Gutterball Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 15 minutes ago, roux senyurt said: mislim da je kanga izgubio loptu kod njihovog gola Moguće da nisam dobro video, bio sam siguran da vidim onaj Kangvin lagani kas iza njihovog igrača koji daje gol. U svakom slučaju ovo za neodgovornost pozadi ostaje, hiljadu puta sam ga video kako lagano trčkara umesto da bar proba da isprati igrača... 1
Dimitrije Posted November 4, 2023 Author Posted November 4, 2023 13 minutes ago, roux senyurt said: mislim da je kanga izgubio loptu kod njihovog gola Mislim da je to ipak bio Kangva. Blizu aut-linije. Sada kada Kosta Nedeljkovic pokazuje da moze da igra desnog beka na zadovoljavajucem nivou, mozda bi mogli da predjemo na sistem sa cetvoricom u zadnjoj liniji. Imamo petoricu stopera (Dragovic, Djiga, Spajic, Degenek, Milunovic). Na bekovima imamo Nedeljkovica, Rodica, Nikolica plus Degenek moze da igra desnog beka. To nije neki izbor ali bolje nego kada igramo sa ving-bekovima tipa Mijailovic ili Mitrovic. Koristiti Mijailovica kao zadnjeg veznog kao prosle godine, pogotovo u utakmicama sa jacim timovimna kada se branimo. Sve ovo moze da stabilizuje odbranu, sto s druge strane mozda olaksa napadacima da igraju bez pritiska da cemo da primimo gol. 2
nahbar Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 3 hours ago, John Coltrane said: Mogao bi neko sa moderacije da malo prebaci ovo na topik o politici, pustite nas da ovde pišemo o fudbalu. Potpis
samo_opusteno Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Borjan dosao da podrzi "kada je najteze", njegove reci. Znaci presao je preko toga sto je oteran i pojavio se. A ovde neki ljudi ismevaju konstatacije da je veci lider od Dragovica.
booyaka Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Čitam i ne verujem, da li je normalan taj čovek 1
Dankan Ajdaho Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 3 hours ago, elementary said: Spajić je igrao pre njih u našem dresu ,verovatno taj neki fazon. Ovaj Abubakar je jak kao zemlja ,spasio ih par puta ,najbolji im je igrač . Njega sam zapazio još ranije, veoma dobar igrač, trebalo bi ga ispratiti.
samo_opusteno Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 47 minutes ago, John Coltrane said: Reci mi da se zajebavaš?! Ne zajebavam se, mislim da je Borjan mnogo veci lider od Dragovica a u svoju odbranu prilazem i rezultate pod oba kapitena. Ne mora to da bude presudno ali smatram da Dragovic uopste nije lider, pa jeste li ga slusali kada prica? Stidljiv, povucen. Dali su mu traku da ga ubede da ostane. 3
Ratamahatta Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 A i nema broj od picerije i trubaca pa uvek mora Katai da zove. Sad ni Katai skoro ne igra, nadrkan je pa nece da zove i onda se ni ostalima ne igra 4
hrkljush boys_2 Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 13 hours ago, elementary said: Spajić je igrao pre njih u našem dresu ,verovatno taj neki fazon. Ovaj Abubakar je jak kao zemlja ,spasio ih par puta ,najbolji im je igrač . En je jak, em brz, u jednom duelu sa Bukarijem, na sirokoj ledini, uspio mu isparirati u sprintu. U svakom slucaju interesantan igrac. 1
Jesper23 Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 (edited) 23 hours ago, hrkljush boys_2 said: En je jak, em brz, u jednom duelu sa Bukarijem, na sirokoj ledini, uspio mu isparirati u sprintu. U svakom slucaju interesantan igrac. Radnik ima sasvim solidnu odbranu, njih jebe neefikasnost, samo 7 golova su dali. Inače, i pored svih nevjerovatnih promašaja mi smo najefikasnija ekipa u takmičenju. U nekim mečevima je nedostajalo sreće a u nekim mečevima je nedostajalo koncentracije. I dalje mi nisu jasne ove silne promjene pozicija, rotacije su ok zbog održavanja svježine, ali promjene pozicija, stvarno mi to nije jasno. Mi smo jednu pobjedu u LŠ daleko od totalne dominacije, stvarno mislim da nam treba taj jedan okidač, rasterećenje i da će to uskoro doći. @Ted Vezano za Bahara, znaš kako poslovni odnos posmatram striktno ogoljeno dok god dvije strane zahtjevaju ispunjenje ugovornih obaveza. Isto tako mislim da je ok da igrač neće da nastupi ako nije primio platu. Podršku je dobio, da je neki domaći trener na njegovom mjestu odavno bi dobio nogobulj. Čisto da se razumijemo, Bahara treba kritikovati, ali ga ne treba otjerati. Rado bih žrtvovao i jednu godinu, jednu titulu, ako bi nam to donjelo napredak u igri, a mislim da to sa Barakom možemo uraditi. Naš je problem i to instant rješenje i instant zahtjevi, doduše treba istaći da ima i 10 puta jači sastav od konkurencije. Edited November 6, 2023 by Jesper23 1
red star forever Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Ne znam o kakvom čekanju i strpljenju dok Bahar stvori igru zapravo mislimo? Valjda je jasno da je on ovdje privremeno i da će otići čim stigne prva bolja ponuda - i šta onda? Imala je Zvezda i neki sistem igre pod Milojevicem, pa Stankovićem, pa drugim Milojevicem.. i skoro svaki put se naša igra drastično mijenjala. I tako je od kada ja pratim Zvezdu, nikada Zvezda nije imala neki izgrađeni identitet po tim pitanju. Tako da mi sada nije jasno šta tačno očekujemo ako bi sada čekali Bahara da stvori igru, da žrtvujemo titulu itd.
pantelia Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 (edited) Naravno da je jebeni Haland nasao da sad da se povredi kad je trebalo da natrpa mlade momke Edited November 6, 2023 by pantelia slovo 1
samo_opusteno Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Ma to sa zrtvovanjem jedne sezone da bi Bahar napravio igru je teski nonsens. Kad zrtvujes jednu sezonu (izgubis titulu) nemas garancija sta ce biti posle, koliko ces love imati, ko ce otici, doci... Lider Dragovic je jedva ubedjen da ostane i sa obezbedjenom LS, ne verujem da bi ostao ako se izgubi titula kao ni Bukari, Hvang... Pritom, sta nam donosi izgradjena Baharova igra? Da naredne sezone uzmemo titulu pa da mozda udjemo u LS one tamo sezone gde ni sa izgradjenom igrom nemamo sanse protiv najjacih, kao Baharov Makabi (1-7 protiv Benfike). To su zamajavanja ljudi koji su mu od pocetka dali kredit pljujuci imaginarne batadjoriste pa da ne priznaju zajeb da se stvar ne odvija po planu dali bi mu da izgubi titulu da bi je ponovo osvojio.
Recommended Posts