Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Da, mnogo se po meni ističe to navikavanje, uigravanje itd. Kao da ostali klubovi u ligi imaju savršeno uigrane timove koji su godinama zajedno i koji po budžetu i individualnom kvalitetu mogu da se porede s nama.

Meni to stvarno ne pije vodu. 

Posted

Potpuno drugacije okolnosti od ovoga danas. Zenga je ispao od drugoligasa u evro utakmicama ako cemo tjerati u sitna crevca.

Posted
1 hour ago, red star forever said:

Da, mnogo se po meni ističe to navikavanje, uigravanje itd. Kao da ostali klubovi u ligi imaju savršeno uigrane timove koji su godinama zajedno i koji po budžetu i individualnom kvalitetu mogu da se porede s nama.

Koji ostali klubovi u ligi-oni što od 90min 85% vremena provedu ležeći na travi? Klubovi kojima je mrtvi bunker sve i sva u duelima protiv Zvezde i Partizana.

Bahar je uneo osveženje u našu igru kao niko u zadnjih x godina. Posle prvih pripremnih mečeva se naziralo šta traži od igrača i u kom sistemu želi da igra. Da li su kupovine krajem avgusta poremetile sve ili guranje/klupiranje nekih drugih igrača to ostaje samo u domenu nagadjanja, ali davati otkaz čoveku posle 2 loša teksta u "novinama" je budalaština.

Ponašanje huligana je samo surova relanost ne samo naše banana države, takve i gore stvari se dešavaju u najjačim ligama Evrope.

Dakle umesto davanja otkaza, ajde da pokažemo malo strpljenja i podrške. Siguran sam da, u ovom trenutku, ne možemo naći boljeg trenera koji bi zamenio Bahara, jer šta je najgore što može da nam se desi - da ne budemo prvaci u ovom besmislenom brlogu kojim suvereno vladamo, da ne uzememo i sedmu titulu za redom, da ne igramo LŠ i sledeće leto?!

Ja mislim da je najgore da oteramo sasvim pristojnog, stranog, iskusnog trenera, zbog -6 u odnosu na komšije i to posle manje od trećine odigranih mečeva.

• +1 6
Posted (edited)

Igre u Evropi su mi zadovoljavajuce, no domace prvenstvo mi se nikako ne dopada. Sa tolikom razlikom u kvalitetu, sve ispod 3-4 gola po mecu je neuspeh. Razumem da neki mec odigras lose, ili da te nece, no ovo do sada je previse. Mozes eventualno izgubiti u derbiju, no van toga je nedopustivo biti porazen. Ponajpre ne kapiram ovako losu realizaciju; kao da nema suterskih treninga uopste. 

Razumeo bih da Partizan ima jaci tim, no sa ovim odnosom snaga, ovakav zaostatak je nedopustiv.

Edited by Miljenko
Posted
2 hours ago, red star forever said:

bold1 je sustina...uigranost i dugotrajnost. Bahar je promenio bar 6 igraca u prvom timu od prosle sezone... Glazer, Nedeljkovic, Djiga, Hvang, Olajinka, Mijatovic,... od prosle utakmice. A tu dodaj i Krasa, Serifa.. i eto ti vise od pola tima koji nije uigran. I da se doda da je Bahar doneo potpuno novu filozofiju za nase igrace, pa i tu treba vreme da se nauce i uigraju

bold2   pare nikad nisu igrale fudbal, nego ovo sto sam ti boldirao pod 1.

Posted

Po meni Vozdovac moze da se oprosti, takva utakmica se desava. Moze i Cukaricki, jebiga, ne postoji mrtvija sansa od one koju je promasio Serif, sve bi verovatno bilo drugacije da je gol postignut tada.

Ali ovo sa TSC-om je bas izgledalo katastrofalno. Bukari u spicu protiv bunkera mi izgleda kao potpuno nerazumna odluka, jos u paru sa Olajinkom. Jos je dobio sansu da to ispravi kad se povredio Nedeljkovic, on uvodi mucenog Lazara Nikolica. Za tu utakmicu je odgovornost Baharova 100%. Takodje, nije mi jasna fascinacija Mickom na beku, cak i levom.

Igre u LS su sasvim zadovoljavajuce, steta za JB ovde. Ne treba ga smenjivati ni slucajno, iz hiljadu razloga.

• +1 4
Posted
13 minutes ago, pantelia said:

Takodje, nije mi jasna fascinacija Mickom na beku, cak i levom.

Vrlo jednostavno... NEMAMO NI DESNOG NI LEVOG BEKA... Rodic se raspada posle 15 minuta... Nedeljkovic je bio na dvojnoj registraciji u Graficaru, kao i Mijatovic... tako da...ili Degenek ili Mijailovic. Za razliku od Degeneka. Mijailovic je pokazao znake zivota, prosao cele pripreme. I eto ti razloga.

Posted

Pa ne znam bas koliko je resenje to sto stavljamo coveka koji beka nikad nije igrao. Defanzivni vezni igraci cesto postaju stoperi, ali nisam nikad cuo da su u 30-oj postali bekovi. 

Degenek nije prosao pripreme, a sta je sada s njim? I to takodje zameram Baharu. Na stranu sto nama igrac kao sto je Micko cesto fali u sredini terena, jedan krljac (jer Stamenic to nije).

Lepo je sto daje sansu Nedeljkovicu i Mijatovicu, steta sto Sljivic ne igra malo vise. Ni brata Kangve nigde nema vec mesec dana

Posted

Odlicno je resenje, posto mu je zadatak bio da ne prelazi pola i da izigrava desnog stopera. E sad, to sto je on gresio pa smo primili neke golove preko njega, to je druga prica.

Realno, nije imao koga drugog tu da stavi.

Sad ima Nedeljkovica, pa cemo videti sta ce biti

Posted

Stigla i nepismena preteća™ poruka u svlačionicu. Svakom po jedna ima na srpskom i na engleskom...

Posted
1 minute ago, *edited by mod said:

Stigla i nepismena preteća™ poruka u svlačionicu. Svakom po jedna ima na srpskom i na engleskom...

Detaljnije?

Posted

Verovatno onaj ostojin portal lupeta gluposti po obicaju

Posted (edited)

CRVENA ZVEZDA (4-1-3-2): Glazer - Nedeljković, Điga, Spajić, Mitrović - Kangva - Kanga, Ivanić, Kraso - Mijatović, Endiaj.

Nadam se da je Ivanic kapiten ovog tima.

Edited by Milosh76
Posted
5 minutes ago, Milosh76 said:

Verovatno onaj ostojin portal lupeta gluposti po obicaju

Ma 100%

Screenshot_20231104-164435.png

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...