Hroničar Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Po mojim informacijama koje se odnose na sastav za sutra, jos uvek se nista ne zna, osim sredine terena gde bi trebalo da krenu Hvan, Kanga i Ivanic. 2
MiddleClass Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 1 hour ago, Hroničar said: Po mojim informacijama koje se odnose na sastav za sutra, jos uvek se nista ne zna, osim sredine terena gde bi trebalo da krenu Hvan, Kanga i Ivanic. Balerina Projektovani sastav Crvene zvezde (3-4-1-2): Glazer - Điga, Dragović, Rodić - Mijailović, Hvan, Stamenić, Lučić - Ivanić - Bukari, Kraso
Dimitrije Posted November 7, 2023 Author Posted November 7, 2023 Ja bih vise voleo sa 4-3-3. Nedeljkovc i Rodic bekovi, Dragovic i Djiga stoperi, Mijailovic, Hvang, Ivanic u vezi, Bukari, Kraso i Katai/Olainka/Lucic/Mijatovic u napadu.
dragance Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Probudih se posle ružnog sna u kojoj smo igrali važnu evro utakmicu protiv (nekog) Spartaka. Nakon 1:1 i poništenog gola za nas, na kraju beše 3:8.
kralj Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 10 hours ago, Hroničar said: Po mojim informacijama koje se odnose na sastav za sutra, jos uvek se nista ne zna, osim sredine terena gde bi trebalo da krenu Hvan, Kanga i Ivanic. Daleko smo dogurali ako je i "ne zna se ništa" postala informacija. 1
Eleniko Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 dosta kuknjave, obustavite smaranje ajmo cigani, 3 velika boda noćas 2
Hroničar Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 22 minutes ago, kralj said: Daleko smo dogurali ako je i "ne zna se ništa" postala informacija. Evo da dopunim... Glazer, Mijailović, Điga, Dragović, Rodić, Kanga, Hvan, Ivanić, Kraso, Bukari, Mitrović.
Jesper23 Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 (edited) 13 hours ago, bejzbolka said: Zvezda nije PSZ da moze da drzi skupo placene (za nase uslove) igrace po par godina, a da pritom rezultat izostaje. Zvezda zivi od rezultata. Gotovo niko od sadasnjih igraca nece ostati ako se ne bude igrala bar Liga Evrope, a veliki deo ce otici i ako se ne bude igrala Liga sampiona. Cak i da oni hoce da ostanu nece biti para za plate. Tako da o nekom sistemu i gradjenju tima nema govora. Ovaj tim, ovakav kakav je pravljen je da ima instant rezultat. Pritom tog sistema nema ni u naznakama. Bog sveti ne zna sta mi igramo, formacija se menja po 3 puta po utakmici i svaka je jednako neefikasna. Reci mi molim te kada su to instant rješenja donosila rezultat? To ni u slučaju Sitija i PSG-a ne može, a kod njih je zbog novca margina na grešku znatno manja, kupuješ ono najbolje, provjerenije, dokazanije. Ne postoji niti jedan trener na svijetu koji bi ti sa 5-6 novih igrača i uvođenjem novog sistema mogao garantovati uspjeh. Kao što sam ranije rekao, ne pomaže ni činjenica da trener izmišlja nove pozicije pojedinim igračima, ali šta da se radi. edit: Ako je uprava odlučila da tim igra ofanzivnije, onda je na zimu mogla da instruiše treneru da promjeni sistem, a ne da forsira ispušene rage. Imali smo dovoljnu prednost, bilo je prostora za eksperimente, mogli smo da igramo sa omladincima i opet nas TSC ne bi stigao. Edited November 7, 2023 by Jesper23
