Dimitrije Posted November 1, 2023 Author Posted November 1, 2023 Kilavi smo u kaznenom prostoru. Samo jednu sansu smo napravili u celom poluvremenu koju je Lucic upropastio.
assignment Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Toliko potrošenog novca, a ja i dalje gledam Rodića u Zvezdi
warp Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Just now, Dimitrije said: Kilavi smo u kaznenom prostoru. Samo jednu sansu smo napravili u celom poluvremenu koju je Lucic upropastio. I to iz kontranapada... Mora lopta brže da ide u napadu, i češće da se proba neki šut po zemlji, odbiće se nekako ili do našeg igrača ili direktno otići u gol kroz onu šumu nogu u njihovih 16....
Dimitrije Posted November 1, 2023 Author Posted November 1, 2023 Lucic zalama do besvesti. Ivanic nista. Bukari isto tako. Ako njih trojca igraju kako igraju, nije cudo da ne stvaramo sanse.
Dimitrije Posted November 1, 2023 Author Posted November 1, 2023 Kako se igra odvija, veca je sansa da TSC sevne kontru i da nam zabije gol nego da ga mi damo. Mozda se stvari poprave ako uvede Krasoa.
elementary Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Bukari protiv bunkera nema šta da traži . Dati im malo loptu u noge da igraju nešto i oni da bude malo prostora ,ovako samo mozes iz nekog šuta da das gol.
Dimitrije Posted November 1, 2023 Author Posted November 1, 2023 3 minutes ago, assignment said: Toliko potrošenog novca, a ja i dalje gledam Rodića u Zvezdi On trenutno igra dobro. I igrao je dobro u poslednjih nekoliko utakmica. Nama je problem realizacija a ne Rodic. 1
elementary Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Nije ni krenulo poluvreme ovi šabani krenuli sa valjanjem .
hrkljush boys_2 Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 (edited) E jebiga, opet fulamo ono sto se mora zabiti protiv ovakvih ekipa. Inace ekipe u domacoj lugi su izuzetno odvratne. Valjanje, povlacenje, mesarenje sabanisanje, kradja vremena fuj.. A sve to uz blagosliv ovog blue kretena. Mijenjaj nesto idi u kurac i ti. Edited November 1, 2023 by hrkljush boys_2
elementary Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 (edited) Ovo su najogavnija ekipa koja je gostovala ove sezone ,vicešampion našeg prvenstva Edited November 1, 2023 by elementary 5
Shaq Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 i da pobedimo bakar treba da leti.. skoro polovina sezone, covek ne zna koju formaciju igru, ko su mu napadaci, igra sve gora.. 1
assignment Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Kakvo korišćenje kornera, majko moja, 13 do sada
levi Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 koja je logika da se bunker napada bez centarfora ova gužva u 16-cu je kao stvorena za Mijatovića 1
Recommended Posts