Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2023/2024: ciganski panegirik

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
31 minutes ago, MeanM@ said:

A da date coveku jednu sezonu, ili makar par meseci da radi nesto? 
Jbno neverovatno, nije proslo ni pola godine od dolaska Bahara, poslednja dva igraca dosla pre mesec dana, od kojih jedan ponajbolji na terenu, al zato struka rastura sa ocenama. Zvezda  je ono, boziji dar, to kad neko dobije sansu da trenira to mora odma i sad sve da isporuci. 

Par meseci je vec proslo i ne uliva poverenje. 

U prvenstvu zaostaje i muci se sa svima, u evropi nije dobio utakmicu koju je mogao. 

Nema nikakvu harizmu, robotizovan i ne previse investiran. Bitno je da svaki dan okaci story svoje frizurice. 

Posted
42 minutes ago, Dimitrije said:

Baharov problem nije igra u Evropi.  Tu njegov tim igra dobro, ali su mu protvnici kvalitetniji ili bar u istom rangu.  Ja za igre u Evropi nemam zamerki.  Problem je kako mu tim igra u domacoj ligi gde je osvajanje titule dovedeno u pitanje.  Ako ispusti titulu, onda nece imati za sta da priprema time sledece godine.

Kako nece imati? Liga Evrope ne moze da se igra i raste kroz nju? Nema 20 miliona gratis?
Kvalifikacije nam ne ginu, ako valjamo proci cemo, ako ne, tu su LE i LK gde smo kompetitivniji sa ovim budzetom, koji je svakako prenaduvan i neopravdan. 
Igra moze da dodje samo kroz utakmice i treninge, to je i poenta igre. 
Miloju je Grof selektovao deo tima, pa je ovaj rastao jos sezonu da bi dosao do uspeha. Od ovog ovde bi smo odma sad i sve. Pri tome nam na izlasku u penziju cela okosnica tima.

Malo realnosti ne bi bilo na odmet.

• +1 6
Posted
37 minutes ago, lazni said:

Nije problem bahar već koncepcija tima, oslanjanje na prosečne strance preko čijih menadžera se vade pare nema nikakve perspektive. Zvezda je sa odbranom Borjan, gobelja, degenek, Vujadin, Stojković protiv PSŽ igrala 30 minuta na njihovoj polovini uz gol gobeljića, Liverpul da ne pominjem. 

Sada hvalimo kineza, pri čemu je drugi gol direktno njegov i uveo nas je u siguran poraz. Najplaćeniji igrač tima za tri utakmice nije napravio nijedan potez kojim pravi razliku (a i takav je bolji od špiceva, olajinke i šerifa). Više fudbala su odigrala tri klinca kad su ušla za 20 minuta nego ovi za tri utakmice.

Direktno Hvangov gol gde ga je driblingom 1/1 izbacio igrac od 100 miliona eura sa svojih 20 god? Malo ti bezobrazno ovo, ne?

Covek leti po trrenu povezuje, retki koji ume da pusti pas duzi od 15 m i svali na njega sve. Dojaja

• +1 7
Posted

fun fact, na svakoj utakmici u grupi padalo po 4 gola, a u 5 od 6 utakmica rezultat je zavrsavan sa 3:1 za jednu stranu :fantom:

1.kolo yb-lajpcig 1:3 ; city -czv 3:1

2.kolo lajpcig-city 1:3 ; czv-yb 2:2

3.kolo lajpcig-czv 3:1 ; yb-city 1:3

Posted

Osim u prvih 20 minuta ovo je dobro izgledalo. Nadam se da se dizemo i da cemo imt, tsc i radnika preslisati.

• +1 2
  • Haha 1
Posted
2 hours ago, MeanM@ said:

Kako nece imati? Liga Evrope ne moze da se igra i raste kroz nju? Nema 20 miliona gratis?
Kvalifikacije nam ne ginu, ako valjamo proci cemo, ako ne, tu su LE i LK gde smo kompetitivniji sa ovim budzetom, koji je svakako prenaduvan i neopravdan. 
Igra moze da dodje samo kroz utakmice i treninge, to je i poenta igre. 
Miloju je Grof selektovao deo tima, pa je ovaj rastao jos sezonu da bi dosao do uspeha. Od ovog ovde bi smo odma sad i sve. Pri tome nam na izlasku u penziju cela okosnica tima.

Malo realnosti ne bi bilo na odmet.

Slazem se sa svim sto ste napisali.  Sto se mene licno tice, ja bih bio vrlo zadovoljan da Zvezda igra i daleko dogura u LK ili LE.  Medjutim, imam utisak da su Barahove ambicije, kao i ambicije vecine novodoslih igraca da igraju u LS.  Da smo igrali u LE ili LK ne bismo videli ni Hvanga, ni Krasoa, ni Olenjinku, Dragovic bi bio bivsi.

• +1 2
Posted
4 hours ago, Dimitrije said:

Prestanite da Hvanga zovete Kinez (pise se velikim slovom) kada dobro znate da je Korejanac.  Taj ulicarski zargon kojim se svi ljudi sa dalekog istoka nazivaju Kinezima, bilo da su Kinezi, Japanci, Korejanci, Vijetnamci,..., je nista drugo nego rasizam.  Ovdasnja moderacija kaznjava negativnim poenima i zabranama ljude zbog kojekakvih besmislica, a dozvoljava ulicarski rasisticki zargon da prodje nekaznjeno.

