Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Milosh76 said:

Imali smo 200 sansi bukvalno i jedva uboli... Ovi dve polusanse i 2 suta u okvir i 1-1... Prosto neverovatno

Gledao sam prvo poluvreme, imali smo jednu sansu Lucica. Oni imali bolju sansu. Stamenicevo prisustvo na terenu nije kao i obicno znacilo nista. Desnog beka ne bih komentarisao. 

Mislim da ce Bahar da leti, nema pojma. Svaka utakmica je patnja a do juce je i Cokna ovakve gazio 3-4 razlike. 

Posted
3 minutes ago, Milosh76 said:

Imali smo 200 sansi bukvalno i jedva uboli... Ovi dve polusanse i 2 suta u okvir i 1-1... Prosto neverovatno

To je verovatno jer se desava u svakoj utakmici.  Postalo je pravilo da tesko dajemo golove i da ih lako primamo.  Bilo bi neverovatno da je obrnuto.  Nema dovoljno loseg tima u nasoj ligi da ne moze da nam zabode gol a ponekad i otme bodove.

Posted

Ovaj Lučić mi ne bi igrao do kraja sezone 

• +1 1
Posted

Sto pre smena ovog dunstera. Bicemo treci.

• +1 1
Posted
6 minutes ago, Milosh76 said:

prvi put kad sam gledao TSC, bilo je na stadionu Partizana, za vreme Savino. završilo 1-1. oni su dali gol bukvalno u prvom napadu, mislim da minut nije prošao. mi smo izjednačili do kraja prvog, imali 150 šansi do kraja, ostalo je 1-1. naravno, počeli su da odugovlače od 2. minuta utakmice

Posted
4 minutes ago, samo_opusteno said:

Cokna ovakve gazio 3-4 razlike

MiMi veze nema sa fudbalom... Ovde bar pravimo sanse, a MiMi je trener nivoa onog retarda Jankovica i slicnih neznalica

• +1 1
Posted

Jos bih se slozio da je Milos Milojevic los trener, ali deluje da je Bahar u Zvezdi pokazao manje od Milojevica.  Milojevic je kada je preuzeo tim bar sacuvao bodovnu prednost i cak je uvecao.  Nije izgubio ni jedan mec u domacim takmicenjima i osvojio duplu krunu.  Baharov tim je na 12 utakmica izgubio 7 bodova i primio 11 golova, prakticno ispao iz trke za titulu na polovini jesenje sezone.  Kada se to poslednji put desilo?

Posted

I da, ovo sto sada na papiru nikada jaci kiksamo svako malo i mucimo se sa svima je dokaz, crno na belo, da dominacija iz proslih sezona nije bila zbog nekakvih sklanjalica nego jer smo bili jaki kao zemlja. Imali sampionski mentalitet. 

Dzaba ti i skupa pojacanja ako nemas sampionski bazdaren tim, ocigledno da nam se niko ne sklanja. 

To je jos jedna stvar koja nije priznata Milojevicu i Stankovicu. 

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Kad je već ovako istrpiti Bahara max, ako se vec njemu nije smučilo. Nek odradi sezonu da vidimo di smo. 

16 minutes ago, Dimitrije said:

To je verovatno jer se desava u svakoj utakmici.  Postalo je pravilo da tesko dajemo golove i da ih lako primamo.  Bilo bi neverovatno da je obrnuto.  Nema dovoljno loseg tima u nasoj ligi da ne moze da nam zabode gol a ponekad i otme bodove.

• +1 1
Posted

Drzao je Kangu i Krasoa na klupi; gurnuo Bukarija na mesto centarfora gde je bio stalno orkuzen trojcom; ostavio Lucica do kraja da gledamo kako ovaj zalama do iznemoglosti.  Los Ivanic.  Beskorisan Stamenic.  Kakav je to tim koji kada povede u zavrsnici nije u stanju da stane na loptu i rutinski sacuva pobedu, vec svaku loptu duva preko centra i panicno gleda u sudiju da odsvira kraj.

• +1 1
Posted (edited)

Jesmo kiksnuli, a opet cinjenica je da smo u drugom bili vrlo ofanzivni, da je presing funkcionisao prilicno dobro, da smo imali dosta sansi... i opet nismo dali gol.

Drugo -6 nije strasno to su 2 derbija koja igramo na JNA i kod kuce, treci ce verovatno biti odlucujuci.

Problem je sto nam je samopouzdanje u kurcu, sto ne dobijamo "nagradu" za dobru igru.

Baharu bi dao odresene ruke do polusezone, a onda da se vidi na cemu smo. Mi nemamo drugog trenera u rezervi, Milijas vodi omladince, Milojevic je na Kipru prvi, Stankovic u Madjarskoj, oni se svakako nece vracati. Onu nesrecu od MiMija ne bi niko sa IQ vecim od sobne temperature ikada vise zvao da dolazi... Dakle, i tu postoji problem.

Povreda Nedeljkovica nam je "uzela" jednu izmenu i tu je takodje bio problem sto nije usao Kanga recimo da poveze redove.

Edited by Milosh76
  • +1 2
Posted

Da bi dao gol lopta mora da ide u okvir gola

Prvo to da shvate 

Posted

Mi cemo da odemo dublje od -6 do kraja jesenje sezone.  Ni kada smo imali tim sa pobednicki mentalitetetom i igracima punim samopouzdanja nismo dobijali utakmice na JNA.  Partizan trenutno igra sampionski - melje, dok mi delujemo neubedljivo. 

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...