Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Nedeljkovič je za Nikolića Hakimi lično...

• +1 1
Posted

Kilavi smo u kaznenom prostoru.  Samo jednu sansu smo napravili u celom poluvremenu koju je Lucic upropastio. 

Posted

Toliko potrošenog novca, a ja i dalje gledam Rodića u Zvezdi :ph34r:

Posted
Just now, Dimitrije said:

Kilavi smo u kaznenom prostoru.  Samo jednu sansu smo napravili u celom poluvremenu koju je Lucic upropastio. 

I to iz kontranapada...

Mora lopta brže da ide u napadu, i češće da se proba neki šut po zemlji, odbiće se nekako ili do našeg igrača ili direktno otići u gol kroz onu šumu nogu u njihovih 16....

Posted

Lucic zalama do besvesti.  Ivanic nista.  Bukari isto tako.  Ako njih trojca igraju kako igraju, nije cudo da ne stvaramo sanse.

Posted

Kako se igra odvija, veca je sansa da TSC sevne kontru i da nam zabije gol nego da ga mi damo.  Mozda se stvari poprave ako uvede Krasoa.

Posted

Bukari protiv bunkera nema šta da traži . 
Dati im malo loptu u noge da igraju nešto i oni da bude malo prostora ,ovako samo mozes iz nekog šuta da das gol.

Posted
3 minutes ago, assignment said:

Toliko potrošenog novca, a ja i dalje gledam Rodića u Zvezdi :ph34r:

On trenutno igra dobro.  I igrao je dobro u poslednjih nekoliko utakmica.  Nama je problem realizacija a ne Rodic.

• Haha 1
Posted

Nije ni krenulo poluvreme ovi šabani  krenuli sa valjanjem .

Posted (edited)

E jebiga, opet fulamo ono sto se mora zabiti protiv ovakvih ekipa. Inace ekipe u domacoj lugi su izuzetno odvratne. Valjanje, povlacenje, mesarenje sabanisanje, kradja vremena fuj.. A sve to uz blagosliv ovog blue kretena.

Mijenjaj nesto idi u kurac i ti.

Edited by hrkljush boys_2
Posted (edited)

Ovo su najogavnija ekipa koja je gostovala ove sezone ,vicešampion  našeg prvenstva :) 

Edited by elementary
  • +1 5
Posted

i da pobedimo bakar treba da leti..

skoro polovina sezone, covek ne zna koju formaciju igru, ko su mu napadaci, igra sve gora..

• +1 1
Posted

Kakvo korišćenje kornera, majko moja, 13 do sada :D

Posted

koja je logika da se bunker napada bez centarfora

ova gužva u 16-cu je kao stvorena za Mijatovića

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...