Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Tada je Duljaj sklapao tim i igru.  Do septembra je sve skockao.  Od tada se forma konstantno dize, tim pobedjuje, I dobro igra.  Uporedite to sa Zvezdinim timom.

Posted
5 minutes ago, Dimitrije said:

Tada je Duljaj sklapao tim i igru.  Do septembra je sve skockao.  Od tada se forma konstantno dize, tim pobedjuje, I dobro igra.  Uporedite to sa Zvezdinim timom.

Pre me podsecaju na onu nasu sezonu kad se Ofk rastrcao. Tako su i oni imali gurku na pocetku, sad su solidni i imaju vremena da pripreme utakmice. 

Ne bih poredio sa nasom 2017-om jer je tu zalet krenuo od evrope, previse je to dobra prica da bi se poredila sa ovim slucajem. 

• +1 1
Posted (edited)
1 hour ago, bejzbolka said:

Milojevic je 2017. imao sklepan tim za 2 meseca i to od igraca koji nisu placeni ni dinara, sve povratnici sa karijerama u padu. I imao je instant rezultat, usao u Ligu Evrope posle 10 godina, prosao grupu i uzeo titulu. Ne ocekuje se od Bahara da bude prvak Evrope, vec da budemo prvi u raspalom prvenstvu, protiv nikad raspalijeg Partizana i da budemo ispred Jang Bojsa. To su bila ocekivanja pre pocetka sezone.

I evo reci mi da li mislis da je ovaj tim odrziv finansijski na duge staze ako ne bude igrao Ligu sampiona? Mozda je greska sto je tim tako selektiran, ali tako je kako je. Bez rezultata Zvezda ne moze da placa ove igrace.

Prije svega valja reći da smo uboli sa svim pojačanjima to ljeto, a sam sistem igre se nije promjenio. Igrali smo isto što istorijski igraju srpski klubovi u Evropi, znači defanziva i kontre. Tu nema mnogo filozofije, ovo što Bahar pokušava da uradi je već radikalna promjena, nikada do sada naši klubovi nisu igrali toliko ofanzivno. Između sistema koji su forsirali Miloje, Stanković, Miloje i nema velike razlike, u stvari uopšte nema razlike, igrači ne moraju da se adaptiraju i promjena trenera ne dovodi do promjene sistema igre i uloge pojedinca u tom sistemu. Sad je promjenjen sistem igre a promjenjene su i uloge, a mnogima i pozicije, a to je ogromna promjena. Možda se to trebalo raditi postepeno, a ne odmah i naglo, ali tako je kako je.

Edited by Jesper23
Posted
7 minutes ago, Jesper23 said:

Prije svega valja reći da smo uboli sa svim pojačanjima to ljeto, a sam sistem igre se nije promjenio. Igrali smo isto što istorijski igraju srpski klubovi u Evropi, znači defanziva i kontre. Tu nema mnogo filozofije, ovo što Bahar pokušava da uradi je već radikalna promjena, nikada do sada naši klubovi nisu igrali toliko ofanzivno. Između sistema koji su forsirali Miloje, Stanković, Miloje i nema velike razlike, u stvari uopšte nema razlike, igrači ne moraju da se adaptiraju i promjena trenera ne dovodi do promjene sistema igre i uloge pojedinca u tom sistemu. Promjenjen je sistem igre a promjenjene su i uloge, a mnogima i pozicije, a to je ogromna promjena. Možda se to trebalo raditi postepeno, a ne odmah i naglo, ali tako je kako je.

Mislim da zivis u nekoj iluziji o nasoj igri. Protiv Sitija nismo presli centar, protiv YB bili dugo vremena u podredjenom polozaju. Protiv RB da kazemo solidno i nista vise od toga. 

Apsolutno nema nikakve radikalne promene pogotovo u odnosu na Stankovica, njegove utakmice protiv Milana su nedostizne za ovo. 

• +1 2
Posted (edited)
6 minutes ago, samo_opusteno said:

Mislim da zivis u nekoj iluziji o nasoj igri. Protiv Sitija nismo presli centar, protiv YB bili dugo vremena u podredjenom polozaju. Protiv RB da kazemo solidno i nista vise od toga. 

Apsolutno nema nikakve radikalne promene pogotovo u odnosu na Stankovica, njegove utakmice protiv Milana su nedostizne za ovo. 

