roux senyurt Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 naravno, ne stavljam ih u istu kategoriju, ovo je vise kao odgovor na kritiku nezahvalnih navijaca. meni je licno borjan jako simpatican, imao je fantasticnih partija u zvezdi, ali sada gledam u glazera, poredim ga sa prethodnikom i zelim da bude bolji. miloje takodje, izgleda da se radi o finom coveku, verovatno solidnom treneru, ali nije me odusevljavala igra njegove zvezde i drago mi je sto nije vise trener. @harper 2
Popular Post warp Posted July 5, 2023 Popular Post Posted July 5, 2023 3 hours ago, samo_opusteno said: Ovaj post kao da si pisao da uzmes sto vise lajkova. Igrali smo mi fudbal i pod Stankovicem ali ok, pohvalno je sto uzimas sezonsku makar je takav vid elitizma i gloryhuntinga meni odbojan. Spadam u kategoriju 50 plus, pa mi jurenje lajkova po forumu ne spada u top 10 životnih prioriteta, Takođe taj "glory hunting" podrazumeva da je čovek nadmašio prethodne trenere rezultatima u Evropi i na domaćem terenu od čega smo za sad daleko, Taj "glory" bi se onda sveo na način kako je odigrano ovih 90 min, čime si implicitno i sam priznao da je drugačije u odnosu na prošle trenere. Mislim da je neka sledeća stepenica ka kojoj Zvezda kao klub ide povremen prolazak grupne faze LŠ (ne znam da li če to biti teže ili lakše po novom sistemu od sezone 24/25) ili neko 1/4 finale LE što mislim da je težak ali ne i nedostižan cilj...Ako želim da verujem da je ovo moguće sa igračima koji ne nabijaju loptu na palac, trenerom koji čini se živi za fudbal, i pomoćnicima koji skaču na svaku sitnicu da ukažu na neke nedostatke, onda verovatno i jesam elitista, to priznajem.... P.S. Da bi i od tebe iskamčio neki lajk iskreno ću reći da je preporod Crvene zvezde počeo onog trenutka kad je Borjan skinuo 3 ili 4 sigurna gola u Pragu u nadoknadi vremena u prvoj bitnijoj utakmici Miloja u Evropi i to je fakat koji nikad ne treba da se zaboravi, kao što je osvajanje Kupa Šampiona počelo nekoliko godina ranije i plesom Bore Cvetkovića i Žarka Đurovića one večeri po zaleđenom terenu protiv Reala u Bg. 10
roux senyurt Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 5 minutes ago, Medusa_trip said: Ima li negde na netu cela tekma sa Zenitom? 1
John Coltrane Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 6 hours ago, Hamlet Strašni said: Vujadin je na klupi juče bio… Već sam to napisao prošle sezone, ali moram ponoviti - šta li Dragović može naučiti od trenera Vujadina? 1
roux senyurt Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 59 minutes ago, Medusa_trip said: Kaže Video Unavailable. :( cudno, meni radi
Meduzalem Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 3 minutes ago, roux senyurt said: cudno, meni radi Nema veze, pojaviće se negde već... Tnx, u svakom sl. 1
fandorin Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 1 hour ago, John Coltrane said: Već sam to napisao prošle sezone, ali moram ponoviti - šta li Dragović može naučiti od trenera Vujadina? Štošta. Kako je Piksi od Dostanića učio tehniku izvođenja slobodnih udaraca kod Batađore u višoj trenerskoj. 6
sasha Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 1 hour ago, Medusa_trip said: Ima li negde na netu cela tekma sa Zenitom? Imaš ovde torent, komentar na ruskom, 6 GB, ali brzo skida, naravno zavisi od neta. https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=6382531 Meni inače radi i ovo što je postavljeno na youtube, probaj možda neki vpn da staviš 1
dragance Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 1 hour ago, John Coltrane said: Već sam to napisao prošle sezone, ali moram ponoviti - šta li Dragović može naučiti od trenera Vujadina? Vukadin je tu zbog Duleta. Uhljeb. 1
John Coltrane Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 Just now, dragance said: Vukadin je tu zbog Duleta. Uhljeb. Ma sve je jasno, nabija staž za polaganje i licence, samo deluje mi apsurdno… Mogao je početi sa omladincima npr. 1
dragance Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 Zato samo strani treneri ili oni koji su naučili zanat van dolaze u obzir.
Dankan Ajdaho Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 2 hours ago, John Coltrane said: Već sam to napisao prošle sezone, ali moram ponoviti - šta li Dragović može naučiti od trenera Vujadina? Kako se postavljaju čunjevi na treningu. 4
dragance Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 Nisam siguran ni u to. Osim ako mu neko ne nacrta. 2
Recommended Posts