elementary Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Podrška Baharu ,jedino on da udje i da da gol jbt. Ovo je sramota šta promasujemo . Trebali bi na svakoj po 5 komada laganih da dajemo i onda primimo autogol ili evrogol. 3
Milosh76 Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Ovo su bas amaterski primasaji... Vise Kangve nego Bukarija.
elementary Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Sad jedino i penal da promasimo ,šta se dešava sasvim realno . 1
elementary Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Ovaj gol je naša sezona ,samo je ušao na kraju . 3
beeva Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Treba naci nekog hodžu da vidi ima li kakav zapis gdje unutar stadiona. 3 2
hrkljush boys_2 Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 (edited) Nije mogla ljepse uci sa penala nego ovako, pa nek se ona klosarcina napije jos malo vode. Nevjerovatna neefikasnost nas muci, kakvu ja za ovih 40ak godina pracenja fusbala nisam vidio. Podrska za Baraka! Edited November 4, 2023 by hrkljush boys_2 3
Dimitrije Posted November 4, 2023 Author Posted November 4, 2023 Primljen gol, promasene sanse, pojedini igraci dosta zabrinjavaju. Ne znam sta je gore, da li da gledamo kako Mitrovic juri sa loptom kao muva nez glave i onda centrira na krov ili Luciceva besmisleno zalamanje nakoin cega sledi gubitak lopte. Neverovatno je da Hvang pred kraj utakmice pravi nepotreban faul na nasoj polovini odakle protivnik moze opasno da zapreti iz prekida. Afrikanci po obicaju pocnu motivisano ali oko 60.-70. minuta koncentracija im negde odluta. Pohvale za Kostu Nedeljkovica i Jovana Mijatovica.
samo_opusteno Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Ovo je bila jos jedna Jsl muka ovaj put protiv poslednje ekipe na tabeli. Surdulica je izgubila za vikend od S. Mitrovice u kupu, a i inace zamislite koliko je slaba poslednja ekipa nase lige. Dzaba "konstruktivni dijalozi", pisma upozorenja, ovo nije to. Hajde da se nadamo da mogu nesto protiv Rb pa da ce kao to prelomiti sezonu, ali ovo je osma ili deveta Jsl utakmica u nizu u kojoj se strepi do poslednjeg trenutka i ekipe se vise ne plase, sada svi idu na bodove jer smo ranjivi.
Gutterball Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 1 hour ago, elementary said: Ovo ubacivanje Kangve mi mirise na tandem Kangva-Hwang protiv Lajpciga. 1 hour ago, FPLS said: Fino igra Kangva, mozda je i nepravedno skrajnut (kao i Degenek), mesec i po dana nije video terena. 51 minutes ago, samo_opusteno said: Ovaj potez Kangve i centarsut je bojim se visa matematika za Stamenog. Mora ovaj momak da igra. Ne znam, meni je on previše neodgovoran defanzivno čak i za ovu ligu, a kamo li za LŠ. Jel kod njihovog gola on izgubio loptu, i onda trčkarao lagano nazad? A ima i ovo što Dimitrije kaže, kao da ne može da drži koncentraciju sve vreme dok je na terenu... 1
roux senyurt Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 5 minutes ago, Gutterball said: Ne znam, meni je on previše neodgovoran defanzivno čak i za ovu ligu, a kamo li za LŠ. Jel kod njihovog gola on izgubio loptu, i onda trčkarao lagano nazad? A ima i ovo što Dimitrije kaže, kao da ne može da drži koncentraciju sve vreme dok je na terenu... mislim da je kanga izgubio loptu kod njihovog gola
Recommended Posts