U pravu ste, izvinjavam se na korišćenju žargona koji se može tumačiti kao rasistički, zaista mi to nije bila namera. Prethodno sam pročitao da je u nekoliko postova korišteno kinez i lakomisleno preuzeo izraz. Ne čitam toliko često forum pa ne znam da li je npr Konjević opšteprihvaćeno umesto Šerif, kinez umesto Hvang ....

6 hours ago, MeanM@ said:

Direktno Hvangov gol gde ga je driblingom 1/1 izbacio igrac od 100 miliona eura sa svojih 20 god? Malo ti bezobrazno ovo, ne?

Covek leti po trrenu povezuje, retki koji ume da pusti pas duzi od 15 m i svali na njega sve. Dojaja

Ne razumem zašto misliš da je bezobrazno? Ko je po tvom mišljenju krivac za gol? Hvang je ispao u direktnom duelu, ostavio je dovoljno prostora i vremena protivniku da se namesti i da gol, pri čemu nije ni ušao u kontakt. Verovatno bi i on rekao da je gol njegov kada bismo bili u prilici da ga pitamo.

Posted
23 minutes ago, lazni said:

U pravu ste, izvinjavam se na korišćenju žargona koji se može tumačiti kao rasistički, zaista mi to nije bila namera. Prethodno sam pročitao da je u nekoliko postova korišteno kinez i lakomisleno preuzeo izraz. Ne čitam toliko često forum pa ne znam da li je npr Konjević opšteprihvaćeno umesto Šerif, kinez umesto Hvang ....

Ne razumem zašto misliš da je bezobrazno? Ko je po tvom mišljenju krivac za gol? Hvang je ispao u direktnom duelu, ostavio je dovoljno prostora i vremena protivniku da se namesti i da gol, pri čemu nije ni ušao u kontakt. Verovatno bi i on rekao da je gol njegov kada bismo bili u prilici da ga pitamo.

Bezobrazno je sto istices situaciju jedan na jedan sa jako nezgodnim igracem, koja se uglavnom timski brani blokom. Sto smo uglavnom i imali, sem jbg u toj situaciji.
Jeste ga pretrcao, jeste Hvang tu ispao, al ako si ti od cele njegove igre to nasao da komentarises onda jbg, bezobrazno je. 

Posted

Hvang je mogao da zaustavi igraca faulom ali vec je imao zuti karton i faul u takvoj situaciji verovatno bi bio kaznjen drugim zutim kartonom. 

• +1 1
Posted
44 minutes ago, Dimitrije said:

Hvang je mogao da zaustavi igraca faulom ali vec je imao zuti karton i faul u takvoj situaciji verovatno bi bio kaznjen drugim zutim kartonom. 

Tačno...a taj prvi žuti pitanje je da li je bio.

Mislim da na ovim utakmicama u LŠ ako napravimo šest faulova, dobijemo četiri žuta, i to za neka obaranja posle slučajnih klizanja, polugaženja igrača, kašnjenja za milisekundu itd

Posted

Hvangu se nema šta zamjeriti,  bilo ga je na svim mjestima, eto jednom mu je pobjegao igrač i pao je taj odlučujući gol. Nije problem s njim, meni je problem kad suzbijemo njihovu odbranu u 16 ide pas na stranu odakle bi se mogao gađati suprotan ugao gola igrač bude sam ali taj igrač uvijek bude ili Mićko ili Stamenić i piši propalo. Stamenić je ubacio onaj cepelin, ali kad ima otvoren šut nula bodova. 

Uglavnom nisam za tjeranje Bahara, ovaj tim je skupa igračka da bi tek tako lomili preko noći, Dimitrije je dobro rekao za LŠ nema se puno čega zamjeriti osim ono protiv YB, ali u domaćoj ligi mora to mnogo bolje da ne bi došli u apsurdnu situaciju izgubiti titulu sa najskupljim timom u zadnjih 30 godina.  Sa onom igrom teško je računati na tri pobjede protiv Partizana kome su se priklonili sad svi mediji, sudije, superligaši,savez...biće to đavolski težak posao odbraniti titulu, a prioritet je prioriteta.

• Haha 1
  • Tužno 1
Posted

Istini za volju ako je nekad bilo bezbolno izgubiti titulu to je ove sezone, i sampion i drugoplasirani idu u kvalifikacije, doduse kroz razlicite staze ali videli smo da to ne znaci mnogo i da slabija staza ne garantuje LS, pritom vidimo da ni samo statiranje u LS nije neka sreca. 

Posted
6 hours ago, Dimitrije said:

Prestanite da Hvanga zovete Kinez (pise se velikim slovom) kada dobro znate da je Korejanac.  Taj ulicarski zargon kojim se svi ljudi sa dalekog istoka nazivaju Kinezima, bilo da su Kinezi, Japanci, Korejanci, Vijetnamci,..., je nista drugo nego rasizam.  Ovdasnja moderacija kaznjava negativnim poenima i zabranama ljude zbog kojekakvih besmislica, a dozvoljava ulicarski rasisticki zargon da prodje nekaznjeno.

*Korejac

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...