Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Preterujete. Da ga Bahar ne zeli Vujadin ne bi bio u strucnom stabu, pokazao je Izraelac vec da nema ni trunku problema da skloni onog ko mu ne odgovara. Ceo strucni stab nam je sastavljen od stranaca, potreban je neko od domacih da napravi konekciju izmedju strucnog staba i domacih igraca, narocito ovih mladjih. On ce, naravno, imati nula uticaja na strucne stvari, njegovo je da vodi igrace u futing i da pokazuje koje fizicke vezbe se rade, eventualno da nasi klinci imaju nekog u strucnom stabu sa kim mogu "drugarski" da porazgovaraju. Jedan od Baharovih kvaliteta, sudeci po izjavama ljudi iz Izraela koji prate njegov rad, je da pravi veoma dobru atmosferu u ekipi i da igraci hoce da poginu za njega. Ako je ostavio Vujadina verovatno je procenio da ce od njega imati koristi na tom planu a ne stetu. Ono sto je sigurno je da Izraelac ne jebe zivu silu, da ga nije hteo u ekipi Vujadin ne bi bio u ekipi.

Takodje, zaboravljate da igraci Zvezde nisu matore drtine od po 50 godina sa PPP-a koji dobro znaju ko su Dule i Vujadin pa pizde sto je mladji ostao u klubu kao deo strucnog staba, najveci deo su klinci koji tek pocinju da stasavaju. Za ove klince Dule Savic je legenda Zvezde a Vujadin stariji kolega i bivsi kapiten koji ce da im prodaje price partizanke o velicini kluba i slicno a oni ce da gutaju te price otvorenih ustiju. I ja bih voleo da je umesto Vujadina u toj ulozi Sokrat ali ti klinci razmisljaju tako kako razmisljaju, mi razmisljamo onako kako mi razmisljamo. To su dva razlicita sveta.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

Ja se zajebavam, ali u pravu si. Uvek je tu neko “iz kluba” ko nije deo dolazeceg tima trenera - za svaki slučaj. Na stranu moje mišljenje o njegovom ocu, ipak mi je bio legenda koga sam upoznao kao klinac.

• +1 1
Posted
2 hours ago, John Coltrane said:

Mogao je početi sa omladincima npr.

Jel? Pa posle se pitate, otkud ovako vrljave generacije i niko ni za qrac? :D

Posted
2 hours ago, sasha said:

Imaš ovde torent, komentar na ruskom, 6 GB, ali brzo skida, naravno zavisi od neta.

https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6382531

Meni inače radi i ovo što je postavljeno na youtube, probaj možda neki vpn da staviš

Stavio da se skida. :)

Ustvari me je zainteresovalo šta se ovde pisalo o igri & kako onaj 15minutni hajlajts nisu prava slika tekme. To moram da vidim.

• +1 1
Posted

Sama ideja da Vujadin Savic bude u strucnom stabu je besmislena.  Momak nikada nije pokazivao fudbalsko znanje i inteligenciju koja bi ga kvalifikovale za potencijalnog trenera.  On je u Zvezdi jer je sin oca koji je ostavio dubok trag u klubu dok je bio aktivan fudbaler.  To bi jos i mogao da progutam, da otac i sin nisu olicenje onoga sto je po meni tamna strana srpskog drustva: primitivni nacionalizam, anti-gradjanski i anti zapadnjacki politicki stavovi, netrpeljivost prema LGBTQ populaciji, promovisanje prvoslavlja koje ima malo veze sa duhovnoscu a mnogo sa nacionalizmom, opsesivna putinofilija i rusofilija,  Ukratko, Savici su profil ljudi po zelji danasnje srpske vlasti.  Zato se bojim da je forsiranje Vujadina Savica u strucnom stabu politicki danak koji klub mora da placa.  Nije im dovoljno sto jedan takav sedi u kancelariji i vedri i oblaci u klubu, nego moraju jednog da imaju i u svlacionici.  Razlika je samo sto je onaj sto sedi u kancelariji poznavalac posla kojim se bavi, a ovaj u svlacionici je tabula raza.

• +1 4
  • -1 1
Posted
23 minutes ago, Dimitrije said:

Sama ideja da Vujadin Savic bude u strucnom stabu je besmislena.  Momak nikada nije pokazivao fudbalsko znanje i inteligenciju koja bi ga kvalifikovale za potencijalnog trenera.  On je u Zvezdi jer je sin oca koji je ostavio dubok trag u klubu dok je bio aktivan fudbaler.  To bi jos i mogao da progutam, da otac i sin nisu olicenje onoga sto je po meni tamna strana srpskog drustva: primitivni nacionalizam, anti-gradjanski i anti zapadnjacki politicki stavovi, netrpeljivost prema LGBTQ populaciji, promovisanje prvoslavlja koje ima malo veze sa duhovnoscu a mnogo sa nacionalizmom, opsesivna putinofilija i rusofilija,  Ukratko, Savici su profil ljudi po zelji danasnje srpske vlasti.  Zato se bojim da je forsiranje Vujadina Savica u strucnom stabu politicki danak koji klub mora da placa.  Nije im dovoljno sto jedan takav sedi u kancelariji i vedri i oblaci u klubu, nego moraju jednog da imaju i u svlacionici.  Razlika je samo sto je onaj sto sedi u kancelariji poznavalac posla kojim se bavi, a ovaj u svlacionici je tabula raza.

Taj sto sedi u kancelariji je deset puta veci debil i dunster od ovog sto je u strucnom stabu, samo je bio nemerljivo veci igrac. 

A to da neko iz vrha srpske vlasti naredjuje Baharu da drzi Vujadina u strucnom stabu je potpuna besmislica. Ako uopste ima ista od toga najvisa instanca je Terzic.

