Milosh76 Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Just now, samo_opusteno said: Ideja o presingu je vrhunska, videćemo kako će ici u praksi protiv jacih ekipa, Zenit je izuzetno jaka ekipa, samo sto Bahara boli Q za to i fura svoju pricu, a igraci ga kapiraju za sada lepo. 3
Arthur Kirkland Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 3 minutes ago, Milosh76 said: Ubace ovi brzanjci u drugu, Javoru i slicnima ni 15 igraca nece biti dovoljno da zakrpe rupe. Sta cemo sa ovim pravilom za strance? Ima li naznaka da ce barem biti povecan broj? Ekipa ne moze igrati koherentno i povezano Evropu ako budemo onemoguceni da izlazimo makar povremeno u najjacem sastavu u domacem prvenstvu.
Milosh76 Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 (edited) 3 minutes ago, Arthur Kirkland said: Sta cemo sa ovim pravilom za strance? Drago mi je da si me bas ti to pitao (glasom znas vec koga).. u prvom 2 stranca, Olejinka i Glazer... U drugom 5 stranca, Glazer, Ado, Bukari, Kangva i Kraso. Edited July 4, 2023 by Milosh76
Dankan Ajdaho Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Ovo je večeras bilo jako lepo za početak, ne znam postoji li nešto lepše od nepostojanja raznih Srnića i ostalih gobeljića u timu. Za svakog ko je bio na terenu se vidi da je fudbaler, to sam u Zvezdi zadnji puta video valjda 1993. godine ako se ne varam. Svi su (sem Rodića) i Lučića koji se usrao na početku bili OK, ali poseban naklon ide Glazeru, kakav refleks, kakva mačka... Sada je sasvim jasno zašto je Bahar toliko insistirao na njegovom dovođenju. Što se tiče samog trenera, mislim da ne treba trošiti reči, svakome ko voli fudbal sve je jasno, kako izgleda ekipa kada se ne sastavlja i vodi naosnovu komopromisa. 2
harper lee Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 36 minutes ago, Arthur Kirkland said: Samo ga cekaju batadjoristi na zicer prvom prilikom. Zamerio se Bahar mnogima i srusio razne tabue a da sezona nije ni pocela Mogu da mu se napuse kurca. Cime im se zamerio? Time sto zna moderan fudbal? Neka nauce i oni, niko im ne brani. Obezbedili su sebi preko lobiranja u FSS da budu najzasticenija profesija u Srbiji a svi skupa da se saberu zajedno ne bi napravili jednog krstenog trenera. Ona luda nakromancina od Lalata je nasla angazman u inostranstvu, nasi vajni strucnjaci se ceo zivot vrte izmedju klubova JSL a i kad nadju neki angazman to je obavezno neka egzotika sa mnogo para i nula znanja o fudbalu. 3
roux senyurt Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 pored odlicnih refleksnih odbrana, koliko sam ja video, glazer nije imao nijedno pogresno dodavanje i ispucavanje. 6
harper lee Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 2 minutes ago, roux senyurt said: pored odlicnih refleksnih odbrana, koliko sam ja video, glazer nije imao nijedno pogresno dodavanje i ispucavanje. Dobro si primetio ovaj praznik za oci posle Borjanovih random mitraljiranja po stadionu. Ostra lopta, prave visine, pravog intenziteta, uvek na metu. Neke stvari mi kod nasih igraca nikad nece biti jasne. Ispucavanja golmana jako i nikome, nabijanja lopte glavom pa gde ode, visoki centarsutevi unutra pa sta ispadne. Danas je Kraso izleteo na jednu dugu loptu i kao sto svaki normalan covek radi dodao pas glavom do (mislim) Mijailovica. Nasim igracima kao da je zabranjeno da dodaju glavom, zveknu je u kukuruz pa ako dodje do saigraca OK. Nije to jebena nauka, svako od njih zna da tempira udarac glavom kao sto zna da tempira nogom. Sto je najgore, kad se ta navika stekne jako se tesko ispravlja. Uzgred, posto smo svi slabi na "tehnicare" da li je neko primetio koliko su tehnicki superiorni igraci koje smo doveli u poslednjih godinu dana. Kangva, Bukari, Kraso, Olajinka, Stamenic, cak i Ado koji je po definiciji najveci liability po tom pitanju, ne znam da li su svi zajedno veceras imali tri pogresna pasa kad nisu bili pod prevelikim pritiskom. Ono tipa da je pas zavrnuo, da je igrac morao da se vraca po loptu, da je otisla metar od igraca u aut i slicno. Ti osnovni pasovi po zemlji su kicma modernog fudbala, ako oni idu i razmenjuju se kako treba onda svasta moze da se odigra. Cim ti izgubis pola sekunde da smiris divlji pas ozbiljna ekipa ce da te resi presingom ocas posla. 2
