hrkljush boys_2 Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 Nije to bili lose sinoc, bilo je gluposti, alu bilo je i dibrih stvari, 15-16 suteva na gol, nekoliko dobrih prilika. Treba u domacici dizati efikasnost. 1
Eleniko Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 e da mi je neko juče rekao da ću boaćija i kangu da pravim od blata, pljunuo bi ga sinoć bi bilo 3-3 sa ovom dvojicom, najmanje
Ratamahatta Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 (edited) Seti se Boacija protiv Arsenala u Londonu (po meni najbolja utakmica koju smo odigrali pod Miloem, uz Borisov u gostima), do te tekme su bili zainteresovani i Evertoni i Celziji, a onda je jedno 3x sam ispred golmana pogadjao pijane striceve iza gola i zavrsio negde u Kataru. U roku od godinu dana smo se transformisali od tima koji pukom srecom nije primio 12 komada od Sasuola do tima koji igra egal na Emirejtsu (sa doduse kombinovanim timom Arsenala, ali bili su tu Ziru, Ceh, Volkot, Vilsir i jos pokoji legit igrac) Mislim da su protiv Kelna ovde u zadnjem kolu u zadnjem minutu imali kontru on i Pesic 2 na 0 i ovaj nije hteo da doda Silji i pucao negde u tri picke materine Tako da ne bi ni on uradio nista sinoc Secam se i Hofenhajma od pre par sezona, odigrali smo dobro tu tekmu i steta je sto nismo uzeli bod, imao je Sanogo neku dobru sansu glavom pred kraj ako se dobro secam, drugi smo primili u 95' kad su svi otisli u napad. Hofen na Marakani je lagano u top5 najdosadnijih utakmica koje sam u zivotu pogledao Edited October 26, 2023 by Ratamahatta
Eleniko Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 (edited) brate ljubio bi smrdljivu šamugašku nogu svakome ko bi sinoć 3 puta izašao sam pred golmana, gde god da su završile te lopte. mi smo u ovom trenutku svemirskim godinama daleko od takvih šansi, sinoć nije problem bila realizacija nego što nije imalo šta btw šta je bio problem sa krasoom da nije igrao, stavio se na stranu hamasa ili nešto ozbiljnije Edited October 26, 2023 by Eleniko
Moća Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 Gayyo uporedjujes LS i LE a to je glupost. Posto su ljudima ocekivanja porasla zbog najvecih ulaganja u istoriji podseticu vas da recimo turski, ukrajinski, grcki i ruski klubovi poslednjih 20 godina ulazu svake sezone 5-10 puta vise od nas i na kraju za tih 20 godina svake 5. godine uspeju da urade nesto u LS ako i tada. Mnogo je velika razlika ne samo u ulozenim parama nego i u sistemu kluba, uslovima itd. Njima kao rezeve ulaze Verner, Olmo i Sesko i mi sad tu nesto kukamo kao sramota. Ljudi budite realni. 1
Eleniko Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 ne upoređujem ja, gospodin kolegione je ponudio dokaze da je boaći bio rupenda - ko sam ja da to osporavam
Moća Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 Nije bio rupenda i jedan je od najdrazih stranaca ali ni on nije neki kvalitet za LS. 3
John Coltrane Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Krv ti jebem Ono kad kukaju navijači da je se “vrši” uticaj na sudije kad gledaju VAR prvim, zamrznutim kadrom, pa start za crveni izgleda mnogo ozbiljnije nego što u stvari jeste - e ovo izgleda još strašnije!!! 2
warp Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 On 26. 10. 2023. at 7:38, Dimitrije said: 1 hour ago, John Coltrane said: Krv ti jebem Ono kad kukaju navijači da je se “vrši” uticaj na sudije kad gledaju VAR prvim, zamrznutim kadrom, pa start za crveni izgleda mnogo ozbiljnije nego što u stvari jeste - e ovo izgleda još strašnije!!! Nije bez logike da se Endiaj i Olajnjika rvu sa ova dva prilično visoka štopera 70 minuta pa ih onda malo izmorene napadneš sa dva potpuno različita tipa igrača kao što su Bukari i Mijat... Ono što je za wtf je kako se u tim situacijama od 70-tog i na dalje uvek nalazio Bukari na mestu broja "deset" i gurao pasove u prazno Kataiju umesto da je bilo obrnuto... 2
