Dimitrije Posted October 25, 2023 Author Posted October 25, 2023 Serif i Mitrovic bi mogli da se odmore i da ubaci Bukarija i Krasoa ili Mijatovica. Stamenic isto tako, em ima zuti karton, em je beskoristan. Neka ubaci Degeneka na mesto gde igra Mijailovic a ovoga pomeri na mesto na kome igra Stamenic. 1
Shaq Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 2 minutes ago, samo_opusteno said: Serif nema pojma ali mutavi Bahar ocigledno hoce sidrasa po svaku cenu jer mu je upalilo sa Pijeroom u Makabiju. Kad kazem upalilo mislim na kvalifikacije, i dalje zalim sto je Deki imao nesrecu da onako ispadne od ovog mutavca. U grupi je primao 7 komada kuci od Benfike. nije imao nesrecu, nego je svesno forsirao™ srnica, koji je diretno zasrao 3 gola.. da nije bilo srnica, prosli bi makabi sa 2 razlike minimum..
Ted Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 (edited) moguće da će Nemci malo da spuste loptu u drugom i probaju da zakrpe ove rupe pozadi. jako su opasni napred, veznjaci su im dobri jedan na jedan, igraju brzo, pasovi su uglavnom precizni i dobro se kreću. ali kada izgube loptu nastaju nevolje, bukvalno sa dva dobra pasa može da se izleti pred njihovog golmana jedan na jedan. Edited October 25, 2023 by Ted 1
MeanM@ Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 2 minutes ago, samo_opusteno said: Serif nema pojma ali mutavi Bahar ocigledno hoce sidrasa po svaku cenu jer mu je upalilo sa Pijeroom u Makabiju. Kad kazem upalilo mislim na kvalifikacije, i dalje zalim sto je Deki imao nesrecu da onako ispadne od ovog mutavca. U grupi je primao 7 komada kuci od Benfike. Ja mislim da Serif sidras ima smisla pored nekog kome moze da spusti loptu koji onda ima par opcija iz te situacije. Peoblem je sto vecera ni Olajinka ni Ivanic nisu taj profil. Imamo Hvanga odlicnog, fali taj jedan sa brzim pasom, jbg
Dimitrije Posted October 25, 2023 Author Posted October 25, 2023 Imali smo Pavkova. Uopste nam nije trebao Serif. 5 1
MeanM@ Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 1 minute ago, Dimitrije said: Imali smo Pavkova. Uopste nam nije trebao Serif. Ne preterujmo 1
sigurnost Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Ovakvi kao Ndiaje i Điga se kupuju na kilo, pa ako jedan prođe OK. Terza ih kao "platio" po 4 milke. Hebem te Bahare. Ni bekova, ni ving bekova, ni krila.
Dimitrije Posted October 25, 2023 Author Posted October 25, 2023 1 minute ago, MeanM@ said: Ne preterujmo Ja nisam bio ljubitelj Pavkova ali ne vidim da je Serif kvalitet u odnosu na njega. 1
Dimitrije Posted October 25, 2023 Author Posted October 25, 2023 Inace YB se drze protiv Sitija. Ako osvoje bod ili sva tri, mi mozemo da se oprostimo od treceg mesta. 1
FPLS Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Jos je bilo i ok posle uvodnih 15 minuta. Mogao je vala da ne ponisti penal, jeste prvo izbio loptu, ali ga je onda i te kako kacio po nogama. Meni se Hvang bas svidja, greota sto nema s kim da igra, osim donekle Ivanica. Ostavljaju ovi dosta prostora pozadi, mozda se i moze nesto uraditi na Rajku, ali sa Bukarijem i Krasoom umesto ova dva spertljavca napred. 1
Lo Zingaro Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Just now, Dimitrije said: Ja nisam bio ljubitelj Pavkova ali ne vidim da je Serif kvalitet u odnosu na njega. Ne prizivaj nesrecu, mozda Terza cita forum.
booyaka Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 11 minutes ago, Ted said: puno prostora ostavljaju Nemci pozadi, odbrana je očigledno lošiji deo tima. ovaj Raum dosta ofanzivan i uglavnom je napred, sa te desne strane ima prostora. potrebno je dobro trčanje i precizna lopta. šteta što Bukari nije tu Da je Bukari tu, druga bi se pesma pevala
villiem Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Mi bi trebali ovde da izvucemo nereseno najmanje
Recommended Posts