Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Dobra je ovo bila  utakmica koju je jedan smešno primljeni gol upropastio . 
Napadali smo celu utakmicu dali dva gola ali imali još 5,6 sansi .

Jeste odbrana loša ove godine ali nemamo uopšte sreće ,ovo je neka vudu magija kakve golove primamo :) 

Za pohvalu je sto se nismo raspali kao ranije posle primljenog gola i rutinski smo priveli kraju utakmicu ,napadajući do kraja .

• +1 3
Posted (edited)

prestali smo da igramo presing koji smo igrali u pripremnim utakmicama i na pocetku sezone

ovakvim ekipama bi iz presinga spakovali uvek barem tri gola pa onaj jedan glupi koji obavezno primamo ne bi znacio mnogo

Edited by roux senyurt
Posted

Protivnički golmani će imati gomilu snimaka sa naših utakmica za one menadžerske klipove....

Svaki deluje kao Bufon

• +1 1
Posted (edited)

kantastrofa od igre..

edit: lajpcig preoro keln 6:0

Edited by Shaq
Posted

Ja bas mislim da smo danas igrali presing.  Narocito posle primljenog gola.  IMT nije uspevao da poveze dva dodavanja jer smo im sve oduzimali.  Nama je problem realizacija.  Ako Katai neometan ne moze da cusne loptu u gol dok golman lezi na zemlji, kakvu bolju sansu da napravimo.  Pa to je bila bolja sansa od penala.

• +1 1
Posted

Katai ako ovako misli da igra bolje neka ostane na klupi . 
Jednu utakmicu ima da damo 7,8 gola da se naplate svi ovi promašaji . Protivnik jedan šut u gol i to je to primamo ga . 
Dzabe dobrih 60 minuta kad posle ovakvih golova upropaste utisak .

Valjda sačuvamo jednom mrežu pa se nešto promeni .

Posted

Ruku na srce, ovo nam je najbolja utakica u domacoj ligi od Vozdovca.

• +1 1
Posted

Serif mi je zagonetka.  On u duelu na visoku loptu ne skace iako ima dobru visinu i jak je kao bik.  Umesto toga, on se spusta nadole, skoro u cuceci polozaj i tako pokusava da se zagradi.

Posted
1 minute ago, Dimitrije said:

Serif mi je zagonetka.  On u duelu na visoku loptu ne skace iako ima dobru visinu i jak je kao bik.  Umesto toga, on se spusta nadole, skoro u cuceci polozaj i tako pokusava da se zagradi.

Kad je dolazio pisali su da mu je mana igra glavom i pored visine... 

Posted

On ne mora da skace, ali ne mora da pokusava da cucne kada ide na visoku loptu.  Sa njim treba da se igra kao sa Pavkovim ili sa Ohijem.  Cusni mu loptu samo kada je blizu peterca jer je izvan 16 totalno besmisleno igrati neku kombinaciju i dupli pas sa njim.  Ako nije pod pritiskom lose odigrava.  Ako ima igraca na ledjima uvek pada.

Drago mi je zbog Krasoa i Olajinke.  Dobri momci i dobri fudbaleri.  Pretpostavljam da ih je Barah izvukao iz igre jer u sredu iramo protiv TSC. 

Posted

U nekom idealnom scenariju Šljivić bi odigrao ove minute umesto Kataija večeras i garantujem da bi imao pozitivan učinak...

Nedeljković i Mijatović bi mi počinjali svaku bez dileme...ali ok ja sam anonimni forumaš bez odgovornosti za rezultate (osim što sam prozvao Xavi Simonsa pre gola)

• +1 1
Posted
50 minutes ago, Dimitrije said:

Ja bas mislim da smo danas igrali presing.  Narocito posle primljenog gola.  IMT nije uspevao da poveze dva dodavanja jer smo im sve oduzimali.  Nama je problem realizacija.  Ako Katai neometan ne moze da cusne loptu u gol dok golman lezi na zemlji, kakvu bolju sansu da napravimo.  Pa to je bila bolja sansa od penala.

moj utisak je da nije bilo onog presinga koji smo videli u utakmicama u rusiji na pripremama, petnaestak prvih minuta u oba poluvremena kada smo pritiskali protivnike sa mnogo igraca i oduzimali mnogo lopti

Posted

Igrali smo na vestaku i bukvalno svi igrac i  trojica sudija su izgledali kao Bambi na ledu. Nije bilo postenog sprinta. Ne bi me cudilo da se Glazer zato i povredio.

Posted

Mi cemo da igramo na sintetickoj travi I u Bernu.  Ovo je dobra priprema za tu utakmicu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...