Posted

U kancelariji se odnosilo na Terzica.

• +1 1
Posted

Nisam uopste mislio da neko iz vrha srpske vlasti diktira sastav strucnog staba.  Mislio sam da je Terzic predlozio Baharu Savica kao momka koji je popularan medju domacim igracima a koji ujedno nece da se mesa u Baharov posao.  E, sad sto je Terzic predlozio momka po kroju srpskog rezima to se i ocekivalo.  I Terzic je jedan od njih.  Nece valjda da predlozi Mirka Poledicu ili Nemanju Vidica ili nekog takvog.

Posted (edited)
1 hour ago, Dimitrije said:

U kancelariji se odnosilo na Terzica.

My bad. Mislio sam da govorite o cestitom Duletu Saveljevu devojacko Savic.

Edited by harper
Posted
1 hour ago, Dimitrije said:

Nisam uopste mislio da neko iz vrha srpske vlasti diktira sastav strucnog staba.  Mislio sam da je Terzic predlozio Baharu Savica kao momka koji je popularan medju domacim igracima a koji ujedno nece da se mesa u Baharov posao.  E, sad sto je Terzic predlozio momka po kroju srpskog rezima to se i ocekivalo.  I Terzic je jedan od njih.  Nece valjda da predlozi Mirka Poledicu ili Nemanju Vidica ili nekog takvog.

Ma, Vujadin je jedini koji hoce to da radi, da bude mali od palube. Nece valjda Milijas da istrcava krugove na treninzima sa igracima, on to nije radio ni dok je igrao fudbal.:D

• +1 1
  • Haha 4
Posted

I meni je pao Milijas na pamet, ali Milijas je, dok je bio deo strucnog staba u Zvezdi, malo vise radio na sticanju treneraskog znanja i iskustva od pukog istrcavanja krugova.  Tako da sumnjam da bi da je kojim slucajem ostao u Baharovom timu bio "Yes Sir" tip saradnika.  Zato je Vujadin dobar za posao koji mu je namenjen jer on cak ne zna ni da kaze: "Yes Sir".

Posted
17 minutes ago, Dimitrije said:

I meni je pao Milijas na pamet, ali Milijas je, dok je bio deo strucnog staba u Zvezdi, malo vise radio na sticanju treneraskog znanja i iskustva od pukog istrcavanja krugova.  Tako da sumnjam da bi da je kojim slucajem ostao u Baharovom timu bio "Yes Sir" tip saradnika.  Zato je Vujadin dobar za posao koji mu je namenjen jer on cak ne zna ni da kaze: "Yes Sir".

Ma, nema veze Vujadin ni sa cim, nego kad nema nesto krupnije da se pljucne onda hajde da se bavimo i onima koji postavljaju cunjeve za trening. Ako nam je to najveci problem u klubu super nam je.

Posted (edited)
1 hour ago, harper said:

Ma, nema veze Vujadin ni sa cim, nego kad nema nesto krupnije da se pljucne onda hajde da se bavimo i onima koji postavljaju cunjeve za trening. Ako nam je to najveci problem u klubu super nam je.

Objektivno, Vujadin u strucnom stabu nije nikakav problem.  S druge strane, meni licno, Vujadin, a pogotovo njegov otac, su neprihvatljivi zbog njihovih politickih i drustvenih stavova koje ja vidim kao ekstremne a koje Dule Savic veoma cesto ima priliku da propagira u svojim javnim nastupima na TV.  (Meni nije jasno kako je taj covek ima toliko medijsko prisustvo i priliku da iznosi svoje nakaradne ideje, osim ako su na medijima na kojima se pojavljuje takve ideje pozeljne.)

Edited by Dimitrije
Posted
22 minutes ago, Dimitrije said:

Objektivno, Vujadin u strucnom stabu nije nikakav problem.  S druge strane, meni licno, Vujadin, a pogotovo njegov otac, su neprihvatljivi zbog njihovih politickih i drustvenih stavova koje ja vidim kao ekstremne a koje Dule Savic veoma cesto ima priliku da propagira u svojim javnim nastupima na TV.  (Meni nije jasno kako je taj covek ima toliko medijsko prisustvo i priliku da iznosi svoje nakaradne ideje, osim ako su na medijima na kojima se pojavljuje takve ideje pozeljne.)

Meni je neprihvatljiva kompletna uprava minus Marko Marin pa nikom nista, slegnes ramenima i teras. Odavno sam prestao da razmisljam o tome da bih mogao da nastavim da gledam igrace i utakmice. Matori smo mi da imamo iluzija o upravama i vlasnicima klubova. Polovinu najbogatijih klubova na svetu, ako ne i vise, drzi najgora svetska olos, diktatori, tirani, tajkuni u najmanju ruku sumnjivog porekla, spekulanti koji su ojadili i unistili na hiljade porodica, kriminalci svih boja i dezena. Ako mogu to da ignorisem mogu i jebenog Vujadina Savica i njegove fantazije o Rusiji i Putinu.

Ne treba valjda da naglasavam da se slazem sa vasim opisom Dusana Savica. Zatucana protuva koja za sebe misli da je cudo univerzuma. Nije mu smetao zapad na kojem je zaradio pare dok je zaradjivao, sad kad je dosmrdeo u Beograd setio se da je veliki Sloven i pravoslavac. Puna je Srbija takvih "novcanik u Nemacku, srce u Rusiju" foliranata..

• +1 4
Posted

u normalnoj zemlji, za razmisljanja od zivotnog znacaja gospodina duleta ne bismo znali, jer ga niko ne bi nista ni pitao izvan fudbala. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...