Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ja bi imao samo jedno pitanje...

Na pripremnim utakmicama ovi pomoćnici su sa nekim tabletima trčali kraj aut linije, dovikivali, objašnjavali....

Odavno je primetno odsustvo ovakvog angažovanja, sada služe da se zbunjeno međusobno gledaju ?

Posted

ovi bi od 31 učesnika lige šampiona popili petardu

Posted (edited)

Meni je nejasno šta se dešava sa ovim sutem ,čak i Ivanic šutira stalno loše i preko gola.

Imamo gomilu udaraca nepreciznih .Svaka utakmica preko 20 udaraca većina van okvira gola.

Edited by elementary
Posted
1 minute ago, warp said:

Ja bi imao samo jedno pitanje...

Na pripremnim utakmicama ovi pomoćnici su sa nekim tabletima trčali kraj aut linije, dovikivali, objašnjavali....

Odavno je primetno odsustvo ovakvog angažovanja, sada služe da se zbunjeno međusobno gledaju ?

Ma to je sve bila predstava za ciganske mase. Odigrali pripreme kao da je finale LS, dok su ekipe protiv kojih smo igrali bile na 30% mogucnosti. Posle toga jos propagandni tekstovi, tableti, mosad, a u stvari sviranje k.

Posted

Kakva osovina zla lijevo Rodic - Lucic.:isuse:

Posted
9 minutes ago, Shaq said:

i da pobedimo bakar treba da leti..

skoro polovina sezone, covek ne zna koju formaciju igru, ko su mu napadaci, igra sve gora..

Idi bre... Vidi se šta Bahar želi da igra, problem je kod mnogih igrača sto su pasovi ili prekasni, ili neprecizni ili neozbiljni. Lako se to brani...

Posted

Daj da nas neko izbaci iz LŠ administrativno da ne gledamo ovu agoniju 

Posted

Nek se vrati u Petah tikvu, oni izgleda kapiraju taj svemirski nivo fudbala.

Posted

Ovde ima posla i za sportske psihologe ..

Gde je i šta radi ona cica što se predstavljala kao psiholog u FC Barcelona ?:laugh:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...