Jump to content

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Featured Replies

Nedeljkovič je za Nikolića Hakimi lično...

• Author

Kilavi smo u kaznenom prostoru.  Samo jednu sansu smo napravili u celom poluvremenu koju je Lucic upropastio. 

Toliko potrošenog novca, a ja i dalje gledam Rodića u Zvezdi :ph34r:

Just now, Dimitrije said:

Kilavi smo u kaznenom prostoru.  Samo jednu sansu smo napravili u celom poluvremenu koju je Lucic upropastio. 

I to iz kontranapada...

Mora lopta brže da ide u napadu, i češće da se proba neki šut po zemlji, odbiće se nekako ili do našeg igrača ili direktno otići u gol kroz onu šumu nogu u njihovih 16....

• Author

Lucic zalama do besvesti.  Ivanic nista.  Bukari isto tako.  Ako njih trojca igraju kako igraju, nije cudo da ne stvaramo sanse.

• Author

Kako se igra odvija, veca je sansa da TSC sevne kontru i da nam zabije gol nego da ga mi damo.  Mozda se stvari poprave ako uvede Krasoa.

Bukari protiv bunkera nema šta da traži . 
Dati im malo loptu u noge da igraju nešto i oni da bude malo prostora ,ovako samo mozes iz nekog šuta da das gol.

• Author
3 minutes ago, assignment said:

Toliko potrošenog novca, a ja i dalje gledam Rodića u Zvezdi :ph34r:

On trenutno igra dobro.  I igrao je dobro u poslednjih nekoliko utakmica.  Nama je problem realizacija a ne Rodic.

Nije ni krenulo poluvreme ovi šabani  krenuli sa valjanjem .

E jebiga, opet fulamo ono sto se mora zabiti protiv ovakvih ekipa. Inace ekipe u domacoj lugi su izuzetno odvratne. Valjanje, povlacenje, mesarenje sabanisanje, kradja vremena fuj.. A sve to uz blagosliv ovog blue kretena.

Mijenjaj nesto idi u kurac i ti.

Edited by hrkljush boys_2

Ovo su najogavnija ekipa koja je gostovala ove sezone ,vicešampion  našeg prvenstva :) 

Edited by elementary

i da pobedimo bakar treba da leti..

skoro polovina sezone, covek ne zna koju formaciju igru, ko su mu napadaci, igra sve gora..

Kakvo korišćenje kornera, majko moja, 13 do sada :D

koja je logika da se bunker napada bez centarfora

ova gužva u 16-cu je kao stvorena za Mijatovića

Možda nismo očekivali bunker :) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout