Dankan Ajdaho Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 1 hour ago, Milosh76 said: 1) zato sto igra rovit i nema snage da igra krilo, a u Evropi igra tog drugog napadaca 2) zato sto nemamo zadnjeg veznog, a Stamenic van forme manje smeta malo napred nego kao zadnji vezni, pa ih je rotirao. Ako je već tako i Stamenić toliko van forme, imaš Kangu na klupi, koji na mestu polutke u svako doba dana i noći daleko korisniji.
bejzbolka Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 6 hours ago, Ted said: bićete prvi ili drugi, verovatno prvi, i igrati kvalifikacije za LŠ. odatle valjda može da se ide u LE a ne LK. koliko mi je poznato sledeće sezone imamo da dva mesta u kvalifikacijama, a strmopič usled očajnih rezultata ove sezone će se videti za dve sezone. a bez zezanja, čak i igranje Lige konferencija moglo bi vam doneti mnogo više koristi nego što mislite. naročito u pogledu koeficijenta, a da ne pominjem mogućnost da se dogura dalje i na proleće. ako Romi i Fejnordu nije problem da igraju, što bi bilo vama. sve ovo sa sportskog aspekta. sa finansijskog bolje je da igraš grupe LŠ i izgubiš sve 8-0, nego da čuda praviš po Ligi konferencija. čisto sportski, verovatno bi radije gledali Zvezdu u 1/2 ili 1/4 LK, nego kako zauzima poslednje meso u grupi LŠ ili se muči kao Isus protiv mnogo jačih od sebe. elitnom fudbalu teško da može bilo ko od naših da se priključi, a najavljene promene sistema takmičenja to će verovatno učiniti još težim. Mi bez igranja u najmanju ruku Lige Evrope, moramo da prodamo ceo tim, jer necemo imati cime da placamo ovaj sastav sa ovakvim platama. Bahar nije sposoban da nas izvede iz ovoga, prosto se vidi da covek ne zna, ispodprosecan je trener i za nase uslove. Mi derbi ne mozemo dobiti, nema trika. A pre derbija cemo prosuti jos bodova, tako da ce biti nebitno i da dobijemo.
sigurnost Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Šta je problem da izgubimo ili igramo nerešeno, da jedne godine ne budemo prvi? Meni je veći problem što Rodić, Nikolić, Ndaje... imaju mesto u timu. 1
sigurnost Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 10 hours ago, Dankan Ajdaho said: Neke stvari ne razumem, koncepcijski. Zašto Bukari igra van svoje pozicije? Zašto je Stamenić na mestu polutke a Hvang igra zadnjeg veznog, a ne obratno? Za gol je direktan krivac Dragović, kome je čovek na 16 metara balon spustio u pas svom igraču za gol, a da mu ovaj nije ni zasmetao. Ne postoji ozbiljan štoper kome se to dešava tako lagano, naročito u toj fazi meča. Gde je bio Rodić?
bejzbolka Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 2 minutes ago, sigurnost said: Šta je problem da izgubimo ili igramo nerešeno, da jedne godine ne budemo prvi? Meni je veći problem što Rodić, Nikolić, Ndaje... imaju mesto u timu. Problem je sto se ne vidi kuda ovo vodi, osim pravo u propast. Da je ovo neki ultra podmladjen tim, sa nekom decom, pa da se kaze imamo dugorocan projekat. Ne, ovo je tim pun preplacenih igraca, koji ne postoje na terenu, koji gube od dece iz Vozdovca i drhte na 2:1 na Marakani protiv Javora. Pritom svi ti igraci ce otici iz kluba ako ne budemo prvi jer necemo imati para da ih placamo.10 godina nismo losije igrali nego sad.
red star forever Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Znam da se mnogi ne slažu, ali Deki je mnogo bolje vodio tim i nismo ga smjeli izgubiti. 1
bejzbolka Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Deki je imao vrhunske rezultate. Ljudi su hejtovali Dekija iz totalno nefudbalskih razloga. Vise se pricalo o nekim zgradama po Slaviji, smrkanju i glupostima, a ne o tome sto je igrao dva puta prolece u Evropi i uzeo dve duple krune.
Ratamahatta Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Sta zna narod, skroz pogresni prioriteti 6
Eleniko Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 bolje bi prošli da je bio crveni, sudija nas pokrao 2
bejzbolka Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 32 minutes ago, Ratamahatta said: Sta zna narod, skroz pogresni prioriteti Meni je prioritet kad gledam Zvezdu igra i rezultat. Igrace i trenere necu ni da zenim, ni da usvajam, tako da mi je nebitno sta rade u slobodno vreme, za koga glasaju i sa kim se druze. Da je 1991. postojao internet Binic bi bio proglasen za gardistu i oberseljacinu, Savicevic i Prosinecki za neradnike, a Ljupko Petrovic za batadjoristu koji igra bunker protiv Marseja.
copkillah Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: 1 fenomenalna liga Grobarska Informativna Agencija je otkrila da je gospođica koja je tu bila na VAR-u, Džajina snajka
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 ovo je u rangu šimunićevog starta nad sulejmanijem samo 30 metara bliže golu
Ratamahatta Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 2 minutes ago, bejzbolka said: Meni je prioritet kad gledam Zvezdu igra i rezultat. Igrace i trenere necu ni da zenim, ni da usvajam, tako da mi je nebitno sta rade u slobodno vreme, za koga glasaju i sa kim se druze. Da je 1991. postojao internet Binic bi bio proglasen za gardistu i oberseljacinu, Savicevic i Prosinecki za neradnike, a Ljupko Petrovic za batadjoristu koji igra bunker protiv Marseja. Da je 1990. postojao internet igrali bi Kaludjerovic, Vasilijevic, Momcilovic, Cula, Mrkela i lazni Murinjo 1 2
Recommended Posts