ZokiAsov Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 3 minutes ago, Ros said: nismo isti grobari to ne bi nikad uradili Ma isti ste, nego je grobare murat rasformirao pa nemaju ni priblizno tu moc.
MiddleClass Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Nista, uzdamo se u Sumu, Scepakadabru i malog djavola Ljaju da vrate neizvjesnost prvenstvu u ponedeljak iako su gosti zavrsili prazne tribine.
Ratamahatta Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Sta ima veze, ako su pravi uspece da naprave sranje i u tekmi s praznim tribinama Spoiler 1
Jesper23 Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Odgovornost je na svima, prevashodno na upravi u kojoj sjede krimosi, a tamo im nije mjesto. Takođe ni navijačima nije mjesto u svlačionici, ali Srbija je zemlja čuda. Zatim trener koji nije u stanju da realizuje niti jednu zamisao, počinje bez špica, da bi potom uveo dva špica koja se sudaraju. Odgovornost je i na igračima, vidim da pominjete Rodića koji je bio skroz lijevo uz protivnika, zato što je Luča ostao na 40 metara od gola, veznjak koji bježi svojim čuvarima, kapiten koji gubi vazdušni duel na balon loptu koja leti 40 metara i Điga koji nikog ne čuva (čuvao Milovanovića kojeg je potom preuzeo Dragović) a on ostao u nekošenom. Klasična bezdušnost i nezainteresovanost. Na sve to dodati da je kapiten opet kiksao, a u stvari nije treboa dočekati kraj utakmice zbog onog starta sa dvije noge. 1
MocaVukotic Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Sad bi bila fora da se zvezda zali sto dragovic nije iskljucen, jer onda mozda ne bi primili gol, sudija direktno uticao na rezultat 1 3
Eleniko Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 39 minutes ago, MocaVukotic said: Sad bi bila fora da se zvezda zali sto dragovic nije iskljucen, jer onda mozda ne bi primili gol, sudija direktno uticao na rezultat to sam gore i napisao, bolje bi prošli sa crvenim
dragance Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Više je nego očigledno da je puklo na relaciji igrači-stručni štab. Šta je razlog tome verovatno nećemo nikada saznati, ali vreme je za rastanak. Pošto ne možemo promeniti celi igrački kadar, lakše je promeniti trenera i ekipu. Ne mislim, tj ne znam da li je krivica Bahara, ali odlazak je neminovan. Neka vrate grofa, makar kao VD.
radisa Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 (edited) Boga mi, posle razgovora™ sa delijama, može da bude i ne samo odlazak nego malo i da se UEFA pozabavi dešavanjima u klubu... Barak malo preti da će razgovor™ sa najvernijima da prijavi kod UEFA... Edited November 2, 2023 by radisa 1
booyaka Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 1 minute ago, radisa said: Boga mi, posle razgovora™ sa delijama, može da bude i ne samo odlazak nego malo i da se UEFA pozabavi dešavanjima u klubu... Barak malo preti da će razgovor™ sa najvernijima da prijavi kod UEFA... Izvor? 1
Dimitrije Posted November 2, 2023 Author Posted November 2, 2023 8 minutes ago, booyaka said: Izvor? Danas. I izgleda ne preti samo Bahar nego i neki igraci. Zato je i odrzana hitna sednica uprave u odsustvu Terzica. 2
dragance Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Danas je spao na tabloidne grane. Nemaju saznanja, već nagadjaju.
Milosh76 Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Koje su sanse da Danas ima bilo kakve izvore u FKCZ? Osim ako im izvor nije Barak ili neko iz njegovog strucnog staba, sanse da je neko od domacih su nikakve. A spekulacije su uvek moguce... Videcemo uskoro da li se nesto menja ili ne...dolazi i ta pauza u novembru, odmah posle Lajpciga koji je za 5 dana.
bejzbolka Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Nekad se jedva cekala svaka Zvezdina utakmica, sad se jedva ceka reprezentativna pauza. 1
Recommended Posts