Jesper23 Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 (edited) 16 hours ago, Dimitrije said: Pazi sad, Bahar izraelski propagandist, dok s druge strane kada Djokovic podigne tri pasta na terenu ili javi kameri da je Kosovo srce Srbije, onda to odobravamo, podrzavamo, inatimo se i bogami dobar deo pada u nacionalnog euforiju. I Đokovića treba kazniti, kazniti bilo kakvo mješanje politike u sport. Imaš milion načina da iskažeš svoje političko mišljenje/opredjeljenje van terena, dostupne su ti sve platforme, mediji, pa izvoli. Koristiti sportski teren i sve vezano uz njega (konferencija za medije nakon utakmice to de facto jeste) za takve stvari, to nikada nisam podržavao. Tvoj upis da to "podržavamo" nije tačan, barem u mom slučaju. Ima i do toga da mediji ganjaju ekskluzivu i stalno postavljaju ta usrana pitanja, stvarno su pojedini mediji govna. Izvještavaš sa sportskog događaja, ako nemaš sportsko pitanje onda ti možda i ne pripadaš sportskim novinarima. @John Coltrane ovo je situacija iz kategorije "Pogodi me ako možeŠ" i Šerif je to zaista uspio, majstorčina. Inače okretnost i kontrola lopte su mu baš na zavidnom nivou i njemu i Olanjinki, tuga, jad, čemer. Kad Piter vodi loptu ona skače kao blesava, ja garantujem da nume da vodi loptu, svi je kontrolišu vanjskim dijelom stopala ili vrhom noge, a on otvori stopalo i gura je ili je lupi cjevanicom. Edited October 27, 2023 by Jesper23
Milosh76 Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Javio se Bahar na KZS, znaci nije samo poceo da se obraca novinarima zbog LS, nego daje izjave i pred SLS. U subotu protiv IMT na stadionu Vozdovca u 18:30. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/bahar-svestan-sam-da-primamo-vise-golova-nego-sto-je-pozeljno-unapredicemo-defanzivu/465330 Svestan sam da Crvena zvezda prima više golova nego što je poželjno. Protiv Javora smo sa druge strane igrali odličnu odbranu, ali smo iz jednog šuta primili pogodak. Želimo da unapredimo i taj segment igre", zaključio je Barak Bahar.
Pokojni Zvonce Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 15 hours ago, John Coltrane said: Krv ti jebem Ono kad kukaju navijači da je se “vrši” uticaj na sudije kad gledaju VAR prvim, zamrznutim kadrom, pa start za crveni izgleda mnogo ozbiljnije nego što u stvari jeste - e ovo izgleda još strašnije!!! Šta je bilo u nastavku akcije, stade mi mozak? Je l to ono kada je pogodio igrača Lajpciga? 1
Ted Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 u nastavku akcije nije uspeo da doda loptu saigraču i izbaci ga u gol šansu, već je pogodio nekog od belih. nije ni čudno, s obzirom da se savio ko vrba i gleda u travu, umesto da gleda kome i kako dodaje. imate vi šanse u Beogradu, barem za bod. mene Lajpcig nije nešto impresionirao. bili su dominani 20 minuta, dok niste ispravili kičmu i počeli da igrate fudbal. 1
levi Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 nije video igra da može da pošalje pas u bilo kom pravcu u svakom trenutku. nije imao dobar položaj tela za dodavanje, uglavnom zato što je smotan ali dešava se 1
Dimitrije Posted October 28, 2023 Author Posted October 28, 2023 18 hours ago, Jesper23 said: I Đokovića treba kazniti, kazniti bilo kakvo mješanje politike u sport. Imaš milion načina da iskažeš svoje političko mišljenje/opredjeljenje van terena, dostupne su ti sve platforme, mediji, pa izvoli. Koristiti sportski teren i sve vezano uz njega (konferencija za medije nakon utakmice to de facto jeste) za takve stvari, to nikada nisam podržavao. Tvoj upis da to "podržavamo" nije tačan, barem u mom slučaju. Ima i do toga da mediji ganjaju ekskluzivu i stalno postavljaju ta usrana pitanja, stvarno su pojedini mediji govna. Izvještavaš sa sportskog događaja, ako nemaš sportsko pitanje onda ti možda i ne pripadaš sportskim novinarima. @John Coltrane ovo je situacija iz kategorije "Pogodi me ako možeŠ" i Šerif je to zaista uspio, majstorčina. Inače okretnost i kontrola lopte su mu baš na zavidnom nivou i njemu i Olanjinki, tuga, jad, čemer. Kad Piter vodi loptu ona skače kao blesava, ja garantujem da nume da vodi loptu, svi je kontrolišu vanjskim dijelom stopala ili vrhom noge, a on otvori stopalo i gura je ili je lupi cjevanicom. Ovo vec prelazi u aroganciju. 1
Recommended Posts