bejzbolka Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 (edited) 20 minutes ago, Jesper23 said: Reci mi molim te kada su to instant rješenja donosila rezultat? To ni u slučaju Sitija i PSG-a ne može, a kod njih je zbog novca margina na grešku znatno manja, kupuješ ono najbolje, provjerenije, dokazanije. Ne postoji niti jedan trener na svijetu koji bi ti sa 5-6 novih igrača i uvođenjem novog sistema mogao garantovati uspjeh. Kao što sam ranije rekao, ne pomaže ni činjenica da trener izmišlja nove pozicije pojedinim igračima, ali šta da se radi. edit: Ako je uprava odlučila da tim igra ofanzivnije, onda je na zimu mogla da instruiše treneru da promjeni sistem, a ne da forsira ispušene rage. Imali smo dovoljnu prednost, bilo je prostora za eksperimente, mogli smo da igramo sa omladincima i opet nas TSC ne bi stigao. Milojevic je 2017. imao sklepan tim za 2 meseca i to od igraca koji nisu placeni ni dinara, sve povratnici sa karijerama u padu. I imao je instant rezultat, usao u Ligu Evrope posle 10 godina, prosao grupu i uzeo titulu. Ne ocekuje se od Bahara da bude prvak Evrope, vec da budemo prvi u raspalom prvenstvu, protiv nikad raspalijeg Partizana i da budemo ispred Jang Bojsa. To su bila ocekivanja pre pocetka sezone. I evo reci mi da li mislis da je ovaj tim odrziv finansijski na duge staze ako ne bude igrao Ligu sampiona? Mozda je greska sto je tim tako selektiran, ali tako je kako je. Bez rezultata Zvezda ne moze da placa ove igrace. Edited November 7, 2023 by bejzbolka 2
gone fishing Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 čuj sklepan tim i igrači u padu forme, pa samo za radonjića ste platili tog leta 3 milke € po transfermarketu sve ukupno 5,3 milke €, pa imali ste u zadnjem derbiju skuplji tim od pfc, koji je sezonu pre uzeo duplu krunu, 17 : 15 milki € 2
bejzbolka Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 (edited) Pa kad gledas transfermarkt. Radonjic je dosao na pozajmicu jer je bio igrac Rome u tom trenutku, a imao je i neku muljacku kombinaciju sa menadzerima koji su isto imali neke procente. I bio je dogovor da se transfer podeli na 3 dela kad se Radonjic proda dalje. Deo menadzerima, deo Romi i deo Zvezdi. Od 12 miliona koliko je Marsej platio. Zvezda 2017. nije imala para da postavi novu travu na stadion, Krasnodar se zalio UEFI, nisu hteli da igraju na onoj livadi. Na severu je pola stolica falilo. Kakva 3 miliona za Radonju. A igraci ne da su bili u padu forme/karijere nego se mislilo da necemo treci u ligi da budemo. Dosao Vujadin iz Moldavije, Zule Stojkovic iz tima koji je ispao u trecu nemacku ligu, Bakula Jovicic za koga niko nije cuo do tad, Rodic koji je igrao za B tim Zenita i Borjan kao poluanonimni golman koji se sukljao po Radnickom iz Nisa i slicnim klubovima. Boaci na pozajmici iz Serije C. Edited November 7, 2023 by bejzbolka 2
samo_opusteno Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Just now, gone fishing said: čuj sklepan tim i igrači u padu forme, pa samo za radonjića ste platili tog leta 3 milke € po transfermarketu sve ukupno 5,3 milke €, pa imali ste u zadnjem derbiju skuplji tim od pfc, koji je sezonu pre uzeo duplu krunu, 17 : 15 milki € Dosao je iz Cuke kao propali talenat, nije tu Zvezda nista platila nego je po ugovoru od buduceg transfera deo imala Roma a deo sam igrac (menadzeri), pa se to verovatno broji kao 3 miliona. 1
Dimitrije Posted November 7, 2023 Author Posted November 7, 2023 Partizan je sve samo “nikad raspaliji”. Zaredjao 12 pobeda u ligi. Podseca na Zvezdu u prvoj godini Milojevicevog mandata. Bice sampioni. 2
bejzbolka Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Pa zato sto je liga takva kakva je. Videli smo protiv Nordsjelanda sve.
Recommended Posts