gone fishing Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 Arazumem nezadovoljstvo sa igrom zadnjih bezveznih i štopera, pa od 15 šuteva Švaba sa dvadesetak metara, 12 su izblokirali bukvalno su se bacali na loptu, od 3 šuta koja su prošla golman je panterovim skokom odbranio 2, vaš problem je pre nedostatak playmakera koji bi uputio pravovremeno i tačan završni pas i brzog napasnika koji bi je primio u trku, tako da sam sebi da for i istrči ispred golmana 1 na 1, Švabe su vam sinoć to nudile barem 8 puta... 3
elementary Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 Nisam gledao utakmicu ,gledao malo skraćeni snimak . Ekipa ima šansu u sledeće dve utakmice i to su i najbitnije utakmice za plasman na trece mesto . Plasman na trece mesto bi bio dobar uspeh . Iskreno me zabole za titulu treba se pustiti Bahara da odradi i zimske pripreme ,koriguje šta treba . Ekipa se malo digla , fali nam dosta koncentracije , očekivao sam slabu odbranu ali ne ovoliko . Ona utakmica sa Javorom je bas wtf, odigrali smo odlično poluvreme ,posle duzeg vremena pritisak gomila sansi ali i neefikasnost . Pocinje drugo poluvreme , primamo slučajan autogol i ekipa se raspadne , upadnu u nervozu ,krenu da greše . Dakle treba raditi sa ekipom na psihološkom planu . Kad pogledaš mi smo u napadu čak i dobri ali odbrana cele ekipe je horor. 1
Dankan Ajdaho Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 Ma na Nedeljkovića sam mislio, ne znam odakle mi Đorđević izronio, Alchajmer valjda. 1 1
samo_opusteno Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 To je posebna strana zajeba sa Baharom, hajde sto smo grozni nego sto covek koristi nasu klupu za promociju izraelske propagande. Mislim da je Terzic samo tako smoren ovih dana. Em sinovi prave sranja em u klubu ne ide nista kako treba, a nije da se nisu trudili i ocekivali nikad bolje rezultate.
Eleniko Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 usrećiće se ta propaganda koja se promoviše sa naše klupe
hrkljush boys_2 Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 (edited) Kakva gomila gluposti, cuj propaganda, Ješa, fuj... Covjek ne daje izjave za medije 2 nedelje. Cim se ljudi bave mati mila. Edited October 26, 2023 by hrkljush boys_2 3
samo_opusteno Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 4 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Kakva gomila gluposti, cuj propaganda, Ješa, fuj... Covjek ne daje izjave za medije 2 nedelje. Cim se ljudi bave mati mila. Trener fudbalera Crvene zvezde Izraelac Barak Bahar na konferenciji za medije uoči meča sa Lajpcigom u Ligi šampiona imao je emotivnu priču o situaciji u Izraelu. „Razgovarao sam juče sa Mihaelom. On je divan momak, ima devet godina. Voli fudbal i navija za Barselonu, 7. oktobra Hamas je ušao u njegov dom i ubio njegove roditelje i kidnapovao njegovu sestru. Mihael se sa svojom šestogodišnjom sestrom sakrio u ormaru, odakle su čuli kako su ubili njihove roditelje. Odatle su hrabro uspeli da pozovu policiju koja ih je spasila. To je samo jedan od mnogih horora koji se desio tog dana”, istakao je Bahar. Kažu da fudbal spaja ljude i fudbal uvek govori o miru i poštovanju, dodao je Izraelac. „Uvek pitam gde je poštovanje za sve oni koji su ubijeni. Čitave porodice su spaljene žive i njihov dom. Devojke su silovane pre nego što su ubijene. Trudne žene su ti monstrumi isekli i otvorili im stomak. Više stotina dece je ubijeno, mnogo ih je kidnapovano. Kako to da ignorišete? Fudbalski svet me je razočarao, oni vole Barselonu, Real, Liberpul. Pitam se da li je sve oko novca? Da li novac može da kupi pravdu? Svi sedimo ovde u Nemačkoj, svi znamo njihovu priču. Klubovi su ovde progovorili, izabrali su da budu na strani žrtve, ispravnoj strani. To je malo svetla u ovom mraku”, naglasio je Bahar, prenosi Tanjug.