Pričam o ideji u igri, a već sam ranije pričao kakva je realizacija, do sada. Da smo pod Milojem igrali protiv Sitija ne bi ni centar prešli, vjeruj mi. Nije isto igrati protiv Sparte, Krasnodara, Batea, rezervi Arsenala i protiv Sitija, Lajpcija, to je već totalno drugi nivo fudbal. YB nije mjenjao sistem igre godinama, odličan skauting rade, a finansijski su na našem nivou, znači ne igramo protiv slabijih ekipa već protiv jačih (recimo da je YB na našem nivou). Pa taj Siti je sabio Real Madrid, protiv njih ni prajm Barsa ne bi imala posjed.

Mocart najavljuje: Glazer-Điga-Drago-Roda-Mijalović-Lučić-Stamenić-Hvang-Ivanić-Bukari-Kraso

Može biti i 3-5-2 ali meni više djeluje kao 4-2-3-1 gdje su Roda i Mićko dodatno obezbjeđenje. Nadam se da krećemo bez Konjevića, dosta ga je brate više, da malo probamo sa Krasoom.

edit: Ako je Luča taj vingbek biće promaje

Edited by Jesper23
Posted

Mi nemamo nikakvog Konjevica u timu.

• Haha 1
Posted
4 minutes ago, Dimitrije said:

Mi nemamo nikakvog Konjevica u timu.

mislite? razmislite još malo...

Posted

Uvek krenem da razbijam glavu ko je Konjević, i tek sada shvatih da je reč o Šerifu! :isuse:

Nisam odrastao na narodnjacima. 

• Haha 2
Posted
4 hours ago, Hroničar said:

Evo da dopunim...

Glazer, Mijailović, Điga, Dragović, Rodić, Kanga, Hvan, Ivanić, Kraso, Bukari, Mitrović.

Ma šalio sam se.  Ne zameri.

• +1 1
Posted
2 hours ago, Dimitrije said:

u ovo ne veruju ni kladioničari :D

Sada, kada Partizan ima najbolji niz pobeda u Evropi, a Zvezda igra loše i često kiksira, te ima minus šest odnosu na večitog rivala, bukmejkeri su korigovali kvote.

Kladionica Mozzart je objavila nove kvote, sada kada Partizan ima šest bodova više u odnosu na Zvezdu.

Ipak, Zvezda je i dalje ozbiljan favorit prema kvoti, koja je sada 1,40.

Kvota na Partizan je pala, za skoro duplo, pa sada iznosi 2,80.

Posted
5 hours ago, Dimitrije said:

Gledate utakmice Partizana??? U domacem prvenstvu? Auuuu.....

• Haha 1
Posted (edited)

Danas mi je nešto odlicniji stimung nego inace, i ocekujem 1 anspric i horski aufiderzen i dojce svajne kao protiv Kulna™

Trenutak odluke sredinom drugog poluvremena je visepotezna akcija osporavanih - Stamenic oduzima loptu na 35 metara od naseg gola, pod pritiskom odlaze loptu levo do Rodica koji izbacuje paralelu po aut liniji u stilu Prosinecki-Binic iz Minhena za munjevitog Mitrovica koji apsolutno ne gledajuci raspored saigraca centrira na kontra stranu jako i nikome, tacno tamo gde pristize agilni Mijailovic, ciji se pokusaj centarsuta protivno zakonima karme i fizike slucajno dokotrljava na ivicu kaznenog prostora odakle Ndiaje iz prve rezantnim™ udarcem konacno i u potpunosti opravdava astronomsko poskupljenje skoro svega osim secera i hleba.

Kao nagradu za jos jedan u nizu neuspeha protiv istocnoevropskog ofucanog giganta, Marko Roze u doglednoj buducnosti postaje trener Bajerna.

Jang Bojsi dobijaju u Mancesteru i dzaba smo krecili. 

Edited by Ratamahatta
  • +1 1
Posted

grešiš, ne kaže se ndiaje nego konjević

Posted

Gledam klince protiv Lajpciga, za nas igra neki Tegeltija.

Tog odmah izbaciti napolje, ima nesto i o nauci o imenima

• +1 2
  • Haha 5
Posted
50 minutes ago, Eleniko said:

grešiš, ne kaže se ndiaje nego konjević

Kako igra za sad, kaze se Serif NeDaje

• +1 2
  • Haha 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...