. Mislio sam da je to neki klinac koji je zablejao tu sa njima. A stariji je od vecine sa slike.

stariji od Bogavca

sddefault.jpg

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Neka dileja pustila Rodju Raičevića preko razglasa :covid19:

I pored kišice, Marakana će biti puna- minus box do gostiju koji je valjda prazan zbog kazne. 

Posted

Jestrović briljira u analizi pred utakmicu, kaže bolje je osvojiti tri boda nego jedan.

Pod hitno da se naštampaju majice sa tom genijalnošću

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...