hrkljush boys_2 Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 Meni je i dalje nevjerovatnk da sudike ne kaznjavaju đonove po clancima zutim, pivlacenje za dres sa ledja i slicne dziberske fazone vecine dziberskuh ekipa ove dziberske lige. Krasso je dokazani majstor i mora igrati svaku, nije ovo sinocbilo lose, dosta sansi, pokusaja i onda naravno frljoka u Zvezdinoj mrezi. Ne znam, ne ispratih je li pokazao zuti retardu sto je povrijedio Glazera? 1
adasevic Posted October 30, 2023 Posted October 30, 2023 Da, dosta drugacija i bolja utakmica nego prethodnih ko zna koliko. Tecna igra, dosta sansi, a rekao bih da je sve to malo opalo kada je Kraso izasao... Inace, sastav je bio odlican, sto neko napisa, taman da ovako stalno igramo ove osrednje utakmice domace lige. Meni je nejasno sta je tacno nedeljkovicev nedostatak da ne bi bio zacementiran na mestu desnog beka. Mi bolje u ovoj ekipi nismo videli do sada. KAd je zrtva formacije jos i mogu da razumem, u situaciji gde igramo sa desnim bekom ne mogu. Zao mi je sto se Mijat ne upisa u strelce, jso vise bi bustovao samopouzdanje... 5
SmudgeYorkshire Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Da li baš imamo pravo na to? Jer UEFA/FIFA kaže: "The obligation to release players will be limited to a maximum of one player per club not affiliated to one of the associations involved in the matches and the release will be due only two days prior to the matches in question, based on a special FIFA decision motivated by the exceptional circumstances, as no dates could be found in the November international windows."
*edited by mod Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 18 minutes ago, SmudgeYorkshire said: Da li baš imamo pravo na to? Jer UEFA/FIFA kaže: "The obligation to release players will be limited to a maximum of one player per club not affiliated to one of the associations involved in the matches and the release will be due only two days prior to the matches in question, based on a special FIFA decision motivated by the exceptional circumstances, as no dates could be found in the November international windows." Čime se oni bave, ne znam jel gore da je frka od Pančeva ili da najverniji odlučuju... Plus Izrael dobro stoji u kvalifikacijama.
Eleniko Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 4 minutes ago, *edited by mod said: Čime se oni bave, ne znam jel gore da je frka od Pančeva ili da najverniji odlučuju... Plus Izrael dobro stoji u kvalifikacijama. Pančev wut?
*edited by mod Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 5 minutes ago, Eleniko said: Pančev wut? Igrate da pancevcima u tom periodu. 1
warp Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 3 minutes ago, *edited by mod said: Igrate da pancevcima u tom periodu. Bar nam rezevni golman nije problem, Popović je jedan od pet najboljih srpskih golmana lagano.... 1
SmudgeYorkshire Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 1 hour ago, *edited by mod said: Čime se oni bave, ne znam jel gore da je frka od Pančeva ili da najverniji odlučuju... Plus Izrael dobro stoji u kvalifikacijama. I onda ćemo na kraju platiti neku 300k kaznu zbog ovoga, ali nek su navijači srećni.
Milosh76 Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 U 19h protiv TSC Glazer – Điga, Dragović, Rodić – Nedeljković, Stamenić, Hvang, Lučić – Ivanić – Bukari, Olajinka
elementary Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 (edited) Bolje Olanjinka nego Šerif, Nedeljković se dokazao i dobio ponovo šansu ,u drugom obavezno Kraso i to je to ,najbolji sastav . Nadam se da je Mitrovic ispao malo iz prvih 11. Lučić zna da gresi ,taktički loš ali opet i takav mnogo bolji od Mitrovica .Decko grize ceo meč koliko može . Trebamo i protiv Lajpciga igrati sa 4 nazad . Edited November 1, 2023 by elementary
hrkljush boys_2 Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Opet Krasso na klupi I ko ce uopste biti spic, Olayinka?
hrkljush boys_2 Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Ali opet kad su zajedno opasnije je..
elementary Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Kraso je stvarno igrao preko kurca ,polako ,igrao je prošlu ,neka se pokaže kad udje i dobiće više minuta ,dobar igrač ali je lenj čak više i od Kataia .
hrkljush boys_2 Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Mislim da on samo tako djeluje, prekokurcivo, a u stvari uvijek napravi nesto korisno u ofanzivi.
Recommended Posts