hrkljush boys_2 Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 5 minutes ago, samo_opusteno said: Trener fudbalera Crvene zvezde Izraelac Barak Bahar na konferenciji za medije uoči meča sa Lajpcigom u Ligi šampiona imao je emotivnu priču o situaciji u Izraelu. „Razgovarao sam juče sa Mihaelom. On je divan momak, ima devet godina. Voli fudbal i navija za Barselonu, 7. oktobra Hamas je ušao u njegov dom i ubio njegove roditelje i kidnapovao njegovu sestru. Mihael se sa svojom šestogodišnjom sestrom sakrio u ormaru, odakle su čuli kako su ubili njihove roditelje. Odatle su hrabro uspeli da pozovu policiju koja ih je spasila. To je samo jedan od mnogih horora koji se desio tog dana”, istakao je Bahar. Kažu da fudbal spaja ljude i fudbal uvek govori o miru i poštovanju, dodao je Izraelac. „Uvek pitam gde je poštovanje za sve oni koji su ubijeni. Čitave porodice su spaljene žive i njihov dom. Devojke su silovane pre nego što su ubijene. Trudne žene su ti monstrumi isekli i otvorili im stomak. Više stotina dece je ubijeno, mnogo ih je kidnapovano. Kako to da ignorišete? Fudbalski svet me je razočarao, oni vole Barselonu, Real, Liberpul. Pitam se da li je sve oko novca? Da li novac može da kupi pravdu? Svi sedimo ovde u Nemačkoj, svi znamo njihovu priču. Klubovi su ovde progovorili, izabrali su da budu na strani žrtve, ispravnoj strani. To je malo svetla u ovom mraku”, naglasio je Bahar, prenosi Tanjug. I? Naravno da ce novinare interesovati njegovo viđenje opsteg sranja tamo i on ga iznio. Treba moralne gromade sa foruma da se gnusaju, a raznorazna naci sranja prolaze laganini decenijama. Mislim, ko o cemu... 4
Milosh76 Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 Videcemo pred IMT da li je dosledan ili ce nastaviti da ignorise izjave pred domace utakmice.
Jesper23 Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 Uvjek se sjetim scene iz filma "Karlitov put" kad Karlito govori Klajnfildu, ti si druže advokat, šta ti se za ime boga desilo. Tako i Baharu treba reći, ti si druže fudbalski trener, manje pametovanja o stvarima van terena, drži se svoje struke. 1
Dimitrije Posted October 26, 2023 Author Posted October 26, 2023 (edited) Pazi sad, Bahar izraelski propagandist, dok s druge strane kada Djokovic podigne tri pasta na terenu ili javi kameri da je Kosovo srce Srbije, onda to odobravamo, podrzavamo, inatimo se i bogami dobar deo pada u nacionalnog euforiju. Edited October 26, 2023 by Dimitrije 5
nahbar Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 On 24. 10. 2023. at 20:30, Dimitrije said: Ukratko, Glazer se do sada pokazao kao najbolja akvizicija u ovoj sezoni. Ovo deluje kao zajebancija na prvu, medjutim...
Ted Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 4 hours ago, samo_opusteno said: To je posebna strana zajeba sa Baharom, hajde sto smo grozni nego sto covek koristi nasu klupu za promociju izraelske propagande. Mislim da je Terzic samo tako smoren ovih dana. Em sinovi prave sranja em u klubu ne ide nista kako treba, a nije da se nisu trudili i ocekivali nikad bolje rezultate. ne bih se složio sa ovim. iz njegove izjave ja mogu da vidim da je njemu porodica u Izraelu, da idu u sklonište, čuju nekakvu pucnjavu. sama ta činjenica, na čisto ljudskom nivou i nevezano za odnose Izraelaca i Arapa je dovoljna da čoveka poremeti. neka svako zamisli sebe kako radi u inostranstvu a porodica mu je u Srbiji, koja je u ratnom ili vanrednom stanju. on je Izraelac i nije za očekivati da će da daje propalestinske izjave na konferencijama za štampu, a kako mu je porodica u Izraelu jasno je kakve će izjave da daje, šta god privatno mislio. ni malo nije ugodna situacija u kojoj se nalazi, ljudski posmatrano. 9
dragance Posted October 26, 2023 Posted October 26, 2023 4 minutes ago, Ted said: neka svako zamisli sebe kako radi u inostranstvu a porodica mu je u Srbiji, koja je u ratnom ili vanrednom stanju. Upravo ovo. Saberite se, ljudi! Nije da nismo i sami imali ovakva iskustva. 2
Dimitrije Posted October 26, 2023 Author Posted October 26, 2023 8 hours ago, samo_opusteno said: Micko igra desnog beka jer nema ko. Svejedno da li on, Degenek, Vigo...tu niko nije kvalitetan da dobaci do Gobelje i njegovih ponavljanja, pracenja svakog naseg napada itd. Ako su vec oterali Gobelju trebalo je da imaju na umu da vise nemaju tu poziciju i da 4 miliona od Serifa uloze u to. Zapravo trener je trebalo o tome da razmislja, znao je sta planira da igra. Klub mu je doveo Serifa jer je njega trazio. Gde je iskopao Djigu i zasto on igra pre trojice iskusnijih Milunovica, Spajica i Degeneka je naredna tacka dnevnog reda. Levi bek, ako se islo na prodaju Azarova znali su da ostaju na iscedjenom Rodicu, nisu se pripremili. Mitrovica bi do sada svaki trener sklonio na klupu, probao neke druge varijante. Stamenica takodje, mislim da je Kangva igrac za njega. Cini mi se da od kada Marin vodi skauting mi polako gubimo sampionsku esenciju i gubimo se u moru stranaca, ekipa je izgubila identitet. Ne znam da li je bas pogodio nesto osim Bukarija. Mislim da je Nedeljkovic igrac koga treba da forsira na desnom beku. Visok, prodoran, ima dug korak, samo da popravi centar-sut. Cak i sa tom falinkom bolji je do svih koje imamo a koji igraju na toj poziciji (Nikolic, Mijailovic, Vigo, Degenek). Uz to je i mlad, i ako bi dalje napredovao mogao bi klub od njega da vidi veliku vajdu. A i reprezentacija. 4
Recommended Posts