harper lee Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Uzgred, malo neopazeno je prosla informacija da Bahar upravo spasava Mijailovicu karijeru. Odigrao je odlicno kao treci stoper, izmenjao se na sve tri stoperske pozicije i sve je zakrpio. Osim gola ali, realno, onde je vezni red zajebao, ne moze igrac iz drugog plana onako sam da ostane na penalu. Stamenic je usao previse duboko da cuva ledja Mijailovicu a Kanga je Kanga, on je dokaskao minut posle zavrsetka akcije da "objasnjava" drugim igracima ko je trebalo da cuva igraca kojeg je on pustio da udje ispred njega. 3
Segundo Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Manje vise ste već sve apsolvirali, baš, baš lepi utisci sa utakmice, miriše da će se igrati dobar i savremen fudbal. Ono šta sam potpuno omasio u svojim očekivanjima u prethodnih mesec i po dana jeste da će trener dovesti još neke svoje proverene igrače i da će uprava dovesti neko zvučno ime (nekako mi se smučio izraz bomba). Ispade da je trener zahtevao samo proverenog golmana i u potpunosti se složio sa sportskim sektorom u vezi sa igracima koji su praćeni i oko kojih se pregovaralo već dugo (Marin reče da se ova ekipa u ideji pravila poslednjih godinu dana). Jedva čekam sledeću 😊 1
elementary Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Bacio pogled malopre na pregled na Yt,odlično ovo deluje. Katai nema šta da traži ovde nažalost. Ovaj mali Nedeljković imao odličan prodor u drugom konačno da možemo jednog beka ubaciti mladjeg. Golman dobar. Gledacu sledeću ,konačno malo fudbala za našu napacenu dušu . Mislim da će stav u derbiju biti malo drugaciji u odnosu na domaće trenere …
Meduzalem Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 49 minutes ago, elementary said: Katai nema šta da traži ovde nažalost. Ekipa, u kojoj je Katai igrač sa klupe je... Mnogo dobra. 3
kralj Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 I ja sam odgledao samo neke ext. hajlajte od 15 min. Kraso mi je već postao omiljeni igrač. Uvek sam bio slab na nonšalatne i vrcave igrače. O Mijatoviću smo onomad pričali i opet mi deluje na silu nezainteresovano (Luka Jović style). Bio je i kadar kod kornera za nas, gde stoji sa rukama na kukovima i pozira na 7m od gola. Doduše, po pregledu utisak je da su nas prilično nadigrali.
roux senyurt Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 pogledajte snimak cele utakmice, taj youtube pregled je montiran tako da sam i ja imao utisak da se radi o nekoj drugoj utakmici
dragance Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 42 minutes ago, kralj said: Doduše, po pregledu utisak je da su nas prilično nadigrali. Nisu. Imali su problem da izadju do centra, a ne do naše polovine. Onakav presing nisam video još od Klopa u svojoj prvoj sezoni. Bilo je gresaka od očekivanih pojedinaca, ali imajući u vidu da su zajedno tek nekoliko nedelja, ovo je bilo odlično. 1
samo_opusteno Posted July 5, 2023 Posted July 5, 2023 49 minutes ago, kralj said: I ja sam odgledao samo neke ext. hajlajte od 15 min. Kraso mi je već postao omiljeni igrač. Uvek sam bio slab na nonšalatne i vrcave igrače. O Mijatoviću smo onomad pričali i opet mi deluje na silu nezainteresovano (Luka Jović style). Bio je i kadar kod kornera za nas, gde stoji sa rukama na kukovima i pozira na 7m od gola. Doduše, po pregledu utisak je da su nas prilično nadigrali. Bili su bolji ali navijaci Zvezde svakog novog trenera docekaju sa potrebom da se pokake po prethodnim konstatujuci da konacno igramo fudbal i konacno napaceni silnim neuspesima imamo sta da gledamo. Inace se utakmica nije mnogo razlikovala od prethodnih duela sa Zenitom samo su se oni sada ispromasivali, dok je recimo na prosloj Mustafa izmasao par zicera za nas a i tada je konstatovano da smo jako dobri. 3
Recommended Posts